reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Monia Kochana a Ty testujesz za 4 dni tak? No to &&&&&& :)
Nie dziw sie sobie ze caly czas o tym myslisz bo to juz bardzo blisko :)
Zycze Ci z calego serca II i wytrwalosci. Zobacz Mama tez dala rade a juz nie raz miala chwile slabosci!
Uda sie kazdej z nas tylko ze u jednych to trwa szybciej a u innych dluzej :)
Buziam Cie :*

reklama
MARCEPANEK- dziekuje:tak::-D:-Da fotke wstawisz jak na dniach zrobie jeszcze 1 test bo te z czuloscia 10 maja slabe kreski a ja jestem przed terminem @...

MONIA- wlasnie,ze nie wiedza-chyba ze Tomi wejdzie na bb:-D:-Dzaraz jade do klepu kupic cos dla Niego i wieczorem powiem jak juz dzieci polozymy ,zeby miec czas sie tą wiescia nacieszyc...

u mnie pada jak 150:dry:

Mama no to bedziecie swietowac wieczorem :) Super :)Szkoda ze nie moge zobaczyc miny Twojego meza jak mu to powiesz :p
A co planujesz mu kupic? Oj jak chcesz to utrzymac w tajemnicy ciezko bedzie, musisz bardzo uwazac zeby sie nie zdradzic z tej radosci :p

Jaewa planuję testowac w niedzielę bo odkąd biorę clo to jakoś tak zawsze mam @ 19stego... Jak tempka nie spadnie (37,1 jak narazie) to zatestuję... mam nadzieję że wytrzymam:)
I jak narazie to dostrzegam u siebie milion objawów.... No cóż zobaczymy... Dziś ide do ginki to może podtrzyma moje nadzieje:) Mam jakąś infekcję albo uczulenie od nowych wkładek, albo odparzenie bo raz w obcisłych spodniach siedziałam cały dzień... przechodzi ale wolę na wszelki wypadek pogadac a ginką... nie z moim panem niestety bo on tylko raz w tygodniu przyjmuje i sie nie załapałam...

Mama ja bym chyba nie umiała wytrzymać... chociaz jak czasem myślę to mam taki ładny plan żeby nie lecieć do niego od razu z wynikiem testu tylko jakoś to ładnie zrobić... Ale pewnie się powyję i on już będzie wiedzial....
A właśnie, powiedz co Ty planujesz??

Monia ja tez mialam piekny plan i nic z tego nie wyszlo bo emocje byly silniejsze i wziely gore nad rozsadkiem... :)
Super Kochana wiesz ze trzymam &&&& i nie chce zebys sie nakrecala :) Spokojnie czekamy na II :p

:***

mama myślałam że wykituje czekając na sms-a od ciebie leże i leże i sprawdzam kom co chwila i nie ma i niema i myśle jak ona może spać i mówie nie no pisze najwyżej ją obudze ale musze wiedzieć :):):):):):):):):)
TAK SIE CIESZE ŻE CI SIE UDAŁO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RAZ JESZCZE GRATULACJE !!!!

Witam:-)
Kolejna super wiadomość, jupiiii!:-D

Mama- gratuluje, z całego serca gratuluje i życze pomyślnej ciąży:-) Warto było jednak czekać, co? Ważne, że się nie poddałaś. Pierwsze co zrobiłam w pracy zajrzałam od razu na BB, żeby się przekonać że zafasolkowałaś:tak:

Fajnie zaczyna się dzień.

Miłego i radosnego dnia wszystkim:-)

Ostatnia edycja:
MARYLKA,MONISIA- slonka moje-dziekuuuuuje!!!bardzo dziekuje i jeste wzruszona Wasza radościa-nie spodziewalam sie:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

teraz Marylka czekamy na piątek i Twoj test:tak::tak:
potem na ndziele na Monie:tak::tak::tak:

MONIA- ja chce kupic Tomowi koszulke z napisem BEDZIESZ TATĄ!! i kartek na ktorej napisz jak bardzo jestem Mu wdzieczna,podziekuje za cierpliwość i wyraże swoja radosc...

tez chcialam od razu ,ale tyyyyle czekalismy na ten cud ,ze nie chciala Mu mowic rano jak wychodzil do pracy i sie spieszyl-wieczorkiem zrobie to "po swojemu";-):rofl2::rofl2:

KALA- dziekuje Ci bardzo!!tak czulam od kilku dni ,ale balam ie cieszyć...

MARYLKA- jestes prorokiem!!!!!powiedzialas ,ze czujesz dla nas wrzesien i prosze!!!!teraz czekam z zacisnietymi &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& do piatku..

Ostatnia edycja:
reklama
Gratuluje Mamo !!
Nawet mi się dzisiaj przyśniło, że widziałam test z II kreskami i jestem szczęśliwa, że to był Twój :)
Bo naprawdę zasługujesz na Maleństwo..

Co do mnie, to nie jest tak kolorowo, niestety była I kreska :/
Ale czuję, że pomyliłam się i za szybko go trochę zrobiłam, ale to nie zmienia faktu, że już się nie napalam i czekam na październik :p
Mam nadzieję, że zdąże, żeby zostać na Waszym forum, a nie przejść do Staraczek na 2010 :D

I oczywiście trzymam kciuki, za wszystkie, które testują na dniach, lub testowały dziś :)) :*

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry