reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
czesc wszystkim!!!!

przede wszystkim EWCIA: suuper! wlasnie doczytalam! nadzieja jest i musi byc! 3mam za was bardzo mocno kciuki!!!!! musisz na siebie BARDZO uwazac i regularnie konsultowac sie ze specjalistami... Wiedzac o wadzie maciciy moze okresla tobie od jakiego momentu "koncowa ciaza" jets niebezpieczna... Moze mozna wywolac porod wczesniej ? :) ja mialam sie urodzic w styczniu 86 a jetsem z 19 pazdziernika 85 i nic mi nie jest! :) mysle, ze musicie znalezc specjalistow ( naparwde sporo pojezdzic), ktorzy was dobrze pokieruja! bedzie dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!! wierze w to bardzo bardzo!

a co u reszty dziewczyn?
zapomnialam : gratulacje dla nowozafasolkowanych!!! :)

reklama
Monia trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zeby byl owocny :p
Ja za troche bedespadac bo S bedzie wracal z pracy a ja dzisiaj caly dzien przespalam prawie! :p

jaewa :D widze, ze Tobie tez juz suwaczek pieknie odlicza :D super!!!
spij ile wlezie!!! szczesciaro :D ile ja bym dala za chociazby mala drzemke w srodku dnia... mmm....

monia- no wlasnie ledwo dalam rade.. ale to byla wyjatkowa sytuacja.. pracowalam 6 dni po pol dnia.. ale po pracy- na zakupy, przygotowania itd itd.. wracalam do domu po 19 wiec tak jakbym byla w pracy...
tak marza mi sie gory... pochodzilabym sobie.. ostatni raz poszlam nad Morskie Oko z moim ale to bylo ... 3 lata temu :D nad CZarny Staw juz nie chcial isc :p hihihihi

Maggy no a co suwaczek sobie tez walnelam... :)

Wlasnie gadalam z kumpela z Nowej Zelandii, znowu wczoraj mieli dwa trzesienia ziemi i to nie koniec :( Ona juz jest strzepkiem nerwow :( Szkoly pozamykane, wszedzie gruzy....Masakra :(

No ale co Wam bede tutaj trula.... Juz sie przywoluje do pionu :)

Monia moja mama mowila ze nigdy w ciazy nie miala mdlosci wiec moze mam to po niej? :)

Kochane lece bo S wrocil z pracy. Buziam Was i do napisania :*

hej ja sie melduje z rana :)
chyba jeszcze nie doszłam do siebie po weselu :) działam jakby na wolniejszych obrotach :)
i chcicałam sie wytłumaczyć ze zaglądam tu rzadziej i pewnie tak już zostanie chodzi o to że ja już nie mam sił walczyć o dzidzie, wiem że prędzej czy puźniej zajde w ciaże i będe miałą cudne dziecie ale już sie chyba pogodziłam z tym że jeszcze nie teraz i że to nie będzie tak szybko, ale spoko nie łapie z tego powodów jakis mega dołków - czasem są gorsze chwile ale generalnie staram sie bardziej doceniać to co mam i cieszyć z tego a ciąża przyjdzie sama w swoim czasie
więc prosze o zrozumienie :)
no i gratulacje dla wszystkich zafasolkowanych

jaewa kurcze ale masakre muszą przechodzić twoi znajomi - nie dziwie sie że są strzębkami nerwów masakra przezyć coś takiego

Witam sie i Ja:)
Badanie - glukoza mi nawet smakowała :) bo ja dużo słodzę np kawę 3 łyżeczki wiec wypicie tego było dla mnie pikusiem gorzej było potem było mi słabo i niedobrze laborantka prosiła żebym tylko tego nie zwróciła ale udało sie i nie siedziałam 2 godziny tylko 1 :):) o 15 mam już odbiór wyniku :):) i faktycznie nie chciało mi sie po tym jeść
Sol- jak pytałam wczoraj w laboratorium to stanowczo mi powiedziała bez żadnego jedzenia i picia :( ......
Marylko - czesc kochana :)
Renna - co to z tą Twoją córeczką ....buziaczek dla niej od Cioci :)
Jaewa - witaj słoneczko :*

szczesliwa u nas jest taka zgnilizna na dworze ze pewnie sie przeziębiła ale dzisiaj zaczeła dosc solidnie kaszlec wiec powinien ja obejrzec lekarz a ja musze isc do pracy. Masakra jakas !!!! Buziaczka juz dostała bo siedzi u mnie na kolanach tuli sie i nie chce zejsc :/

Renna - to musi to wyleżeć i jak wrócisz z pracki to idź z nią do lekarza bo taki kaszel to już nie ciekawie ....a tuli się bo kocha mamusie to dziwisz sie :):)

no mam nadzieje ze kocha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wlasnie zadzwonilam do kolezanki i ona ja wezmie a jak tylko bossu przyjedzie to ja sie bujne do lekarza z nia bo ten kaszel mnie troche niepokoi choc teraz jakby mniej kaszlała :)

reklama
Renna - no i widzisz sprawa załatwiona ..... i bedziesz wiedziała co i jak :)
Dzisiaj zauważyłam że już coraz bardziej mi wywala pępek :):) a w ogóle to spałam pare godzinek .... obudziłam sie o 1 w nocy i zasnęłam ok 4 a tu 4.30 budzi mnie mama nie wiedziałam co sie dzieje i gdzie jestem na serio ..... mimo że mi sie nie chciało musiałam wstać ....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry