reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
wisienka no to fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~ na babeczke
i kciuki na dzisiejszy wieczór co by owocny był
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

kochane za wszystkie Was trzymam &&&&&& i dla wszystkich posyłam
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~ na babeczke

Wisieńka - czyli kciuki przyniosły skutek :-D
To teraz fluidki niech zrobią swoje :tak:

To macie na dziewuszkę :-D
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~

A w ogóle to wam się pochwalę bo u mnie w domu dwie ciężarne są :-D Moja koszatniczka jest kotna i będą młode :-D Już czuć maluszki przez brzuszek :-D Wczoraj się zorientowałam bo parę razy już nas straszyła ale tylko zwyczajnie jej się tyło a teraz czuć maluchy - chyba się od pańci zaraziła :-D A już się baliśmy ze nici z tego bo już ponad półtora roku mamy tą parkę i jakoś nie imały się ku sobie :-p

sergi my zaczynamy się starać po mojej @ dzisiaj 4 dzien :) W pon. mam gina co z tym Clo i się wszystkiego dowiem :)

sol no dam mu szasę... Juz jedzie zreszta...
sergee no nie specjalnie. Dałam najdłuzszy cykl jaki sie dało ustawic i jakos wyszło. Mam nadzieje, ze na ciązowy własnie sie zmieni. Nie wiem jak ja wytrzymam do testowania i nie wiem czy ze strachu zatestuję za 14 dni czyli 28 lub 29. Teraz pewnie bedę sie wsłuchiwac w objawy. Boje sie tez, że sie rozczaruję... Ale nastawiam sie na tak
muisa trzymam &&&&&&&&&& WIZYTE

reklama
Musia no to nic tylko wypatrywać końca @ :laugh2: U mnie gdzieś przyjdzie myślę w niedzielę lub poniedziałek, "posiedzi" ze 3-4 dni i do dzieła :tak: Za tydzień już się będziemy intensywnie starać... :laugh2:

A moje Kochanie właśnie mi oświadczyło przed chwilą, że chciałby mieć bliźnięta!! :tak: :laugh2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry