reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
marcepanek no niestety takie czasy Czasami trzeba szybko wrócic do pracy:-(
Ja jak byłam w ciąży to miałam w planie 6 miesięcy być w domu a potem do pracy ale jak mała się urodziła to mi przeszła ochota Na szczęście chociaż mąż nie zarabia dużo mogłam tak zdecydować.Jak się uda to pójdę do pracy jak zośka pójdzie w 2012 do przedszkola a z drugim mama mi zostanie Jak się uda to wtedy będzie już miało rok a może i więcej

wisienka no lepiej na spokojnie wszystko popakować szybciej potem rozpakowanie idzie jak wiadomo co gdzie jest

reklama
właśnie gadałam z kumpelą sobie przez tel :) a dzisiaj byłam na kawusi dopiero co u niej he he :):):) zmykam kochane :):):) jakoś nie mam siły już na nic ..... przekąsiłam kanapeczki bo przecież jakby mogło być inaczej :p:p:p także słodkich i kolorowych senków:*

marcepanek niestety nasza polityka prorodzinna przewiduje 5 miesięcy maciezyńskiego a mały % może pozwolic sobie na nie pracowanie. Ja sama wykorzystam 5 miesięcy plus 2 miesiące urlopu. A potem niestety musze szukac opieki. Moja mama nie zyje, teściowa daleko i dylemat powstaje. Ale nie stac nas na życie z jednej pensji.

mary Ty jutro testujesz?? Trzymam kciuki Kochana :*
wisienka mnie w Polsce też by nie było pewnie stać by siedziec z dzieciaczkami, ale nie wiem czy w Polsce stać by mnie było w ogóle na wiecej niż jedno dzieciątko... taka polityka :(
szczesliwa śpij dobrze kochana

Ostatnia edycja:
dobranoc szczęśliwa:tak:

ja też zmykam :tak::tak:

maranka ja jeszcze poczekam bo ostatnio przyszła pózniej a mierzyłam dzisiaj temp i poszła w dół więc chyba nic z tego:-(

Wisienka, Mary dziękuję za słowa pocieszenia.

Choroba mi się pogłębiła, właśnie znalazłam test, który można robić już 6 dni od zapłodnienia i moja chora głowa już układa sobie plan zakupienia go z samego rańca :-D

Ale tak na luzie podchodzę, z uśmiechem. W końcu to dopiero pierwsza próba :-) Tylko jak za dwa, trzy cykle nie zajdziemy, to się wścieknę, chciałabym maleństwo wiosenno/letnie, a nie jesienno/zimowe. Takie już miałam ;-)

Mary - pomimo obniżonej tempki: kciuki zaciśnięte. :*

Dobranoc Dziewczyny, na 7:00 mnie praca wzywa. OSTATNI dzień przed URLOPEM. :D

Hope... ja też szybko testowałam. I już wiem teraz, że LEPIEJ SIĘ NIE ŚPIESZYĆ. Cierpliwości. :*

maran no gdybyśmy mieszkanie swoje jeszcze mieli to spokojnie ale teraz płaciliśmy 2000 za wynajem a potem za kredyt i czynsz będzie podobnie do tego telefon, internet, kablówka i zbiera się 3 tyś jak nic czyli sporo. Realia fatalne nie ma co mówić.
krakowianka dobranoc
Ja też lecę Miłych snów i SZCZYPAWECZKI

reklama
Witam Was!
Jeeeeju, ale jestem zmęczona! Ufff, te porządki w mieszkaniu zwalają z nóg! :szok::szok: Było: malowanie sufitu w korytarzu, rozmaite mycie, czyszczenie, skrobanie itp., fugi w łazience, zmiana paneli w korytarzu (jutro cd.) - ufffffffff... :baffled::nerd: Lecę do wyrka, jutro pracuję, w sobotę też. :nerd:

Miluśkiej nocki i weekendu, bo nie wiem, kiedy wlecę! :-) Buziolki!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry