reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hejka Mery :D no ba! pewno że dobrze. niech się kończy i jeszcze tylko dwie ;) ehh jakos sie pocieszać trzeba nie?...
jak tam sprawa mieszkanka? podjete decyzje jakies?

Cześć Bunia :) jak tam dzionek mija? i jak jelitko? mam nadzieje, ze przejszło,.

Agnieszka a co tam u Ciebie słychować?

Ostatnia edycja:
reklama
MLODAM przykro mi, że Twój Tato jest chory i wymaga chemii...
ZIZI witaj i powodzenia w poczynaniu:) Ja jestem właśnie w 19dniu cyklu i narazie nie wiem na czym stoję- czyli to tego nie lubię najbardziej...Nawet nie wiem kiedy spodziewać się @-ostatni cykl miał aż 30 dni!! Jak nigdy... a wczesniejsze po 25-27 dni :(

mlodam jelitko na szczęście dziś sobie dało na wstrzymanie oby najbliższe dni też były spokojne

zizi niedobra @, niedobra. kolejny cykl, kolejna szansa

krakowianka też tak myślę

MARY mnie kłucie w klatce piersiowej i trudność wzięcia głębokiego oddechu nasuwają skojarzenie mojej siostry, któa ma podobne dolegliwości, ale u niej to podobno od kręgosłupa.

dzien dobry :)

Bunia- dziekuje za kartke :D wlasnie doszla :D

klucie w klatce piersiowej i brak mozliwosci wziecia oddechu do konca(jakby ktos siedzial nam na klatce ) bierze sie rowniez ze stresu/nerwow w ostatnich dniach... ten objaw nie musi wystapic od razu po zdenerwowaniu sie.. moze sie wszystko kumulowac az w koncu sie pojawi :)
najlepiej jednak isc do lekarza ;)

Mlodam - jeszcze to z dzień, dwa potrwa - załatwianie spraw cenowych z agentem itp., ale zamierzamy złożyć ofertę. :tak:

Dziękuję Wam, kochane, za zainteresowanie tym moim serduchem czy co to tam jest... Ale mnie to dziś boli, kurczę. :-(

maggy fajnie, że dotarła a podoba ci się chociaż?

jest tu jeszcze ktoś?

to ja idę sobie zrobić kanapkę, bom głodna jest

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
bunia- no super jest.. az mi sie przypomnialy polskie klimaty... jeszcze wczoraj bylam przeciez w PL.. ech.. smutno tak jakos..ale zycie toczy sie dalej...

wisienka - wow! na kolacje... mmmm..ale super :D to smacznego zycze

mary - wez cos na uspokojenie.. jakies ziolowe tabletki jak masz... a jak nie pomoze, to koniecznie do lekarza... ja mialam 3 miesiace temu takie wlasnie objawy i niestety stres wyszedl po kilkudziesieciu dniach ciezkiej pracy..

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry