- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Czarny Kocur
Made by Made :*
Dziękuję Wam dziewczyny .... bardzo mi miło, że tak piszecie )))))))))))))))
ewula - Twoje jest CUDOWNE ...... )))))))))
A to ja z synem .......
ewula - Twoje jest CUDOWNE ...... )))))))))
A to ja z synem .......
Ostatnia edycja:
P
pysia888
Gość
EWULA sliczna para z Was
KOCUREK wlasnie.. ja nie zapominam o Twoich obiecankach i czekam na foto z synusiem
Jejku.. maz jak przyszedl przedtem zobaczyl test i do mnie "co ty pier...sz?" taki byl ucieszony tym pozytywem ale smialam.
KOCUREK wlasnie.. ja nie zapominam o Twoich obiecankach i czekam na foto z synusiem
Jejku.. maz jak przyszedl przedtem zobaczyl test i do mnie "co ty pier...sz?" taki byl ucieszony tym pozytywem ale smialam.
Czarny Kocur
pysia ano lookaj dwa posty wyżej na nas hehehe ))))))))
Czarny Kocur
ewula Niestety wszystkie zdjęcia nasze na aparacie Grześka, którego nie mam przy sobie - mam tylko takie ) Innym razem....
Mój udaje, że mnie nie słucha gdy ja tłumaczę o testach...
Mój udaje, że mnie nie słucha gdy ja tłumaczę o testach...
P
pysia888
Gość
EWULA kurde przeciez jak czarno na bialym jest na tym tescie. Moj to byl taki zachwycony, ze szok. Zaraz wzial sie do roboty
KOCUREK jejku ale masz ciacho synusia.. a na tym drugim zdjeciu wygladacie jak para gwiazdeczek z babskiej gazety. powaga. super masz tego "synka" i z Ciebie jaka laseczka no no. wygladasz na mniej lat niz masz.
Wpadaj na kawe do mnie. pije z ekspresu
KOCUREK jejku ale masz ciacho synusia.. a na tym drugim zdjeciu wygladacie jak para gwiazdeczek z babskiej gazety. powaga. super masz tego "synka" i z Ciebie jaka laseczka no no. wygladasz na mniej lat niz masz.
Wpadaj na kawe do mnie. pije z ekspresu
reklama
Czarny Kocur
pysia ratujesz mi życie tą kawą !!! u mnie w domu zabrakło a ja gapa zapomniała kupić!!!
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: