reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Cześć mamuśki te już i te za niedługo :tak:

Dobrze ze wreszcie trochę chłodniej bo myslałam ze wykituje

witam nowe staraczki :-)

Bylismy wczoraj w kinie - na shreku z majcia pierwszy raz - spoko grzeczna była i w ogóle tylko troche te okulary jej potem juz przeszkadzały - ale w drodze powrotnej tak lało ze myslaąłm ze zawału dostane - musielismy troche przeczekać
dzisiaj ide sobie meliske kupic - czytałam ze można w ciazy pic a ja mam takie nerwy ze przyda mi sie oj przyda bardzo

nie nadrobiłam was bardzo skrupulatnie bo nie dam rady:zawstydzona/y: ale mniej wiecej wiem co i jak ;-):tak:

ewelinko - już całkiem po remoncie :-D Jeszcze porządki w szafach mi zostały ale to po południu sobie porobię bo chwilowo mam lenia :-p A wyszło extra :-D Karola zadowolona ze swojego pokoju a my z naszego :-D

agniecha - hej :-) A co taka minka?

sorbuś - dzień dobry :-)

Jaewa, witaj*
To rycz jak masz ochotę...:-p
A wiesz, że Ty sie starasz o fasoKe? :-D:-D

Kochanie wiem ze sie staram:tak: tylko jakos mi tak no...nie teges juz od dwoch dni jest....za duzo hormonow w organizmie przez ponad 10 lat to teraz mam efekty;-)
S na delegacji a ja sama samiutka....No ale mam Was moje kochane pocieszycielki:-D

Hej Sorbus :)

Agus hello, a co to za minka?

ewelina witam...a bo wczoraj byłam w szpitalu z moim kaszle i gardłem i dostałam antybiotyki a dziś rano obudziłam się z bólem ucha,chyba przeniosło się na ucho,mój synek ma tak samo,też dostał antybiotyk ale do ucha,kropelki a Ja mam tabletki.Boli jak diabli,funkcjonować nie mogę normalnie.Dziś jeszcze do pracy.Od jutra zaczynam urlop a tu taka niespodzianka,znowu spędzę go nie tak jak bym pewnie chciała...:(

sorbuś hej hej
sol witaj

ewelinko - już całkiem po remoncie :-D Jeszcze porządki w szafach mi zostały ale to po południu sobie porobię bo chwilowo mam lenia :-p A wyszło extra :-D Karola zadowolona ze swojego pokoju a my z naszego :-D

No i gra gitarra :-D To Karola zapewne szaleje w swoim kąciku, bo że Wy to rzecz oczywista :-D:-D:-D;-)

jaewa - moja szwagierka zaszła w 3 m-ce po odstawieniu tabletek anty, moja koleżanka w 4 m-ce i moja druga koleznaka w 2 miesiace , więc jest jak najbardziej mozliwe ;-)
A wiecie co, chyba ta pogoda tak mnie dołuje dziś, wypijam kawe i sie ogarniam ... :tak:

reklama
Kochanie wiem ze sie staram:tak: tylko jakos mi tak no...nie teges juz od dwoch dni jest....za duzo hormonow w organizmie przez ponad 10 lat to teraz mam efekty;-)
S na delegacji a ja sama samiutka....No ale mam Was moje kochane pocieszycielki:-D

Ale spójrz na opis w suwaczku, bo o to mnie chodziło, chyba literke zeżarłas hahaha fasoKę??? :-D:-D:-D:-D

ewelina witam...a bo wczoraj byłam w szpitalu z moim kaszle i gardłem i dostałam antybiotyki a dziś rano obudziłam się z bólem ucha,chyba przeniosło się na ucho,mój synek ma tak samo,też dostał antybiotyk ale do ucha a Ja mam tabletki.Boli jak diabli,funkcjonować nie mogę normalnie.Dziś jeszcze do pracy.Od jutra zaczynam urlop a tu taka niespodzianka,znowu spędzę go nie tak jak bym pewnie chciała...:(

Oj.....nie zazdroszczę, wiem co to ból ucha...Kochana to kuruj się, jak możesz i synka również...szkoda tylko, że urlopik spędzisz na kurowaniu, ale cóż....jak mus to mus...zdrówka życzę :*

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry