reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama ja jestem i prosze nie pisac, ze tu nie ma nikogo hehe
Ja nadal z bolem glowy i nie wiem czy to nie z glodu eh
Oj, dalas troche za to auto ale moze predko nie bedziesz miec takich wydatkow na auto.
Pracowalas jako kosmetyczka?

reklama
Nika ja jestem ale mi tez oczy sie kleja, jakby nie wiadomo jaka pozna godzina byla eh :)
Dentico, domyslam sie jakie to musi byc wspaniale uczucie dlatego nie moge juz sie doczekac ale musze jeszcze wytrzymac trzy miesiace
pysia szybko zleci, teraz to zajmiesz się przygotowaniami do ślubu i sie okaże że mało czasu:tak::-D:szok: a potem życzę szybko dwoch kreseczek na teściku

NIKA32-dziękue za mile slowa:tak:;-)staram się być Wam pomocna,jako jedyna póki co na tym wątku mam 2 dzieci wiec zawsze moge coś podpowiedzieć:-Djak Ci minąl dzien:confused:PYSIA-Na to licze,ze teraz znowu ze 2 lata pojezdzimy bez wkladania w autko-tylko tankowanie;)) wiecie co ja też padnięta jestem-nie wiem po czym-chyba sie za bardzo wynudzilam-haha;))a jutro u Domisia w przedszkolu jest dzień otwarty wiec na 10.00 idziemy.troche pracowalam jako kosmetyczka;))

Ostatnia edycja:
cieszę się że jest piątek i caly weekend przede mną:-D a ja tak póżno do was zaglądam bo dopiero od 17 możemy serfować po necie ma to swoje plusy i minusy. A dziadek z Polski jak jest 17:05 to już dzwonił na Skype'a z wnusia pogadać. No i tak zlatuję że dopiero teraz mogę spokojnie popisać na BB

Nika, nie dziekuje ale masz racje czas mega szybko leci i pewnie sie nie zdaze obejrze i juz bedziemy po slubie
Mama, no mam nadzieje, ze teraz juz nue bedziecie musieli nic wkladac w autko, tylko tankowanie :)
Ja jestem taka spiaca jak wczoraj. To jakas masakra po prostu. Ta godzina dopiero, a ja juz na pol spiaco pisze

NIKA32-ja też się ciesze,że już weekend-bo mąż jest w domu i jakoś tak bardziej rodzinnie jak wszyscy są w komplecie:tak::-Da przypomnij mi -Wy już się staracie czy dopiero zaczniecie:confused:my od czerwca-we wtorek ide do ginek.po hormony bo 1 jajnik juz mi "spi"a w drugim jest malo pecherzykow dlatego te hormony-bede brala przez 2,5 m-ca i po odstawieniu dzialamy:-D:-D:-D

Mama, piszesz o tym, ze jak maz w domu to bardziej rodzinnie jest.I to mi sie podoba. Nie rozumiem jak mozna tak gonic za praca jak to kierowcy tirow, ze czesto w domu sa gosciami. Co z tego ze i moze zona wtedy nie narzeka na brak kasy, ma na wszystko ale jak dzieci malo co tate widza, a zona meza to zadne pieniadze nie sa w stanie tego zmienic. Jednak bez faceta to ani rusz :)

Aguś: pozazdrościc mężulka :):) mój to za przeproszeniem taki tepy do prezentów i takich tam :) ale jest mój i i tak go nie oddam :):):);-)
Dziękuję:)
Twój mężuś na pewno jest kochany:)
agnieszka-witamy po pracy-nie da sie chorobie!!!
Witam się ponownie i nie daję się chorobie,wzięłam leki i troszkę mi przeszło bo było nie ciekawie,mąż zajął się synkiem więc odpoczęłam.Teraz mam spokój bo Alan śpi,mąż ogląda film a ja siedzę na bb:)
a wiecie że dzis dzień dentysty i teściowej jednoczesnie no i urodzinki naszej Agnieszki :) a właśnie w poprzednim poście się przejęzyczyłam i zamiast Agnieszka napiasłam Aguś :) błagam o wybaczenie :):)
No słyszałam coś o tym dniu teściowej ale to jakieś mało uroczyste święto że tak powiem bo Ja pierwszy raz o takim dniu słyszę:-/
Teściową ma super więc nie narzekam:)
A zdrobnienie Aguś też mi się podoba:)
Wwięc żyj nam 100 lat i uśmiech miej na twarzy niech życie ci da to wszystko o czym marzysz :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Bardzo dziękuję:)
Witam
Agnieszka ja również do życzeń się dołączam . Dużo zdrowia,a reszta sama przyjdzie, albo jakoś się znajdzie!!!! Buziaki kochana;-);-)
Dziękuję pięknie:)
[/B]Agnieszka wszystkiego najlepszego!!!:-D:-D:-D

Wielkie dzięki:))

A więc dziewczyny zapraszam na wirtualnego torcika :)
tort.gif

Nika, nie dziekuje ale masz racje czas mega szybko leci i pewnie sie nie zdaze obejrze i juz bedziemy po slubie
Mama, no mam nadzieje, ze teraz juz nue bedziecie musieli nic wkladac w autko, tylko tankowanie :)
Ja jestem taka spiaca jak wczoraj. To jakas masakra po prostu. Ta godzina dopiero, a ja juz na pol spiaco pisze
Własnie mama teraz tylko tankowanie i tylko jeździć:tak:
pysia to idź spać, po co masz sie męczyć jak organizm domaga sie snu? Ja wszamałam jabłko i i troche przeszlo;-)

reklama
PYSIA- a jak facet dlugo bez rodziny,bez żony to nieoszukujmy się -glupie myśli chodzą po glowie-wiesz co mam na myśli??ja sie ciesze,ze moj ma taka prace ,ze w weekendy jestesmy razem:))

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry