reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
no ja już sobie powiesiłam wysoko :) bliźniaki :):):):):):):):)

tak tak zapraszam na zakupy jak sie uda :) i wiesz jak sie uda bedziem robiły zakupy w tym samym sklepie :)

zachodniopomorskie okolice Stargardu Szczecińskiego , dalej troszke jest Szczecin :)

Kochana ja ok 26/27 będę w Stargardzie, ale tylko przejazdem - jedziemy z Zuzu nad morze pociągiem i w Stargardzie przesiadka

reklama
ja nie mam ubezpieczenia. jak pracowałam to miałam fajne w Allianzie- za urodzenie dziecka dostałabym 3 koła a z wypłaty brali 47zł, więc niedużo. teraz już nie mam umowy o pracę i nie mam ubezpieczenia. ale liczę na to, że zanim zaciążę znajdę robotę to dostanę te grupowe jakieś fajne. małżyk też ma na dziecko chyba 3 koła, więc jakby co to taka kwota plus becikowe to też fajna sprawa- było by na takie droższe rzeczy jak już dziecko podrośnie, albo na pieluchy, bo pewnie po mnie będzie siusiało jak najęte, więc droga sprawa to będzie

Nie dacie mi posprzątac a ja wysoko poprzeczkę kłade i robie kapusniaczek z młodej kiszonej i deserek sorbetowy.
Ewciu jutro będe wiedziała czy jade na weekend czy zostaję we wro to sie odezwe do ciebie.
Ewelinka ja jak skoncze kuchareznie napisze swój. ten na sałatkę z cukini bardzo podobny do twojej z ogórków.
marylka ja tez chciałam bliźniaki ale teraz to bym chciała jedno zdrowe i donoszone.
buniu Twoje bieszczady mnie porywaja tez zaczełam przeglądać
monisia ja tez czasem znikam w tłumie. A Marylka ma cudasmne rzeczy w sklepiku i nie jak sie uda tylko się uda!
Agatek jak mleko stoi niezamkniete koło krowy to ja przechodzi własnie tym futerkiem, a jak krowa je duzo trawy to tez inaczej pachnie. Wiem bo doiłam krowy i teraz mam krótszy palec. Bo ja ze wsi jestem!
wierze i każda z nas o tym marzy ja tak z tymi bliźniakami to na luzie ważne żeby było i było zdrowe tak jak piszesz z jednego też sie bede przeciesz cieszyć :)
Marylka, Monisia- to chyba już we trzy będziemy robić zakupy w tym samym sklepie :))

Ewela- Ty Słodziaku:*

Kalamandyna- ja nie jestem, planuję jakiś już rok, ale nigdy mi po drodze :))

Wisienko- oki :*
tak tak 3 - jak nie więcej :) bo kilka dziewczyn już coś u mnie kupiło ale to te co mają dzieci :) np ostatnio mama :)

Ewcia - bo ja sie tak w sumie w rozmowę wcisnęłam ze swoimi rozmyslaniami....:zawstydzona/y:
Marylka - a jak mozna podglądnąć, jaki masz asortyment????

Oj ale z Wami to sobie można humor poprawić:))
Nic mi się dziś nei chceeeeeee. Siedzę w tej głupiej pracy i przeglądam jakies papierki i się topię z gorąca...

Kochana ja ok 26/27 będę w Stargardzie, ale tylko przejazdem - jedziemy z Zuzu nad morze pociągiem i w Stargardzie przesiadka

no ja do Stargardu mam jakieś 30min samochodem :( a auta brak :(:( a może bedziesz tesz jechała przez choszczno ?? jak jedziesz pospiechem to jest choszczno i stargard :) ale nie wiem z kąd Ty jedziesz :) a jakbyś kiedyś była w Choszcznie to zapraszam :)

ja nie mam ubezpieczenia. jak pracowałam to miałam fajne w Allianzie- za urodzenie dziecka dostałabym 3 koła a z wypłaty brali 47zł, więc niedużo. teraz już nie mam umowy o pracę i nie mam ubezpieczenia. ale liczę na to, że zanim zaciążę znajdę robotę to dostanę te grupowe jakieś fajne. małżyk też ma na dziecko chyba 3 koła, więc jakby co to taka kwota plus becikowe to też fajna sprawa- było by na takie droższe rzeczy jak już dziecko podrośnie, albo na pieluchy, bo pewnie po mnie będzie siusiało jak najęte, więc droga sprawa to będzie
uuu łała to fajowe miałaś to ubezpieczenie :)

maryla- chętnie bym odwiedziła Twój sklepik :-) pracujesz w okolicach Wielkopolski może?

ewelina - również miłego dzionka:tak:

bunia- no właśnie jak zawsze jakaś kasa i na peno się przyda po urodzeniu dziecka, a becikowe jeszcze jest?:-)

my za tydzień jedziemy nad morze i nie ma już być takich upałów:-)

reklama
Marcepanku- co się Słonko stało ??

Marylka
- no właśnie, będę musiała Ci pokazać jaki za kilka miesięcy masz zamówić wózio :))

Monisia- no i może dlatego :*

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry