reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
wiatm,

szczęśliwa, pogłaszcz Kubusia. A swoją drogą katar w ciąży to norma podobno. Ja mam jeszcze krwawienia z nosa. Nie są mocne, ale upierdliwe...

Krzysia, to pędź po witaminki i czekamy na efekty.

monia_55 miło cię widzieć.

Marylka, ja sposobem na "myszy" podsunęłam mojej mamie kota Stefana, którego mają do dziś, uwielbiają i rozpieszczają na maxa. A tak się wzbraniali...

a ja miałam super nockę, wyspałam się i rozleniwiłam okropnie. Teraz ciepła herbatka z pigwą, bo pogoda nie rozpieszcza...

buziole dla was i porcja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Czesc Martuś :*:* dziekuje pogłaskany .... a ty pogłaskaj swojego krasnalka od Cioci :):) wiem że katar podobno w ciazy to norma:/ ale męczy nieziemsko ......

Monia - oj szaleje :p:p:p rozpycha sie strasznie ......a samopoczucie ok.... mam tylko katar który mnie doprowadza do szału:/ a jak ty sie czujesz kochana ??

To kuruj sie kochana - oby katarzysko poszło precz!!!!
Mam pytanie, czy miałas cos takiego, ze przy wstawaniu kłuło cię z prawej lub lewj strony???? Oczywiscie nie za kazdym razem...
A ogólnie czuje sie fantastycznie, rano tylko mam problemy z zoładkiem ale wystarczy ze cos zjem i przechodzi :)
MARTUS -witaj :)

Witam :-)

Mała właśnie poszła na drzemkę ... ze spacerku na razie nici, bo za oknem masakra jakaś :baffled:

Sol, jak ja Ci tej obrony zazdroszczę ... ja z pracą mgr cały czas w lesie ... czasu co raz mniej, a weny mniej niż zero :-:)-:)-(
będę mocno trzymać &&& !!!

Maryla, myślisz, że jak pracę myszami postraszę, to się sama napisze ???

Mama ... żartujesz chyba z tym -20 :szok: jak cała zima będzie taka, to się przecież zakisimy z dzieciaczkami w domu :baffled: bo -20 to chyba za zimno na spacerek ???
zeszła zima też nie była jakaś wybitnie ciepła ... ale nam się udało i największe mrozy przypadły na pierwsze 3 tyg życia małej, więc i tak spacerki nie wchodziły w grę ...

Sol ja pije taką połowa mleka połowa kawy ale jakis smaczek jest :)

mama to te witaminki na Toma armie ??

Jezu dziewczyny nie straszcie tymi -20 :szok::szok::szok:
Pamiętam ze jak Majcie urodziłam tez były takie mrozy do -35 :szok::szok::szok: przez kilka dni ale to tylko kilka dni i potem juz było cieplej

JoL ty masz termin na czerwiec to ci nie grozi mróz :)

Ostatnia edycja:
reklama
Jol, pamiętaj, że spacery, nawet te w mrozie bardzo hartują. Nie ma lepszego lekarstwa. U nas były przy każdej pogodzie. Co nie znaczy, że masz dwie godziny spacerować oczywiście.

monisia, mnie kuło i czasem nadal kłuje. Może każda z nas to odczuwać inaczej. Mnie na początku brzuch nie bolał aż tak bardzo, natomiast teraz b. często mam twardnienia brzucha, że bez nospy i magnezu nie przechodzi.

szczęśliwa, Tobie to już naprawdę niewiele zostało. Pewnie ciuszki już poprane i poprasowane.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry