reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej dziewczyny nie było mnie przez dwa dni bo gosci mieslismy i jakos czasu nie było wleciec do WAs . Tak wogole to wczoraj zrobiłam test bo okres powinnam dostac juz na dniach a ,ze nic wiec zrobiłam tesciora i wyszła druga kreska nie za gruba ale jest wogole to robiłam go wczoraj popołudniu bo cały dzien jakos tak sie czułam nie zadobrze i dziwny ból brzucha którego nigdy wczesniej nie miałam wogole dzis w nocy prawie nie spałam bo ganiało mmnie na kibelek i ból brzucha plus piersi ale dzis rano chciałam jeszcze raz sprawdzic i na tescie tylko jedna krecha wogole sluz to mam taki przezroczysty juz sama nie wiem co jest czy to wszystko na @ ale znow ten wczorajszy test z dwiema kreskami ???pozdrawiam

reklama
Witam z rana...

Zaraz wypiję z Wami kawkę i jadę...:dry:
Żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce...

Ewcia, witaj Słońce :*
A gdzie wybywasz???

Fleur, najlepiej powtórz test z porannego moczu...albo lepiej betę zrób...

Jaewa, czasem owu jest słabsza lub mocniejsza w swych objawach, więc spokojnie...

Fleur- gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!kochana tak sie ciesze!!!!!wstaw na fotke nacieszymy oczy!!!!!!!!!!!!!!!!!:-d:-d:-d:-d:-dsuper,kolejna fasolka!!

Ewelcia no moze masz racje co do objawow :) Dzieki za info, chcialam porownac moje z Twoimi :p
Fleur moze zrob jeszcze jutro z rana tescior albo jak wolisz jedz dzisiaj na betke to bedziesz miala wiarygodny wynik.
Mama witaj Kochana :) Jak Domi sie czuje?

czesc! witam sie i ja, przedf chwila wstalismy :)
ide robic kawke

fleur: mysle, ze to ciaza!!!! zrob betke dla pewnosci!!!!! gratuluje!!!!!!!!!!!!

Ewelinko- do Opola z Krzyśkiem... Nienawidzę tam jeździć:wściekła/y::wściekła/y:

Fleur- gratuluję!!!

Josephine, Mama- witam :**

reklama
No tak Ewela nie ma co, biore jutro S w obroty :) Jak jest owulka to przytulanska tez musza byc :p
Wlasnie rozmawialam z moja mama i tez mowila ze ja piersi zawsze bolaly i dol brzucha ale nie zawsze...
A wiem ze moge sprawdzic na necie ale zapytam Was kochane....Ile zyje jajeczko od czasu jak sie wykluje? Tzn po ilu dniach od owulki obumiera? Ja stara krowa ale nigdy tego nie sprawdzilam :p

Ewcia nie martw sie szybko zleci i bedziesz miala juz to za soba :) A maz kupil Ci cos wczoraj w aptece ziolowego?

Jadzia witaj :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry