reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczynki, ja muszę zmykać na trochę. Mamy dziś malowanie w mieszkaniu i ogólnie troszkę roboty przed sprzedażą. :tak: Także buziole i miłego dnia!

reklama
Mary-beth, miłego dnia :*

Ja też uciekam kochane - zyczę WAM milutkiego popołudnia i duuuuuuuużo uśmiechu!!!!!! Cumoleczki***

O widzisz Ewelinka jak to się doksztalcic można:))
Cytomegalię robiłam i przechodziłam mniej więcej równo z cp....
Ale o wątrobie w zyciu bym nie pomyślala.... Na żóltaczkę jestem szczepiona a na wątrobe miałam ALAT i ASPAT i jeszcze amylazę trzustkową robione i było ok, ale cholera wie...

Mary pa pa i nawzajem:)

Ostatnia edycja:
Do badań dorzuce jeszcze jedną istotną sprawę- wyleczyć zęby:-)
Dziewczyny, jeszcze jedno, zażywacie wapń?

Ostatnia edycja:
Ewelina już mi sie ślinotok zaczoł jak zobaczyłam przepis na tą kawe mmmmmmmmmmmmmm napewno pycha

buniu ok :)

kurka co z tą pogoda ????????? własnie dzwoniła do mnie mama że niby jakaś wichura do nas idze :szok: masakra w sobote tesz była i znowu drzewa połamie i ludziom reklamy poniszczy ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Jeszcze weszłam, bo przed chwilka był u mnie listonosz i .............Sergeevna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziękuję :*:*:* aż tyle????????????????????????????? Miała być tylko 1 szt. :szok::szok::szok::szok::szok: Ogromnie dziękuję, są prze...prze...prze.......cudne!!!!!!

Ktora ma tel do niej? Mogłaby w moim imieniu jej podziękować :*:*:* - bardzo plisssssssssssssssssssss :-D:-D:-D:-D:-D:-D

No, teraz mogę iść....

ewelina28 dzięki za przepis :tak::-) maliny w sklepach są może ale u mnie na wsi nie ma :no: a do miasta dopiero w poniedziałek jadę Pa pa

mary-beth ogarnij mieszkanie pa pa

kurcze nie pomyślałam o HBs i hcv
Jak rodziłam to była kobitka po porodzie z HBS>Mieli akurat kontrole z sanepidu i położna powiedziała że gdyby pytali to mam powiedzieć że chodzę do góry na WC bo ten właśnie na porodówce to był dla niej bo musi mieć osobny A i tak tak normalnie kazali chodzić.

a wirusa typu c miała teściowa Ponad 20 lat z tym żyła i nie wiedziała

A z tymi zębami to sie wkurzam Nic mnie nie bolały wszystko ok a jak teraz zaczelismy sie starać to juz z dwa ,trzy razy mnie bolałły:wściekła/y:

ewela a na twoim suwaczku pisze że możesz testować :-)

ale mam dziś dzien w pracy - masakra - mam debila klienta i musze się z takim użerac no szok po prostu

oki koncze buziole i do jutra ( na dziś mam dośc kompa ) :zawstydzona/y:

reklama
witam sie czwartkowo dziewczyny cos takie zostawilam was wczoraj a tu tyle stron bozeeeeeeeee ile mi zejdzie aby was nadrobic!!!!ja nadal mam bole brzuchola jak na@ chyba juz z 10 dni dobre mnie pobolewa a do pieknej@ jeszcze 3 dni albo jak mi sie wydluzy o tydzien to do 1 sierpnia,,,jestem zla jak osa!!!!nerwy mam i ziewam calydzien,,,nigdy tak nie mialam z tym ziewaniem!!!!cos mi sie wydaj ze nici z fasolki @ piekna chyba wczesnie przyjdzie!!!!wydaje mi sie ze to juz jest@ co za glupie denerwujace uczucie chodze do toalety a tu nic!!!!no bo zawczesnie !!!!plecy mnie bola zle sie czuje dzisiaj!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry