reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
pysia888- rozumiem, że niedawno mieliście ślub? Czasami taki seks na luzie nie wychodzi kiedy się bardzo chce, ja za bardzo chciałam i się stresowałam, kiedy wyluzowałam zaszłam w ciąże :-)
no to trzymam kciuki za Twoje zdrówko!:tak:

reklama
W ogóle to się zastanawiam - jak zajdę w ciążę i powiększą mi się cycolki, to nie wiem, czy je uniosę- teraz mam rozm. D :szok::szok::szok::-D

monisia2506 - najlepsze jest to czekanie i wymyślanie objawów:-)to są fajne chwile...
biuścik masz pokazny, nie powiem:-)

pysia888- zazdroszczę małych piersiątek ;-)

Ostatnia edycja:
kalamandyna zgadza się :tak::tak::tak:
monisia dzięki za kciukaski... ja tego problemu nie będe mieć bo małe mam piersiątka

Dziewczynki ja juz spadam bo koniec pracki:))

Miłej reszty dni ai do jutra (w domciu mam maliny na sok i ogórki i musze sie tym zająć:)
Pa pa pa

Monia - pa do jutra!!!!
Dziewczyny - przed Zuzia miałam rozm. B, a po ciąży został mi gabaryt:szok: A wiecie, jak trudno kupić rozm. 75 D??? Jak już D to od razu szerokie pod biustem - masakra...

monisia2506- taki biust jest też pewnie uciążliwy,bo ciężar, łakome spojrzenia napalonych facetów;-) Ja przed ciążą miałam B, teraz mam C. I co z tego skoro nie jest już taki ładny jak przed porodem?:crazy:

Witam Was w kolejne upalne popołudnie. :) U nas nadal na deszcz się nawet nie zanosi... Jak do wieczora upał nie zelżeje, to ja nie wiem, jak my się starać będziemy. :p ;)

Monia_55 - dzięki za ciekawe informacje dotyczące plemników. Sama się zastanawiałam kiedyś, jak to wygląda "od środka", ale jakoś nigdy nie doczytałam. ;)

Marcepanek - trzymam kciuki za POTWIERDZAJĄCĄ CIĄŻĘ wizytę u ginekologa. :)

Bunia - przykro mi, że @ przyszła... Ale skoro starasz się dopiero 3 cykle - nie powinnaś mieć żadnych powodów do niepokoju. Problemy z płodnością lekarze zaczynają diagnozować dopiero najwcześniej po roku do półtora starań, tak słyszałam. Także głowa do góry. Wierzę, że i Tobie i mnie się uda. :)

monisia2506- taki biust jest też pewnie uciążliwy,bo ciężar, łakome spojrzenia napalonych facetów;-) Ja przed ciążą miałam B, teraz mam C. I co z tego skoro nie jest już taki ładny jak przed porodem?:crazy:
No własnie- przed porodem wyglądal jak dwa dojrzałe arbuzy, a teraz dwa naleśniki:-D
Krakowianka - witaj Kochana!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Po porodzie mógłby nawet zostać taki rozmiar byleby nie tracił na jędrności, ale to podobno też kwestia genów, ja nie do końca się z tym zgadzam. Miseczka A zawsze pozostanie jędrna, ale większa nie ma szans.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry