reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama ojjjjj ostrrrrrrrrrrrrra z Ciebie teściowa będzie :))))))))))) DIABOLOOO POMIDORRRRROOOO!!!!!!!!!!

Dziewczyny ja na dziś zmykam, jutro idę na wesele to chcę się wyspać. A dzisiejszy dzień bardzo przyjemny, bo kolejne dwie kreseczki się pojawiły na forum :))

Ostatnia edycja:
reklama
mlodam kochana spała sobie ale w nocy pracowala zauważ :D znaczy się spałam od 9ej do 14tylko .... dziś ostatnia nocka ufff jak milo
Sol też się cieszę, że mi szybciutko przeszlo uffff :tak::tak::tak: a o zdrowie trzeba dbać oj tak, nie ma przelewek
Wisienko :* nie ma za co.. gratuluję... nie no padnę chyba zaraz z Twojego szczęścia :-):-):-) Masz rację... z taka wiadomością jak ciąża chyba jednak nie warto się spieszyć moim zdaniem. Ja jak kiedyś będę to chciałabym tę wieść przekazać rodzinie w 2,3 miesiącu. Jakoś tak.
Bunia też robilam test ale jedna krecha ale @ jeszcze nie mam, a 29d.c. wiec zobaczymy... a cykle nieregularne
Mama ślicznego masz przedszkolaka... a jaki dumny widać :-):-):-) i oczka ma takie niewinne że szok, bo Zuzia to ma iskierki że ho ho :)

Lecę, papa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mama super synus... tez mi sie zawsze chlopaki marzyli... a tu babeczki trzeba kochać i wychować na dobre kobiet co by póxniej mama nie lała wałkiem, że dla synusia jej niedobre :p

WISIEŃKO wielkie gratki dla ciebie. Bardzo ale to bardzo się cieszę !!!!!!! a masz rację z ogłoszeniem tej nowiny wśród rodziny, nic się nie stanie jak poczekacie.

Jeszcze raz wszystkim dziekuje.
Martusiu no czekałas czekałas i sie doczekałaś na mnie, co prawda ty juz brzuchatka pełna gebą ale zdązyłam.
Myslę teraz o przeprowadzce i meblowaniu m. Przeglądam katalogi, grzebie w necie. Staram sie nie myslec i odpuścić.
Dziekuję za wszystkie miłe telefony od Maggy, Sol,Krzysi. Dziewczyny jesteście cudowne.
Teraz zmykam do kąpania.

wisienka poczytalam sobie zaleglosci i wyczytalam ze udalo ci sie, GRATULUJE!!!!!
mama pieknego synka masz ale bedziesz odganiac od niego dziewuchy!!!

reklama
Wisienka gratuluje z calego serducha!:)
Moje kreseczki na tydzien przed @ tez byly slabe a jak powtorzylam za 2 dni byly juz grubasne :p
Ciesz sie kochana a ja sie ciesze razem z Toba :)))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry