- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mlodam
mama Oleńki
u mnie beta koszttuje 20 zł ale ja jej w kolejnej ciąży robic nie bede.
ide z piesem na spacerek. do potem kolezanki
ide z piesem na spacerek. do potem kolezanki
Ostatnia edycja:
S
Sol
Gość
maryla - tak po prawdzie dobry lekarz jest w stanie ocenić co się dzieje na podstawie wywiadu. Mój mi dał clo bez badań za to po 3 monitach cyklu na których nie było pęcherzyków - wg mnie to dobra podstawa Często niektóre niedobory lub nadprodukcje są na tyle wyraźnie widoczne w wywiadzie że pomija się badania choćby ze względu na niepotrzebne koszta pacjenta. Jeśli tabletki Ci nie będą pomagały to możesz iść zrobić badania dla pewności diagnozy ale ja na twoim miejscu spróbowałabym chociaż jeden cykl na nich przetrzymać zanim zaczniesz robić badania i wydawać kasę bo może się okazać że koleś miał rację i tylko wydasz kasę żeby się dowiedzieć że miał rację. A może się okazać że tabletki wyregulowały już hormony na tyle że masz je w badaniach na dobrym poziomie i nic się nie dowiesz.
mlodam
mama Oleńki
HOPE decyzja należy do Ciebie. U mnie rosnąca beta nie oznnaczała, że jest dobrze. ale każda z nas inna.
U
użytkowniczka usunieta
Gość
Ja tylko na chwile bo zasypiam na siedzaco.
Sol- dziękuje za info, nie będę tego urządzenia naduzywac, na pewno.
dzisiaj mam jakiś koszmarny dzien..mam straszne mdlosci,prawie w ogole jesc nie moge..do tego bol jakby powiekszanie sie brzucha I raz boli z prawej raz z lewej pozniej na srodku.. Do tego to swedzenie skory na brzuchu..
Rewelka.no ale daje jakoś radę..
Wkrótce to chyba zostanę lysa,tak mi włosy wypadają..
Ale to wszystko nic..byleby dzidzia była zdrowa
Sol- dziękuje za info, nie będę tego urządzenia naduzywac, na pewno.
dzisiaj mam jakiś koszmarny dzien..mam straszne mdlosci,prawie w ogole jesc nie moge..do tego bol jakby powiekszanie sie brzucha I raz boli z prawej raz z lewej pozniej na srodku.. Do tego to swedzenie skory na brzuchu..
Rewelka.no ale daje jakoś radę..
Wkrótce to chyba zostanę lysa,tak mi włosy wypadają..
Ale to wszystko nic..byleby dzidzia była zdrowa
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
zapmarta
Karolkowa mama
Nika, dobranoc.
mama, dziękuję, że o mnie pomyślałaś dziś. Nocka ciężka, Karol dostał kaszlu, marudził i sama wiesz jakie to spanie...
byliśmy u lekarza, dostał pulneo, cebion i drosetux. Mam nadzieję, że pomoże.
byłam dziś na wizycie kontrolnej, wszystko ok, mam się stawić za 4 tyg. na następną.
mama, dziękuję, że o mnie pomyślałaś dziś. Nocka ciężka, Karol dostał kaszlu, marudził i sama wiesz jakie to spanie...
byliśmy u lekarza, dostał pulneo, cebion i drosetux. Mam nadzieję, że pomoże.
byłam dziś na wizycie kontrolnej, wszystko ok, mam się stawić za 4 tyg. na następną.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: