reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Przerażająca historia. I jeszcze znieczulica na pogotowiu a kolega tez niczego sobie.
My idziemy jeszcze na Pola ulubiony serial do mojej sister bo mieszkają 2 kroki od nas a my jeszcze nie mamy podłączonej N-ki

reklama
Wisienko- Krzysiek nie chce tego zgłosić na policję więc skurwielom nic nie zrobią...
Jak dziś stwierdził, to za dużo ciągania się, a przede wszystkim, to nie wiadomo co by takim strzeliło do łba gdyby zgłosił i ich złapali...
Stwierdził, że On nie jest sam, ma mnie i w przyszłości będziemy mieć Dziecko...
i że On sobie sam z tym poradzi i z tą dwójką...

Maran- wychodzi na to, że już nie można wyjść się napić, bo psycholi się roi...

Maran, Wisienka, Majqa- dziękuję Wam :***

Witam wieczorową porą:-)
Ewcia- współczuje, niestety takie sytuacje nie należą dziś do rzadkości, a przestępcy czują się bezkarni...mam nadzieje, że Twój mąż szybko wydobrzeje. Szybkiego powrotu do zdrowia dla Twojego męża, a Tobie dużo siły.

Witajcie Wisieńka, Mary-Beth, Majga, Mama, Sol...:-)

Nasz weekend również udany, pełen relaksu, spokoju i radości:happy2:

P8210392.jpg

Załączniki

• P8220393.jpg
    P8220393.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 32
Ostatnia edycja:
cczes dziewczyny !

ewcia... wspolczuje bardzo! ale szczescie w nieszczesciu tak jak mowisz, ze skonczylo sie obiciem, a nie jakims powaznym problemem czy.. NOZEM!

mama... wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy wiele lat milosci i pieknych jej owocow zycze!

a ja uprzejmie informuje, ze dzis wzielam ostania tabletke :) poczatek staranek : w grudniu :)

piekkne :)

zmykam dizewczyny, maz czeka :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ewcia - jeśli wyjdzie że ma pękniętą czaszkę to policja go odwiedzi na dniach bo takie sprawy są ścigane z urzędu a nie ze zgłoszenia :tak: Mam nadzieję że mąż szybko się z tego wyliże :tak: Ale rzeczywiście ktoś musiał nad nim czuwać że tylko takie obrażenia a nie gorsze. Tulam mocno :tak:

Wisienka - to fajny weekendzik miałaś :-)

mama - to super że imprezka się udała :tak: No wy już macie co świętować - my w październiku dopiero trzecią rocznicę mieć będziemy i pewnie M nawet nie będzie pamiętał i mu matka przypomni dzwoniąc rano z życzeniami :-D Bo gdzie chłop pamiętał będzie :-D Prędzej się zjarnie jeśli zacznę coś szykować dzień wcześniej :-D

A ja się obżarłam tostami i zaraz idę spać :tak: Dzidzia coraz więcej i coraz mocniej kopie więc mam nadzieję że na dniach i M poczuje maleństwo bo póki co nie czuć nic - za dużo sadełka mam :-p

Dobranoc i słodkich snów wszystkim :-)

Josephin- :*

Mama-
kwiaty piękne, a torcik mmmm....
Smaka mi narobiłaś :)) zostało coś jeszcze?

Sol- ja chyba nawet wiem Kto tak nad Nim czuwał...
Kopniaki- super uczucie :))
a nie ma to jak pod żebro nogę włoży...
Fakt, boli, ale ma się pewność,
że z Maluszkiem wszystko ok :))

Krzysiek mnie dziś pyta czy testowałam?? :))
ale mam jeszcze czas więc odp., że nie :)

Dziś już się trochę uspokoiłam,
bo wczoraj, to byłam kłębkiem nerwów... :((

Ostatnia edycja:
Ewcia no co za skurw...e no a ten kumpel to tylko go w dupe kopnąć... aż sie sama zdenerwowałam... najważniejsze, że mężowi nie zrobili nic jeszcze gorszego... no co za przyjemność maja taki łajzy, że pobiją w kilku człowieka, który nie może sie sam obronić... ehhhh brak słów

Wisienka Kalamandyna dobrze, że u Was weekedn udany...

mama torcik super też bym zjadła kawałeczek takowego...

Josephin super :)

JOSEPHINE- dzieki!!i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&& za grudniowe staranka:tak::tak:
EWCIA- tule!! Ty wiesz bo rozmawialysmy rano...a tortu zostal maly kawalek:sorry2:byl jeszcze jeden z napisem 7 rocznieca naszego ślubu:tak:
SOL- dzieki,i ciesze sie ,ze dzidzia ju tak ladnie kopie;-)
WISIEŃKA- powitac weekendowo-fajnie,ze i u Ciebie udany:tak:i dziekowac za życzenia kochana!!

EWELINKA- jak tam u Ciebie???grill udany;-)??

MARAN- no torcik wygladal pyszne,jeden i drugi ,ale jak smakowal to moge powiedziec po minach gosci bo ja mam dietke...i winka tez nie pilam...:)

Ostatnia edycja:
reklama
Maran-atha- nie wiem co za przyjemność w tym widzieli...
ale mam nadzieję, że Ten u góry da im nauczkę...

Mama- wiem Kochana :*
to wyślij DHL-em ten kawałek, bo aż mi ślinka cieknie:sorry2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry