reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Widze Was KOCURKU!! Ladna z Was para. Nie wygladasz na swoje latka. Mam nadzieje, ze ja tez bede sie tak trzymac :-)
musze dodac, ze bardzo zmyslowe usteczka masz. Twoj Grzes musi je ubostwiac.... ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziękuję Wam dziewczyny .... bardzo mi miło, że tak piszecie :))))))))))))))))

ewula - Twoje jest CUDOWNE ...... :))))))))))

A to ja z synem :) .......

Ostatnia edycja:
EWULA sliczna para z Was
KOCUREK wlasnie.. ja nie zapominam o Twoich obiecankach i czekam na foto z synusiem
Jejku.. maz jak przyszedl przedtem zobaczyl test i do mnie "co ty pier...sz?" taki byl ucieszony tym pozytywem ale smialam.

ewula Niestety wszystkie zdjęcia nasze na aparacie Grześka, którego nie mam przy sobie - mam tylko takie :)) Innym razem.... :)
Mój udaje, że mnie nie słucha gdy ja tłumaczę o testach...

EWULA kurde przeciez jak czarno na bialym jest na tym tescie. Moj to byl taki zachwycony, ze szok. Zaraz wzial sie do roboty ;)
KOCUREK jejku ale masz ciacho synusia.. a na tym drugim zdjeciu wygladacie jak para gwiazdeczek z babskiej gazety. powaga. super masz tego "synka" i z Ciebie jaka laseczka no no. wygladasz na mniej lat niz masz.
Wpadaj na kawe do mnie. pije z ekspresu

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry