reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jestem bylam po Zuze

MLODAM- ocho-zabrzmialo groznie-co tam Ci sie snilo:confused::sorry2:;-)

PALEMKA- nie odchodz kochana...ja wiem jak sie czujesz...Twoja decyzja z laparo,ale moze faktycznie tu jest problem i warto-przemysl raz jeszcze:tak:

EMYLY,BUNIA- czesc babki :-)

reklama
Krzysia - welcome back :-D

palma - poprę bunię - bierz się w garść i idź na laparo - nie skopią ci bardziej bo się nie da laparoskopią a mogą znaleźć przyczynę i ew ją usunąć :tak:

A u mnie nadal śniegu brak :-( Za to chyba Emcia się do porodu szykuje bo pcha się niesamowicie. :-( Moja kołyska przyjdzie pewnie już po porodzie bo z opóźnieniem wyszła z hangaru :-( Karola okazało się że ma alergię tylko jeszcze do końca nie wiadomo na co - ale pokarmówka. Ale dziwić się jak rodzice oboje alergicy :dry: Dobrze że dopiero teraz :tak: A nie jak M - miał skazę białkową - Karola nie :tak:

Przesyłam staraczkom fluidki póki w dwupaku :-p
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~

Mama pomieszane z poplątanym ;-)
Naga a spoko, nic groźnego, ale spędziłam tam , 2,5 godz. :-O na szczęście nic istotnego dla mnie, tzn bezpośrednio dotyczącego i nic dla mnie do dodatkowej roboty ;-P
Emyly Wro jest wielkim miastem i ginów nie mało, a gdzie to taka super lekarka?

MLODAM- no to juz nie ciagne za jezyk jak pomieszane:))) dobrze,ze juz nie spisz:):):))

SOL- powitać:)stwierdzilam ,ze lepiej miec dola w towarzystwie...a Ty sie nie spiesz z porodem...jeszcze choc 4 tyg niech Emma wytrzyma:)kolyska dojdzie i bedzie si:)

mama - no jasne że w towarzystwie lepiej :-) A jak Ciebie nie było to w moim domu ubyło jednej ciężarnej - Josi się zdechło przy porodzie i żeby Kosik nie zdechł z samotności dokupiliśmy mu Basię i Kasię. Smutno jakoś mimo wszystko :-( A kołyska dojdzie za min 6-8 tygodni a ja za tyle mam mniej więcej termin ustawiony więc może być lipa :-( I dzisiaj mam jakiegoś takiego doła :-(

Spadam się z Karolą pobawić bo zaczyna kombinować mały kombinator :dry:

SOL-wspolczuje straty zwierzaczka:(
a z kolyską sie nie martw na zapas-moze przyjdzie na styk :)
prosze myslec pozytywnie:)

milej zabawy z kombinatorem:)))moze puzle????

No to mam zabawę w klejenie tablicy znikopisa :dry: jak się po niej chodzi to tak bywa że pęka :dry: A ostatnio sporo psuje :dry:

:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-Dmama, mlodam, bunia, sol - jestescie wspanieałe , dziękuję , że mnie opierdzieliłyscie, grrrrrrrrrrrrrr :angry:małpki moje :-D kuzwa nie wiem, jak byscie miały takie doswiadczenia po wyrostku jak ja , to byscie tak nie śpiewały ....:tak: ale nie ukrywam, że już mi się bardziej chce isc ... do kupy mam sie brac tak - ? yhm ... sie zobacze, a tak wogóle to kupa śmierdzi :-D:szok::szok:

Powiem Wam jedno piczki moje - bierz mnie gryz mnie i ...... demoluj !!!
:confused::szok::tak::-D

sol- a co to za kołyska ? I jaki wózek w koncu kupujesz, bo cos było o graco, a widziałąś najnowszy wózek Inglesiny - widziałąś jaki lekuchny? - no !

PALEMKA- nooo!!sam optymizm z Twojego posta:))bedzie dobrze -zobaczysz-to na prawde niepogorszy Ci sprawy z jelitami..

dostalam smska od Marcepanka-Na 100% jest Nikola,wszystko z Nia dobrze,wazy ponad 800 gram,jest duza.ale...szyjka jest juz krotka i macica nisko:( ma leżec,odpoczywac i brac dupka..
MARCEPANEK- prosze sie zastosowac do zalecen !!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
A nie mogłybyście pojść ze mna na ta laparoskopie, byłoby mi raznie j ?? hahahahahhahahah !! zryta bereta ze mnie ...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry