- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
EWCIA-a rowniez GRATULUJE i ciesze sie Waszym szczesciem) NIKA-witaj,szybko nadrabiaj i wracaj-choc pewnie troche Ci zejdzie bo sporo tego))))
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Jestem i Ja
marylka ale Twoja mama wywija hehe))
marylka ale Twoja mama wywija hehe))
mama05
MARYLA-A Twoja mama widac,ze "wyluzowana nastolatka"-super-optymistka i radosna kobietai tak trzymac;-)masz racje-musisz byc zwariowanaa jeszcze jak Wam babcia w domu spiewa to juz wogole hardkor
maryla86
Fanka BB :)
Agnieszka no wywija wywija powiem wam coś wiecie jak sie poznali moi rodzice?? ojciec przyszedł na zabawe do wsi do mojej mamy z jolką - chyba to była jego dziewczyna ale zobaczył jak moja mama tańczy a tamta ponoć niebardzo i zostawił tamta i wyszedł też z jolką tylko że z inną z moja mamą więc wiesz Aga to do czegoś zobowiązuje a może ona tak wywija bo mysli że ją wezmą do tańca z gwiazdami albo że przyjdzie następny lepszy i też ją z parkietu zgarnie moja mamuśka tańcowała całą noc i żadnemu 2paro latkowi nie odpuściła i mało nam kolegi nie zajechała bo jego dziwczyna w ciąży była i nie miała ochoty na tańce za to jedzonko jej podeszło no to tyle jesli chodzi o familijne opowiadania
dziewczyny ja w miedzyczasie wzielam big prysznic : z peelingiem i miodowym balsamem L'occitane de provence ... Mmmm cudo!
a teraz ide robic mezowi szybka kolacje bo mial zamowic sushi w pracy a tu facet przyjezdza i mowi " 25" a fred mial dwie 20-tki.facet nie mial wydac i mowi ze trudno niech da calosc
czaicie to???? mi kopara opadla, zamaist obnizyc 5 euro i wizac 2O to chcial 40 za sushi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! boze gdzie ten swiat zmierza... moj sie wpienil i powiedzial zeby spadal z dostawa niech innym je za 4O wciska... taaaa firma i nie ma monet do wyadania, bez kasy funkcjonuja.... czekiem moze...
wiec przynajmniej maz mi nei wroci po 24 jak wczoraj tylko juz za 10min ide robic szybka kolacje mu
tylko ze znow sie nie pocuzylam... ehh...
kolorowych i do juterka!
papapapapa
marylka : juz wiem po kim "to" masz )))
a teraz ide robic mezowi szybka kolacje bo mial zamowic sushi w pracy a tu facet przyjezdza i mowi " 25" a fred mial dwie 20-tki.facet nie mial wydac i mowi ze trudno niech da calosc
czaicie to???? mi kopara opadla, zamaist obnizyc 5 euro i wizac 2O to chcial 40 za sushi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! boze gdzie ten swiat zmierza... moj sie wpienil i powiedzial zeby spadal z dostawa niech innym je za 4O wciska... taaaa firma i nie ma monet do wyadania, bez kasy funkcjonuja.... czekiem moze...
wiec przynajmniej maz mi nei wroci po 24 jak wczoraj tylko juz za 10min ide robic szybka kolacje mu
kolorowych i do juterka!
papapapapa
dziewczyny ja w miedzyczasie wzielam big prysznic : z peelingiem i miodowym balsamem L'occitane de provence ... Mmmm cudo!
kolorowych i do juterka!
papapapapa
marylka : juz wiem po kim "to" masz )))
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
mama05
MARYLA-moja mama tez Jolka)))))))))))
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: