reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Przepraszam, że dzisiaj tak mało piszę ale totalnie wkurzyłam się tym grzybem... :wściekła/y:
Jak postanowiliśmy, że zostaniemy w tym mieszkaniu i odremontujemy to coś takiego... Dla mnie to znak żeby jednak się stąd wynosić...
Mieszkania mamy upatrzone teraz zostało skombinować kredyt... co jest najgorsze:-:)-:)-( ehh... trzymajcie kciuki!!!!!

Sol jak ja lubię ptasie mleczko - też mam pudełko ale jem w ratach:-)

Mary super, że jesteś jakoś tu pusto było bez CIebie...

Monisia mnie też tak po wszystkim wywala także się nie przejmuj!! Tylko przyzwyczaj :-p:-p

Zjadłam przed chwilą fasolkę szparagową ale już głodna jestem i gotuje sobie kukurydzę... MMMMmmmmmm.. taką na słodko z masełkiem:-):-):-)
A poza tym usypiam... :cool:

reklama
monisia - nie Espumisan a Esputicon - różnią się składem i w ciąży dopuszczony jest właśnie Esputicon :tak: Ale blisko byłaś :-D

mlodam - wizyta dobrze, Emila waży ok 780 gram i jest dziewczynką na 99% :-D Wszystko po za tym ok :tak:

mery - no w szczególności miło że ostatnio nie mam siły nikogo odwiedzać bo coś już ciężkawo :-D A Emilka kopie sobie wesoło po ogórku kiszonym :-p

palma - a to maleństwo ma przebite uszka czy tak przyszłościowo? A album zawsze jest przydatny :tak:

misia - PKO BP polecam kredyt preferencyjny :tak: Sama tam mam :tak:

Moje dziecię stroi mi fochy - chyba głodna albo śpiąca jest :dry: A wczoraj to mnie zabiła skrajnie - przyszła o 21 że idziemy spać i ze mam gasić światło i kłaść się obok niej :-D Spadam robić kolację :tak:

Ok zabiła mnie - przyszłą ze skargą ze jej bałagan w pokoju zrobiłam :szok::-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Sol - nie kochana nie byłam blisko...nawet o czyms takim nie slyszałam, :-D zobaczymy co mojemu męzowi daja w aptece....mam nadzieje ze sa kompetentne:tak::-D:tak: A cos jeszcze mozna???? A ten koper włoski, albo inne ziółka????

Koper ułatwi wydalanie gazów ale ich nie zniweluje więc będziesz "pierrrrrrdząca" :-p :-D

Idę pomóc posprzątać ten jej bałagan bo z marudy zrobił mi się wyjec :dry:

mlodam zapytaj sie co tak się ociagaja z tym, bo 2 tyg juz sie spozniaja :)

A moijemu Adrianowi rozklekotał się samochód w połowie drogi do pracy. :crazy: Na środku drogi cos się ze skrzynia biegow stalo i nawet jezdzic nie chce a juz o przezucaniu biegow nie mowie. :crazy::angry::angry: Dzisiaj jest okropny dzien.

reklama
Kochane DOBRONOC:happy:
Usypiam przy laptopie i jeszcze nie mogę doczekać się na kukurydzę:no::wściekła/y:
Kładę się do wyrka Miłej nocki!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry