reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wreszcie jestem:-) wiem że już późno dlatego poczytam co u was się działo i potem jeszcze zajrzę.
Może ktoś jeszcze będzie;-)

reklama
Mama, Maryla dziękuję Kochane:tak:

A zaglądać będę do soboty może częściej, później znów będzie cisza, a to dlatego, że w piątek kupujemy mieszkanko, no i będzie sporo roboty, ale damy radę, w końcu to będzie już NASZ DOMEK:-D:-D:-D:-D

Ewcia to super gratuluje zakupu cieszymy się razem z Toba nowym i WASZYM mieszkankiem hip hip hura hura hura wiem jestem crazy frog :):)

nika witaj :):) może ja dziś wyjątkowo dłużej posiedzie - kto to wie :):):):):):)

EWCIA-a rowniez GRATULUJE i ciesze sie Waszym szczesciem:)) NIKA-witaj,szybko nadrabiaj i wracaj-choc pewnie troche Ci zejdzie bo sporo tego;)))))

MARYLA-A Twoja mama widac,ze "wyluzowana nastolatka"-super-optymistka i radosna kobieta:tak::-Di tak trzymac;-)masz racje-musisz byc zwariowana:tak:a jeszcze jak Wam babcia w domu spiewa to juz wogole hardkor:szok::laugh2:

Agnieszka no wywija wywija powiem wam coś wiecie jak sie poznali moi rodzice?? ojciec przyszedł na zabawe do wsi do mojej mamy z jolką - chyba to była jego dziewczyna ale zobaczył jak moja mama tańczy a tamta ponoć niebardzo i zostawił tamta i wyszedł też z jolką tylko że z inną z moja mamą więc wiesz Aga to do czegoś zobowiązuje a może ona tak wywija bo mysli że ją wezmą do tańca z gwiazdami albo że przyjdzie następny lepszy i też ją z parkietu zgarnie :):) moja mamuśka tańcowała całą noc i żadnemu 2paro latkowi nie odpuściła i mało nam kolegi nie zajechała bo jego dziwczyna w ciąży była i nie miała ochoty na tańce za to jedzonko jej podeszło :):):):) no to tyle jesli chodzi o familijne opowiadania :):)

Dziękuję Kochane:-):-)

Kurcze tak się cieszę, że szok. Już nie mogę doczekać się piątku:-D:-D:-D
A sklepy z meblami i agd już obeszłam i takie super mebelki do kuchni mam na oku:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D

dziewczyny ja w miedzyczasie wzielam big prysznic : z peelingiem i miodowym balsamem L'occitane de provence ... Mmmm cudo!
a teraz ide robic mezowi szybka kolacje bo mial zamowic sushi w pracy a tu facet przyjezdza i mowi " 25" a fred mial dwie 20-tki.facet nie mial wydac i mowi ze trudno niech da calosc
czaicie to???? mi kopara opadla, zamaist obnizyc 5 euro i wizac 2O to chcial 40 za sushi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! boze gdzie ten swiat zmierza... moj sie wpienil i powiedzial zeby spadal z dostawa niech innym je za 4O wciska... taaaa firma i nie ma monet do wyadania, bez kasy funkcjonuja.... czekiem moze...
wiec przynajmniej maz mi nei wroci po 24 jak wczoraj tylko juz za 10min :) ide robic szybka kolacje mu
tylko ze znow sie nie pocuzylam... ehh...
kolorowych i do juterka!
papapapapa

dziewczyny ja w miedzyczasie wzielam big prysznic : z peelingiem i miodowym balsamem L'occitane de provence ... Mmmm cudo!
a teraz ide robic mezowi szybka kolacje bo mial zamowic sushi w pracy a tu facet przyjezdza i mowi " 25" a fred mial dwie 20-tki.facet nie mial wydac i mowi ze trudno niech da calosc
czaicie to???? mi kopara opadla, zamaist obnizyc 5 euro i wizac 2O to chcial 40 za sushi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! boze gdzie ten swiat zmierza... moj sie wpienil i powiedzial zeby spadal z dostawa niech innym je za 4O wciska... taaaa firma i nie ma monet do wyadania, bez kasy funkcjonuja.... czekiem moze...
wiec przynajmniej maz mi nei wroci po 24 jak wczoraj tylko juz za 10min :) ide robic szybka kolacje mu
tylko ze znow sie nie pocuzylam... ehh...
kolorowych i do juterka!
papapapapa

marylka : juz wiem po kim "to" masz ;))))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry