reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mlodam ja dokladnie to mialam na mysli
Nazwalam to zazdroscia bo nie wiem jak inaczej....
Ja mam tak samo, jak uslyszalam ostatnio ze moze za miesiac rodzic to pomyslalam
Matko, to juz bylby ten czas, juz mialabym duzy brzuch, juz czulabym dawno ruchy...
Niestety to juz nam na zawsze zostanie...
Moja siostra mowi ze Ona co roku mysli ze Jej dziecko mialo by urodzinki...
A my kobiety niestety do dat mamy bardzo dobra pamiec...

A z innej beczki
Zastanawiam sie nad zmiana izerunku...
Chcialabym cosik z wlosami zrobic, niby zapuszam ale to jest juz nudne...
Chcialabym miec dluuuugie wlosy, ale nie wiem czy dam rade...
Nie wiem czy je tylko wycieniowac, zeby sie lepiej ukladaly czy moze radykalnie sciac...
Nudno mi jakos ze soba..

reklama
Pralinka nie dopisalam, ze o siostrze Twojej nie wiedziałam, bardzo przykro mi i współczuje... ale slowa nic nie pomoga.
co do wizerunku to powiem, ze ja bylam ostatnio u fryca, robie sobie pasemka od jakiegos dawneeeego czasu i pora na odrodsty była, powiedzialanm ze moze zrobic z nimi co chce... pocieniowała mi i mam krótkie ;) a juz dosc długasne były. dodam,że wizyte mialam dzien po wysciu ze szpitala teraz, wiec cos musialam zrobic.
Jak masz zaufaną fryzjerkę to sie umów i niech robi cos nowego :D
Magyy gratuluje innego nastawienia, podziwiam... przeze mnie teraz przemawia mega ale pesymizm...

Mlodam dziekuje
Ja wlasnie tez zmienilam po poronieniu fryzurke... Moze nie tyle fryzure co kolor...
Zawsze mialam wlasnie blond pasemka i prostowalam, a teraz rude "gniotki":-D
Ale ja jestem osoba ktora sie bardzo szybko nudzi, podobno takie juz sa "blizniaki";-)
Dobrze ze Mezusia mam na tyle nieprzewidywalnego w swoim dzialaniu i zaskakiwaniu mnie ze On jeden napewno znudzic mi sie nie znudzi

Pralinka ja jej nie zazdroszcze, mam jakies tam przeswiadczenie ze zazdrosc zabija, odbiera a tego nie chcę. moze wyda sie to wam dziwne i smieszne, ale tak mam ;) niech jej sie wiedzie i dzidzia zdrowo sie rozwija i by bylo wszystko ok, tylko nie wypytuje o nią, o ciaże, o dzidzie, wiem ze jest ok i tyle mi wystarczy, na nic wiecej w tej sytuacji mnie nie stać. nie potrafię. zawsze bede myslec patrzac na jej dziecko ile moja niunia by nmiala, ze bylaby w tym samym wieku... makabra.
Magyy ja teraz inaczej podeszlam do sprawy, wtedy sie balam ciagle muyslalam, ktory to tydzien, byle przetrwac za ten 12 tydzien, teraz tak nie mialam, spokojniej podeszlam i tez niestety :(

mlodam- bardzo zdrowe podejscie... a jesli chodzi o pozytywne nastawienie, to ... tylko Najwyzszy wie co robi i choc sie z Nim nie zgadzamy, to nie mamy na nic wplywu.. :(

Magyy gratuluje innego nastawienia, podziwiam... przeze mnie teraz przemawia mega ale pesymizm...
kochana... ciezko jest, ale coz... ja wierze, ze pozytywne myslenie dziala cuda... i ze ... wiara czyni cuda :)

Pralinka- ja lubie dlugie wlosy i mam takie lekko za ramiona i ich w zyciu nie zetne :d nawet jak mi polowa wypadnie tfu tfu :D haahha a to dlatego, ze ja bardzo zle wygladam w krotkich wlosach.. ja mam lekko pocieniowane od polowy dlugosci, one sie wtedy tak fajnie faluja.. no i sa ok :)
a Ty jesli juz masz dluzsze wlosy, to raczej nie scinaj ich drastycznie.. chyba, ze wiesz, ze w krotkich jest Ci do twarzy :) no ale po co zapuszczalas tyle jak chcesz je sciac??? przemysl sprawe, zebys pozniej nie zalowala ;)

Sol- bardzo ale to bardzo Ci dziekuje :D dostalam dzisiaj kartke :D zapomnialabym powiedziec, bo zostawilam ja w samochodzie jak jechalam na pazurki :D ale czad :d i z ta czarownica na kartce :D super!!!!!! wielkie dzieki za mile slowa :) buziaki dla calej Twojej rodzinki :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
nie ma za co :-)prosze bardzo. Koloru nie zmienie, zbyt dlugo kiedys wracalam do blond po ciemnych ;-) ale to z innego powodu potrzebowalam odmiany. ja mam busz na glowie, takie puszace sie, wiec dziekuje wynalazcy prostownic :-D i to podstawa, by mąż się nigdy nie znudził, inaczej bylaby katastrofa :szok:
a moze uda mi sie zrobic sobie prezent na ostatnie 20 te i niunia bedzie rosła, a i dodatkowo prezent na 2 rocznicę ślubu...

Jestem i ja :)
Agunia - kochane słoneczko nawet nie wiesz jak sie ciesze ze staranka bedą wcześniej oj ale mi sie pyszczek śmieje to ja trzymam za ciebie kciukaski :):):)
Marcepanek - Matko Boska ile ty ważysz?? to ja przed ciążą ważyłam 49 kg i myślałam ze jestem chudzina ...kochana ale ty masz taka przemiane materii jak ja ..... jadłam jadłam i nic .... a teraz ciąża i prosze na + 6kg :):):)

Maggy nie mam az tak dlugich, mam cosik takieo jak Ty;-)
Z tylu za lopadki, z przodu troszke mniej..
I je sobie gniote zeby byly krecone
Myslisz ze narazie wycieniowac tylko zeby sie lepiej ukladaly??
Ja juz mialam krotkie, wiem ze jest ok jak moje grube poliki nimi zaslonie:tak:
Ale marzy mi sie zeby byc takim vampem:cool2:
Schudnac i miec dluuugie wlosy

pralinka- ok ok jak tylko uwazasz, ze jest Ci do twarzy.. to ok :) wydaje mi sie, ze mamy ten sam typ wlosa, czyli pianka ewentualnie zel w spray'u i sie faluja ;)
a jesli tak jest to tylko dobre pocieniowanie i bedziesz szalec :)

no chyba, ze faktycznie Cie ciagnie na sciecie, to idz :D

Szczesliwa- spalas teraz? :D czy obiadek byl? ja czekam na mojego z obiadem.... juz sie doczekac nie moge bo mizerie mam...ale chyba wezme sobie troche teraz ;)

Dziewczyny bardzo dziękuję za miłe słowa:))
Tak staranka będą przyśpieszone no i przeprowadzka nas czeka na inne mieszkanko bo jak dzidzia będzie miała się pojawić to musimy się przygotować.
Nawet meble już oglądaliśmy,spisaliśmy czego będziemy potrzebować itd.już nie mogę się doczekać:))

Maggy za chwilę wstawię fotki:)

reklama
Dziewczyny bardzo dziękuję za miłe słowa:))
Tak staranka będą przyśpieszone no i przeprowadzka nas czeka na inne mieszkanko bo jak dzidzia będzie miała się pojawić to musimy się przygotować.
Nawet meble już oglądaliśmy,spisaliśmy czego będziemy potrzebować itd.już nie mogę się doczekać:))

Maggy za chwilę wstawię fotki:)

wow!! czyli przygotowania pelna para :D rewelacja!!!! strasznie sie ciesze :D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry