ewelina28
Dum Spiro Spero...
Jaewa, witaj*
To rycz jak masz ochotę...
A wiesz, że Ty sie starasz o fasoKe?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaewa, witaj*
ewelinko - już całkiem po remoncie Jeszcze porządki w szafach mi zostały ale to po południu sobie porobię bo chwilowo mam lenia A wyszło extra Karola zadowolona ze swojego pokoju a my z naszego
Kochanie wiem ze sie staram tylko jakos mi tak no...nie teges juz od dwoch dni jest....za duzo hormonow w organizmie przez ponad 10 lat to teraz mam efekty;-)
S na delegacji a ja sama samiutka....No ale mam Was moje kochane pocieszycielki
ewelina witam...a bo wczoraj byłam w szpitalu z moim kaszle i gardłem i dostałam antybiotyki a dziś rano obudziłam się z bólem ucha,chyba przeniosło się na ucho,mój synek ma tak samo,też dostał antybiotyk ale do ucha a Ja mam tabletki.Boli jak diabli,funkcjonować nie mogę normalnie.Dziś jeszcze do pracy.Od jutra zaczynam urlop a tu taka niespodzianka,znowu spędzę go nie tak jak bym pewnie chciała...