reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jeszcze nie wiem....dżinsy, bluzę sportową i jakieś polo kilka sztuk, bo tak przejrzałam garderobę to jakieś takie sprane i w ogóle :zawstydzona/y: i oczywiście kosmetyczkę uzupełnić (kremy,balsamy, kulka itp.) :baffled:

PS> a na co się kieckę zakłada??? ha ha haha kiecki mam i biorę tylko 2 - tak żeby mieć na romantyczny spacerek ;-0

No to super :) Udanych zakupow zycze Kochana :) Zycze Ci tez zebys miala ladna pogode :tak: Tak jak pisalam my sie tez wybieramy gdzies za jakies 2 tyg :happy:

Ja to dzisiaj natrafilam na dyskusje na necie jak to sie faceci podniecaja ze ich zony latem bez dolnej czesci garderoby chodza....tylko sukienka albo krotka spodniczka i cala dyskusja na ten temat:szok::-D Czy z nimi oby jest dobrze wszystko czy cos nie teges? Hehehe... Musialam napisac bo mi sie smiac chcialo:-)

P.S Ty o romantycznym spacerku a ja o braku majtek pod sukienka :p

P.S 2 Spodnice na d..e a kiecke...hmmm nie wiem... sama sie pogubilam w swoich madrosciach :p

P.S 3 Moze powinnam usunac ten tekst o majtkach co by nie gorszyc nikogo?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
No to super :) Udanych zakupow zycze Kochana :) Zycze Ci tez zebys miala ladna pogode :tak: Tak jak pisalam my sie tez wybieramy gdzies za jakies 2 tyg :happy:

Ja to dzisiaj natrafilam na dyskusje na necie jak to sie faceci podniecaja ze ich zony latem bez dolnej czesci garderoby chodza....tylko sukienka albo krotka spodniczka i cala dyskusja na ten temat:szok::-D Czy z nimi oby jest dobrze wszystko czy cos nie teges? Hehehe... Musialam napisac bo mi sie smiac chcialo:-)

P.S Ty o romantycznym spacerku a ja o braku majtek pod sukienka :p

Dziękować *
Wiesz...facet to wzrokowiec, więc co tu dużo gadać...:-D:-D:-D:-D

PS. i jedno i drugie może być romantyczne, zależy kto organizuje ha ha ha
PS2. zauważyłam Twoje zagubienie ha ha ha dla mnie wsio na d**ę, no może prócz "puszorka" ;-)
PS3. Ty chcesz zgorszyć zgorszonego? Daj spokój!!!

Ostatnia edycja:
Ewelinko wiec zycze Ci romantycznych wieczorow Kochana :)))) W takiej scenerii i tak zorganizowanych jakie sobie wymarzylas :p

Moj S mi juz sex zapowiedzial tylko ze musze czekac do jutra az wroci :)

Slowo "puszorek" mi sie podoba :p

Ta chalupa co ja wczoraj znalazlam na wynajem z basenem jutro jest "open home" ze mozna zobaczyc a S nie wroci do tego czasu...Babka mi napisala ze jest duzo chetnych wiec bedziemy musieli poszukac innej :(

Ewelinko wiec zycze Ci romantycznych wieczorow Kochana :)))) W takiej scenerii i tak zorganizowanych jakie sobie wymarzylas :p

Moj S mi juz sex zapowiedzial tylko ze musze czekac do jutra az wroci :)

Slowo "puszorek" mi sie podoba :p

Mam nadzieję, że tak będzie...
Skoro zapowiedział to Kochana nic, tylko się szykuj, bo coś czuję, że na 1 się nie skończy :-D
Tak mówi mój papa na staniczek...pamietam jak byłam gówniarą i dydki zaczęły mi odstawać to pierwsze słowa mojego taty brzmiały "Dzidzia, oho, szykuj sie na zakupy, ojciec Ci pierwszy puszorek zakupi" :-D:-D

Ja pamietam ze piersze staniki chcialam zakupic jak jeszcze mi nic nie roslo... :)
A ze to byly staniki typu zerowki (ze jest stanik ale nie wiadomo po co) ja go bardzo chcialam....
Pamietam jak mnie moj dziadek swietej pamieci ochrzanil ze chyba na glowe upadlam bo nie mam go na co zalozyc....
Bylam gowniara ale mi sie pamietam wtedy przykro zrobilo :)

Ewela jak to jest? W zeszlym miesiacu mnie klulo na owule, w tym nic, tylko piersi mnie bola i mam ochote na sex....Juz sama nie wiem czy jest ta owulka czy byla....hmmmm
A Ciebie tez zawsze jajniki kluja?

Ja pamietam ze piersze staniki chcialam zakupic jak jeszcze mi nic nie roslo... :)
A ze to byly staniki typu zerowki (ze jest stanik ale nie wiadomo po co) ja go bardzo chcialam....
Pamietam jak mnie moj dziadek swietej pamieci ochrzanil ze chyba na glowe upadlam bo nie mam go na co zalozyc....
Bylam gowniara ale mi sie pamietam wtedy przykro zrobilo :)

Bo wtedy chciałyśmy być już mega dorosłe, spieszyło się do puszorka....za to teraz...ile bym dała, żeby wrócić do gówniarskich lat...ech...było tak beztrosko....

Ewcik, ja jak mam owulkę to mam mega chęć na przytulanki, bolą mnie jajniki, podbrzusze, mam śluz i nabrzmiałe dydki, więc nie da się przegapić...czasem bywają cykle bezowulacyjne, a czasem 2 owu w ciągu jednego, więc wiesz...różnie to z tym bywa....ale najważniejszy jest śluz - ponoć...

Ostatnia edycja:
Dzień dobry:-)
Jest rano a Wy już o majtkach i ich nie maniu, puszorkach - super słówko:rofl2::rofl2:
EWELINA jak dziś samopoczucie... I każdy pretekst jest dobry aby się wybrać na zakupy:tak::tak:

JAEWA do jutra weź tabletkę a jutro przyjedzie najlepsze lekarstwo na ból głowy - witamina S;-)

reklama
Ewelinka no ja mam dydki wlasnie bolace i mokro non stop ale nic mnie nie kluje w tym miesiacu :( A mlodziencze czasy...Ech bylo super, czlowiek sie nie martwil o nic....

Nika Kochana juz glowa mniej boli po tabetkach a jutro S bedzie moja tabletka :p
A co u Ciebie?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry