reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ano górach se byłam i sama autkiem jechałam 350km. wywczasowałam się za wszystkie możliwe czasyyyy a w drodze powrotnej tak mi rękę sfajczyło słonko, że chorowałam, smarowałam panthenolem a teraz mi skóra po trochu złazi i takie białe plamy mam- bleeeeeee

a tak wogóle to jak ciebie nie było powiększyła się moja rodzinka- miałam 4 małe kociątka. 2 wczoraj poszły do nowego domku, a 2 pozostałe na dniach idą. rozrabiaki małe pozatym, zaciążyć mi się nie udało. we wrześniu zbadamy małża i wznowimy staranka, a jak narazie to spontan skończyłam też wyszywać obraz dla mojej mamci.
jeszcze też byłam na kilku rozmowach o pracę, ale dalej mnie nikt nie chciał ale walczę dalej

super z powodu wakacjonowania - cieszę się że Ci się podobało.
złe złe złe słońce! Dlatego ja się zawsze przed nim chowam w głębokim cieniu ^^
kociny poszły do dobrych domów? Ja muszę moje ogoniaki oddać :(
pokaż obraz!
eeee tam, pewno nie była ta praca Ciebie warta! a dziecioch jak będzie chciał to mu się przyjdzie

dobranoc!!! :*

Badylinka :)
..kiedy wyjeżdżasz na Wyspy?

w połowie października podobno mam lecieć.
czego tu Ci gratulują? Bo ja po tyłach jestem...

reklama
Agunia - nie dziekuj.... należy Ci sie kobietko ..... nasza ciociu kochana :) a jak tam Alanek ??
A w ogóle co tam u tej naszej Iwonki?? Kurde ale sie ciesze jej szczęściem :):)

Agnieszka - gratuluję nowego stanowiska. :D

Badylinka - witaj po wieeekach. ;) Naprawdę okropnie długo Cię nie było!

Szczęśliwa - a ja właśnie odkryłam, że Ty już prawie 22 tc masz! o_O Ale czas leeeci...

Agunia - nie dziekuj.... należy Ci sie kobietko ..... nasza ciociu kochana :) a jak tam Alanek ??
A w ogóle co tam u tej naszej Iwonki?? Kurde ale sie ciesze jej szczęściem :):)
Dla Iwonki ogromne gratulacje:))
Cieszę się jej szczęściem:)

Alanek dobrze,mały mądrala z niego rośnie:)

Krakowianka dziękuję:)

Aguś a jak tam Twoje badania?wyniki ok?

agnieszka - pocieszyłaś mnie - dziękuje bardzo! ^^
mlodam witaj! na poprzedniej stronie napisałam co i jak, ogólnie dodupnie =="

krakowianka - no trochę mi tam zeszło za granicą.... uważam że niepotrzebnie :/

Aguś - dziekuje słoneczko ze zapytałaś ..... wyniki ok ..... cyto - pozytywna a to dla mnie bardzo ważne :) no to prosze ucałować małego mądralę :*
A co do Iwonki to na prawde super nowina :)
Krakowianka - jak sie czujesz??

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry