- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
lovely jakiś wirus Cię dopadł czy może..... hmm wiesz co mam na myśli ale chyba nie teraz co?
Kama83
Fanka BB :)
Witam was i nowe staraczki wieczorowa pora
Troszke mnie nie bylo i widze ze troche do nadrabiania mialam.U mnie narazie jakos leci.Wczoraj mialam egzamin z angielskiego i powiem wam ze byl bardzo latwyNiestety wyniki dowiem sie moze dopiero za 3 miesiace jak dojdzie do mnie certyfikat:-(Teraz pomalu szykuje sie na swieta i planuje co trzeba zrobic.Najgorsze te porzadki jak pomysle to juz mam leniaW poniedzialek mialam usg w zwiazku z moim poronienien i niestety nadal cos pozostalo.W przyszly czwartek ma kolejne usg i jezeli nadal cos bedzie to czeka mnie zabiegNawet nie chce o tym myslec
ciciunia-Napisze ci ze ja na wlasnym weselu wybawilam sie superCo prawda nic nie pilam bo bylam w 5 miesiacu ciazy ale nie narzekamZabawa byla super ale sadze ze to jest nastawienie pary i gosciNajlepiej jednak wspominam poprawiny na ktorych nie odpuscilam ani jednego tanca
lovely-Wracaj szybko do zdrowka
Anka yoggga-Przykro mi z powodu choroby.Ja takze bardzo pragne rodzenstwa dla Dominika.Juz bylam prawie 12 tyg w ciazy niestety zakonczylo sie zbyt szybko i bolesnie dla mnie.Widocznie nie byl to jeszcze ten czas.Mam nadzieje ze wyniki beda pozytywne i dostaniesz zielone swiatelko.Ja niestety chyba wszystkiego sie dowiem dopiero jak bede w Polsce bo tutaj jest tragedia z ta sluzba zdrowiaNa szczescie juz w przyszlym miesiacu odwiedze rodzinke
Troszke mnie nie bylo i widze ze troche do nadrabiania mialam.U mnie narazie jakos leci.Wczoraj mialam egzamin z angielskiego i powiem wam ze byl bardzo latwyNiestety wyniki dowiem sie moze dopiero za 3 miesiace jak dojdzie do mnie certyfikat:-(Teraz pomalu szykuje sie na swieta i planuje co trzeba zrobic.Najgorsze te porzadki jak pomysle to juz mam leniaW poniedzialek mialam usg w zwiazku z moim poronienien i niestety nadal cos pozostalo.W przyszly czwartek ma kolejne usg i jezeli nadal cos bedzie to czeka mnie zabiegNawet nie chce o tym myslec
ciciunia-Napisze ci ze ja na wlasnym weselu wybawilam sie superCo prawda nic nie pilam bo bylam w 5 miesiacu ciazy ale nie narzekamZabawa byla super ale sadze ze to jest nastawienie pary i gosciNajlepiej jednak wspominam poprawiny na ktorych nie odpuscilam ani jednego tanca
lovely-Wracaj szybko do zdrowka
Anka yoggga-Przykro mi z powodu choroby.Ja takze bardzo pragne rodzenstwa dla Dominika.Juz bylam prawie 12 tyg w ciazy niestety zakonczylo sie zbyt szybko i bolesnie dla mnie.Widocznie nie byl to jeszcze ten czas.Mam nadzieje ze wyniki beda pozytywne i dostaniesz zielone swiatelko.Ja niestety chyba wszystkiego sie dowiem dopiero jak bede w Polsce bo tutaj jest tragedia z ta sluzba zdrowiaNa szczescie juz w przyszlym miesiacu odwiedze rodzinke
agnieszka.kk
Witam dziewczyny wpadłam tylko na chwilę życzyć wam miłego dnia
pozdrawiam
Kama83 współczuję przeżyć po poronieniu ale bądź dobrej myśli,jestem z Tobą
pozdrawiam
Kama83 współczuję przeżyć po poronieniu ale bądź dobrej myśli,jestem z Tobą
Inke
Kwietnióweczka '09
Witam serdecznie,
jestem tegoroczna kwietniowa mamusia i juz myslimy o kolejnym malenstwie Ze wzgledu na to iz mialam cc musimy troszke odczekac...
Pierwsze malenstwo pojawilo sie z pierwszego cyklu staran, i az sie boje, ze drugie bedzie bardziej wyczekiwane. Coreczka moja to istny aniolek (jak na razie heheh), a podobno drugie jest przeciwienstwem, no zobaczymy
Chcemy by roznica miedzy dziecmy byla 2-2,5 roku, i mamy cicha nadzieje ze sie uda, bo boimy sie mowic glosno, by nie zapeszac... Jak nie stanie nic na przeszkodzie nasze starania zaczniemy w wakacje 2010.
Ja nie pracuje, jestem na urlopie wychowawczym, calkowicie oddana malenstwu i chcialabym na wychowawczym jeszcze zabrzuchacic... a jak bedzie, to sie okaze...
Fajnie ze powstal ten watek :-)
jestem tegoroczna kwietniowa mamusia i juz myslimy o kolejnym malenstwie Ze wzgledu na to iz mialam cc musimy troszke odczekac...
Pierwsze malenstwo pojawilo sie z pierwszego cyklu staran, i az sie boje, ze drugie bedzie bardziej wyczekiwane. Coreczka moja to istny aniolek (jak na razie heheh), a podobno drugie jest przeciwienstwem, no zobaczymy
Chcemy by roznica miedzy dziecmy byla 2-2,5 roku, i mamy cicha nadzieje ze sie uda, bo boimy sie mowic glosno, by nie zapeszac... Jak nie stanie nic na przeszkodzie nasze starania zaczniemy w wakacje 2010.
Ja nie pracuje, jestem na urlopie wychowawczym, calkowicie oddana malenstwu i chcialabym na wychowawczym jeszcze zabrzuchacic... a jak bedzie, to sie okaze...
Fajnie ze powstal ten watek :-)
agnieszka.kk
Inke fajnie że jesteśjest już nas co raz więcej i oczywiście zapraszamy do pisania.Podziwiam za odwagę Inke bo nie dawno miałaś cc już myślicie o kolejnym maleństwieJa przez 2 lata po porodzie nie chciałam myśleć o kolejnym bobasie lecz jak widać czas łagodzi rany i moje myślenie też się zmienia
lovely
Fanka BB :)
niestety to nie to co myślisz dopiero co mi sie @ skończyłlovely jakiś wirus Cię dopadł czy może..... hmm wiesz co mam na myśli ale chyba nie teraz co?
a byłam u lekarza i to po prostu przeziębienie ostre mam antybiotyk nawet:-(
Kama83 - dzięki :*
I współczuję Ci bardzo tych przeżyć z poronieniem :-( przykro mi, że musisz przez to wszystko przechodzić :-(
Inke - witaj wśród nas :-) gratuluję ciąży :-) oby kolejna pojawiła sie tak szybko jak planujecie
Ja dziś już troszkę lepiej się czuję
wczoraj gadałam z moim facetem, bo znów chciałam go namówić żeby wcześniej pomyśleć o dzidzi, ale on nieugięty jest :-( ale chyba to dobrze, bo ktoś w naszym zwiążku musi myśleć rozsądnie
agnieszka.kk
lovely nic na siłę ale pamiętaj aby nie było także za późno,sami musicie uznać kiedy ten czas na pojawienie się nowego człowieczka ma nastąpićJa dziś już troszkę lepiej się czuję
wczoraj gadałam z moim facetem, bo znów chciałam go namówić żeby wcześniej pomyśleć o dzidzi, ale on nieugięty jest :-( ale chyba to dobrze, bo ktoś w naszym zwiążku musi myśleć rozsądnie
my jedno maleństwo już mamy a drugie planujemy ale jeszcze nie teraz,na razie myślimy o staraniach,wstępny plan mamy i mam nadzieję że nam się szybko uda.Za was także trzy mam kciuki
Właśnie czekam na męża,zjemy późny obiadek i jedziemy na małe świąteczne zakupy
reklama
agnieszka.kk
lovely dziecko to gigantyczna odpowiedzialność i trzeba przede wszystkim do tego dojrzeć,kobiety bardziej czują to od mężczyzn i wiedzą szybciej że są już gotowe i wierzę że w Twoim przypadku tak właśnie jest
uciekam do mężamiłego wieczorku!
uciekam do mężamiłego wieczorku!
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: