reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Krakowianka *
Sol to tak jak ja ale ja nie mam szalejącej dwójki, choć jedna w brzuchu a tylko wielkiego nastolatka z chwilową depresja i niechęcią do wyrzucenia smieci...

reklama
Hehe - ja mam takiego lenia tylko 27 letniego z niechęcią wyrzucania śmieci :-p
Pochwaliłam zachód słońca - Emilka przesyła pozdrowienia :-D

Cześć WISIENKO I SOL!
Ja na mojego m nie mogę na dzień dzisiejszy narzekać, bo każdą wolną chwilę wykorzystuje na prace koło domu:-) To fajne, ale smutno samej siedzieć:baffled:. A teraz już nawet nie pozwala mi ze sobą jeżdzić na budowę, bo "jest za zimno" i "mam odpoczywać". A jeszcze w zeszłym tygodniu tak sobie milutko malowałam z nim:happy:...

Cześć kobieciarrki
Ja nadal czekam na @ ostatnio przyszła w 25 dniu a dzis 27 i dalej nic, pewnie rano mnie dopadnie. Ale musiałam kupic test, dwano tego nie robiłam, ale musze wziąc ten drugi antybiotyk, bo gardło nadal mnie boli i nie przechodzi, więc wole miec 100 5 pewnosc, choc to i tak juz przesądzone.
Odwiedziła mnie koleżanka z małą córunią półroczna , było bardzo fajnie i bylysmy na spacerku.
Kyra - jak tam samopoczucie ?
sol - a mój za to jest pedantem, szczerze-nie pamietam kiedy śmieci wyzucałam ostatnio ? Phiii

Za tydzien idziemy na chrzciny, chciałam kupic album-widziałąm przepiekny taki duży różowiutki z dzidziusiem i kokardka na okładce oraz do tego złote kolczyki - co Wy na to fajne czy nie ?

Witam Was staraczki i przyszle mamusie!

Przepraszam Was ogromnie za milczenie. :zawstydzona/y::zawstydzona/y: Troche mnie nie bylo, a to z powodu paru czynnikow. Ostatni pokielbany cykl dal mi po tylku i strasznego dola mialam. Do tego masa stresu sie przypaletala i musialam jakos sobie poradzic z problemami. :eek::baffled: No i tez glupio sie czulam, bo potrzebowalam pomocy, wsparcia, a tu znikad...

Teraz u mnie lepiej, choc przyjelam wszystkie nadprogramowe zmiany w pracy, wiec praca, praca, praca. Ale to dobrze, bo odwracam mysli, no i zarabiam kase.

Kochane, myslalam o was cieplo, mimo, ze mnie nie bylo!
Wszystkim dziewczynom, ktorym sie udalo, serdecznie gratuluje!!! :-):tak::tak::tak: Ciesze sie z Waszego szczescia! :-):happy:

Jaewa, Martusia, Sorbus, Monisia, Ewcia, Jol, Misia, Maran, Szczesliwa, Marcepanek, Maggy, Created, Krakowianka, Asmi, Majqa i wszystkie przyszle mamusie - sle Wam usciski i poglaskajcie brzuszki!

Wisienka, Mama, Nagapalma, KrolowaFal - co u Was? &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&6 na Wasze staranka (i dla wszystkich, ktore potrzebuja!)!

Strasznie przepraszam, ze Was tak zaniedbalam! Myslalam, ze z tego dola nie wyjde... Ale ja glupia - czulam sie jakas taka bezwartosciowa i olana, a gdzie ja znajde takie babeczki, ktore to wszystko rozumieja...

Sciskam Was wszystkie!

Ostatnia edycja:
Witam Was staraczki i przyszle mamusie!

Przepraszam Was ogromnie za milczenie. :zawstydzona/y::zawstydzona/y: Troche mnie nie bylo, a to z powodu paru czynnikow. Ostatni pokielbany cykl dal mi po tylku i strasznego dola mialam. Do tego masa stresu sie przypaletala i musialam jakos sobie poradzic z problemami. :eek::baffled: No i tez glupio sie czulam, bo potrzebowalam pomocy, wsparcia, a tu znikad...

Teraz u mnie lepiej, choc przyjelam wszystkie nadprogramowe zmiany w pracy, wiec praca, praca, praca. Ale to dobrze, bo odwracam mysli, no i zarabiam kase.

Kochane, myslalam o was cieplo, mimo, ze mnie nie bylo!
Wszystkim dziewczynom, ktorym sie udalo, serdecznie gratuluje!!! :-):tak::tak::tak: Ciesze sie z Waszego szczescia! :-):happy:

Jaewa, Martusia, Sorbus, Monisia, Ewcia, Jol, Misia, Maran, Szczesliwa, Marcepanek, Maggy, Created, Krakowianka, Asmi, Majqa i wszystkie przyszle mamusie - sle Wam usciski i poglaskajcie brzuszki!

Wisienka, Mama, Nagapalma, KrolowaFal - co u Was? &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&6 na Wasze staranka (i dla wszystkich, ktore potrzebuja!)!

Strasznie przepraszam, ze Was tak zaniedbalam! Myslalam, ze z tego dola nie wyjde... Ale ja glupia - czulam sie jakas taka bezwartosciowa i olana, a gdzie ja znajde takie babeczki, ktore to wszystko rozumieja...

Sciskam Was wszystkie!

mary - co się działo, głowa do góry, ja teraz tez jestem na etapie załamki - musimy sie trzymac razem, wtedy bedzie nam łatwiej !!!

Dziewczyny załamałam się mamy mega grzyba w szafie... Coś nas zalało...
Już się tym zajmują ale akurat sąsiadów z góry nie ma w domu...

mary - co się działo, głowa do góry, ja teraz tez jestem na etapie załamki - musimy sie trzymac razem, wtedy bedzie nam łatwiej !!!

Palemko - dziekuje Ci, kochana! Straszne glupoty mi po lbie chodzily... W sumie zaczelam sie nad wszystkim powaznie zastanawiac... A to praca (teraz mam sporo do roboty, wiecej zmian i perspektywy rosna, wiec juz dylemat gotowy), a to inne czynniki... Ogolnie rzecz biorac, nawalilo mi sie na glowe mase rzeczy niepozytywnych i to w jednym czasie. Ehhh, sama wiesz, czasem taki okres w zyciu sie trafi... Dziekuje Ci za wsparcie! Jasne, ze musimy jakos dawac rade! :tak::tak: :*:*:*

reklama
Mary - kochana tule sciskam:tak: mam nadzieje ze juz bedzie lepiej - na nas mozesz zawsze liczyc:tak:
Przesyłam Ci kochana masę pozytywnych &&&&&& i ~~~~~~~~~~~!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Monisia - dzieki serdeczne, kochana! Wzruszacie mnie, naprawde! :*:*:*:* :tak: Musi byc lepiej! :tak: To forum musi byc jakies magiczne - prawie wszystkie babeczk-staraczki juz zafasolkowane. :rofl2::tak: Wniosek jesden - na kazda przyjdzie pora! :rofl2::happy:

A jak Twoje samopoczucie?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry