reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a u nas wiosna dzis bylam na dworze w samej bluzie i bylo mi goraco. nawet zmenilam kocyk Iwonce z zimowego na letni.
mama05 to zdarzysz sie nawet ponudzic jak Domi ci spi a Zuzia w przeczkolu

reklama
MARYLA- no prosze nawet nie wiedzialam ze jest taki pojemnik a Ty juz go masz:tak:;-)fanie-zbieraj gadzety-tu nie ma terminu waznosci wiec niech leżą:-D:-DDomi nadal spi,ja robie liste zakupów spożywczych bo za kilka dni trzeba jechac.u mnie caly czas paaaaaaaaaada śnieg:wściekła/y::wściekła/y:WIOLKA-a zebys wiedziala normalnie sie nudze:)))od rana chata ogarnieta i teraz nie mam co robić i tak sie snuje po domu.

Ostatnia edycja:
Witam się znów :-) z drugą kawą. Głowa zaczęła boleć, pogoda się znacznie pogorszyła, aaa...
co dwie kawy to nie jedna :-D:-D:-D
Wiolka nie pozostaje nic innego jak tylko pozazdrościć takiej pogody. To daj znać jak Iwusia i jej pierwsze wrażenia po domowej zupce :tak::tak::tak::tak:
Maryla, zbieraj, zbieraj co popadnie. To nie zginie, a się przyda za niedługo. Pewnie nawet się nie obejrzymy i już wszystkie będziemy z fasolkami :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mama05 zazdroszcze ci tej nudy. ja teraz tez mam juz czasem troche wolnego czasu ale ogolnie wyglada to tak ze tu cos robie,zajrze do was, rozmawiam z mala i ciagle w biegu a kiedys jak Iwonka byla miejsza to nawet siku chodzilam z nia bo tak ryczala jak ja odkladalam.ciagle chciala byc na rekach

wlasnie Domi wstal:tak::-DZuza przyjechala i teraz dokazuja u gory a a szykuje im obiad-tak wiec wróce za chwile:-p

WIOLKA-jak tam obiadek dla Malej-jadla juz czy tylko plula???:))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wiolka, nic się nie martw :-) To są chyba uroki posiadania takich maleństw, że niekiedy ciężko cokolwiek zrobić, bo chce dziecko ciągle na ręce albo żeby się nim zajmować. Wiem, bo mam to samo w domu. Jak mała była mniejsza to cały czas przepłakała, miała kolkę i po prostu to była jakaś masakra. A teraz... jak się bawi to może z godzinkę albo i niecałą, a później to już marudzi, bo chce coś nowego, odmiany jakiejś :-D:-D ostatnio strasznie się jej spodobała grająca zabawka z różnymi odgłosami zwierząt, dajemy jej, przyciska i już spokój :-):-)

wlasnie je....i stwierdzam ze je z wiekszym zaangarzowaniem niz jedzonko ze sloiczka.nawet krzyczy na mnie jak za wolno jej daje. jednako skonczylo sie tak samo zjadla kilka lyzeczek i juz niechce. ale przepis jak najbardziej sie sprawdzil i Iwusi smakowalo. dziekujemy:-)

Wiolka, ja tam myslę, że to tylko na początku tak nie chce. Później, gdy się przyzwyczai pomału to będzie wcinać aż się jej uszka będą trzęsły ;-);-);-);-)

reklama
mama05 ale ja zjem reszte bo poco ma sie zmarnowac;-):-)
schowamy troche na jutro , ogolnie napewno zaczne jej tak gotowac.
pysia moja mala tez miala kolki_ koszmar. z poczatku ryczala mi w wozku a teraz moze pol dnia w nim siedziec i jest szczesliwa

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry