reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
EDYTA juz sie powtorze ale slicznego i kochanego masz tego synusia. co tam na allegro bedziesz ogladac ciekawego? od jutra chyba ma byc apteka na allegro. fajny pomysl

reklama
EDYTA juz sie powtorze ale slicznego i kochanego masz tego synusia. co tam na allegro bedziesz ogladac ciekawego? od jutra chyba ma byc apteka na allegro. fajny pomysl

Lubie przegladac rzeczy dla dzieci,wozki,lozeczka,ubranka niektore sa takie slodkie.Ja mam bzika na punkcie rzeczy dla dzieci:-)a o aptece to nie slyszalam...

EDYTA fakt te ubranka dla dzieci sa urocze. a najbardziej dzialaja na mnie takie malutkie. nieraz tak mialam ze przegladalam ale wole nie, bo wtedy strasznie sie nakrecam. ogladac bede jak tylko zajde w ciaze ;)
Ja popijam sobie sok, zaraz jeszcze kremik na stopy i dlonie i do lozka.

No a ja pije cole bo mezus zabral mi ostatnia butelke wody,mam wode filtrowana ale ja wole z babelkami:-p Jak chcesz to lec ja tu jeszcze posiedze:-)

Witam się Laski!! Jak tam dzień się zapowiada? Mnie mąż nie mógł z łóżka zwlec. Mało się do pracy nie spóźniłam.

Witam wszystkie mamusie i staraczki. Ja dziś cały dzień w pracy będę dopiero wieczorem. Nie piszcie za dużo bo nie nadąże;)

reklama
a u mnie dziwnie , myślałam że @ mi się rozkręca a tu nic ani jednej kropelki przez całą noc i teraz też nic ... tylko okropny ból mi towarzyszy,,, . nie nastawiałam się że tą razą się uda bo mój gin powiedział że mogę zacząć starania dopiero po 2 @ , a ja nie pokorne cielę już po 1 zaczęłam . mimo wszystko to dla mnie dziwne , tmtą @ też miała taką bolesną jak cholera . cycuny nie bolą , tylko są jakieś większe ... nabrzmiałe .

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry