reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kochane ja zmykam bo za pół godzinki jade do tego laboratorium popytać co i jak :) miłego dzionka życzę bede wieczorkiem Buziak:*

reklama
Misia, to ja pisałam o tych fluidkach od Ciężaróweczek bo bunia się smuci, i jak jej wyslecie to moze też zajdzie w ciażę :-)

Jak cały tydzień będę miała taki to idę się pochlastać :angry:

Poszłam dzisiaj do lekarza rechabilitacji - myślałam ze zapisują mnie do tej co była już a tu zonk - w gabinecie stara rumpla siedzi z denkami od butelek i jeszcze z takimi dziurkami powiększającymi i się pyta z czym przychodzę - to mówię że o kręgosłup - a gdzie mam zdjęcie - a po kij mi zdjęcie jak opis jest w karcie - słuchajcie - nie dość że nie raczyłą przeczytać pinda co jest napisane w karcie to jeszcze do mnie z pretensjami że powinnam do swojej lekarki iść bo ona nie wie co mi jest :no::wściekła/y::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry: Babę tylko
10_9_132.gif
i zakopać :wściekła/y: A wogóle to stwierdziłą że przecież masować w ciąży nie wolno bo jak na leżąco - jakby stara rumpla nie wiedziała ze można na boku leżąc albo na siedząco - lekarz kór** mać lekarz po ch*** - zapisała mi za to ćwiczenia manualne - jak to zobaczyła fizjoterapeutka to myślała że rypnie - właśnie manualnych w ciąży nie wolno :no: Jak się wściekłam to kór**** rzucam od wyjścia od tej pożal się boże lekarki. Mam już w dupie lekarzy - pójdę sobie do fizjoterapeuty znajomego niech on mi coś sam zrobi z tym kręgosłupem bo idzie się pochlastać a tą babę zaraz zjadę na forum lekarskim za brak jakichkolwiek kompetencji i ignorowanie historii medycznej pacjenta :angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Idę poczytać co u was to się może trochę uspokoję :no:

SOl proszę się nie denerwować bo nie wolno!!! A lekarka rzeczywiście dupa.
Powiedz mi skąd bierzesz emotikonki??

sol przyjedź do mnie- ja jestem masażystką. i wiem że w ciąży wolno masować. nie wolno brzuszka mocniej i nie na leżąco. a kręgosłup to nawet na siedząco można. dżizas- ale ci się doktorka trafiła. poracha...

Nika32 - gdzie jesteś, kochana? Na liście staraczek stworzonej przez Sol Ty dziś estujesz, prawda? Ślę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Sol - przykro mi, ze tak z ta lekarką wyszło, ale może faktycznie iść lepiej do jakiegoś masażysty - przecież oni wiedzą, jak masować kobietę w ciąży.

Ja sie położyłam, ale zasnąć nie mogłam. Ale pewnie usnę na kanapie, bo gały lecą same...

Sol, też Ci współczuję takiego lekarza, nie denerwuj się już, pójdziesz do kogoś mądrego i Ci pomoże :-)

Misia89 jak klikasz w odpowiedz na temat to na dole po lewej jest zaawansowana edycja i jak w to klikniesz to pojawi Ci się wieksza powierzchnia do pisania i z boku są te Emotikonki :tak::-D

misia - emotki i po lewej masz listy i sobie szukasz a jak znajdziesz co chcesz to klikasz na niego prawym i bierzesz "kopiuj adres obrazka" a potem w poście robisz "dodaj obrazek" i usuwasz to co jest i "ctrl+v" A co wczorajszego pytanie - takie ciągnięcie jest normalne :tak:

bunia - taniej mnie wyniesie masażysta na miejscu niż dojazd do Ciebie :-p Bo teraz te koleje to porażka :-p

mary - trzymam kciuki za testowanko :tak: Kropek też trzyma :-D

Jezu dawno mnie tak nikt nie wyprowadził z równowagi :no:

reklama
Co tu tak cichutko, gdzie jesteście? ja jeszcze siedze w pracy do 15, a po niej lece po Malutką do żłobka.:happy:

Sol świetne te ikonki :-)

Ja zmykam. pozdrawiam Was serdecznie, moze zajrzę do Was wieczorkiem, papa :-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry