reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej ewelina:)
Samopoczucie świetne,wyspałam się i pogoda się troszkę zmieniła bo jest ciutkę chłodniej.
Weekend się skończył i zaczął się tydzień pracy a teraz aby do piątku i mam ponad tydzień urlopu jupiii:))
A co u Ciebie?

To super!
No u nas niestety od samego rana 28st. i nadal wzwyż :-( masakra...
U mnie ok, dzięki, jakoś do przodu...
Ślęczę nad papierami...ale jakoś mózg wypalony totalnie...:-D

A urlopik zaplanowany???

reklama
Buhaha Ewenika dobre!:) Ciekawe komu by sie zmiescilo 8 kg dziecko....
A Ty ze tak zapytam czemu masz poniedzialek do d...? Zaraz Cie tutaj rozruszamy i sie lepiej poczujesz:-D
Aha co do tego czerwonego morza nie kazdy facet lubi sie na nie zapuszczac:-)

To super!
No u nas niestety od samego rana 28st. i nadal wzwyż :-( masakra...
U mnie ok, dzięki, jakoś do przodu...
Ślęczę nad papierami...ale jakoś mózg wypalony totalnie...:-D

A urlopik zaplanowany???

heh to masz co robić ;-)
A urlopik zaplanowany :tak::tak:
Za tydzień teściowa przylatuje(przygotowuję się psychicznie),wycieczki też już zaplanowane także teraz trzeba przeżyć jakoś ten tydzień :tak:

Buhaha Ewenika dobre!:) Ciekawe komu by sie zmiescilo 8 kg dziecko....
A Ty ze tak zapytam czemu masz poniedzialek do d...? Zaraz Cie tutaj rozruszamy i sie lepiej poczujesz:-D
Aha co do tego czerwonego morza nie kazdy facet lubi sie na nie zapuszczac:-)

A czemu...pisałam wczesniej....szkoda słów...ale spox...micha się szczerzy, więc źle nie jest ;-)
Wiem...wiem...że nie każdy facet lubi...ja sama nie lubię, jestem wtedy nie tykalska :-D ale jakos odnieść się do tematu musiałam, nie??!! :-D:-D:-D:-D

Aga, to życzę wytrwałości w goszczeniu Teściowej... ;-)

hej dziewczynki :)
meggy : powodzenia w pracy :) oby szefuńcio był wyrozumiały :)

a ja rozmawiałam z Kamilem o tym co doktor powiedział że jakby nie wychodziło to by misiał badanie robić oczywiście na początku sie oburzył strasznie że on nie musi bo on nie jest nienormalny żeby robić takie badania - ech te chłopy ja mu mówie że to poto żeby wykluczyć a nie potwierdzić no ale wiecie można tłumaczyć w każdym razie stanałe na tym że od tego 9 dc do 16 dc tak jak mówił gin będziemy co drugi dzień no i ja biore te tabletki na ta prolaktyne (możliwe że to przez nią nie możemy zajść bo on mi tumaczył że moje ciało działa jak ciało mamy karmiącej blokuje jajeczka żeby muc wykarmić jedno dzicko - dobrze że mleka nie mam :) ) a jak nam przez rok nie wyjdzie to dopiero kamil powiedział że będziemy sie badać bo jego zadaniem 6 m-cy to za krótko i skoro wcześniej norma było 12 m-cy to widocznie było dobrze a poza tym jego znajomy strzelił w 8-mym miesiącu starań dopiero jak jego tapsy odłożyła no i jak dla mnie troche długo ale na siłe go nie zmusze i pozostaje mi troche wyluzować bo albo ja albo kamil zwarjuje albo nie daj Boże oboje :) wiec ja nie będe robić już sówaczków ile do testowania bo nie ukrywam że to dodoatkowo mnie nakręca
a poza tym to weekend miło mi minoł nad naszym jeziorkiem :)

ewelinko - a hormony odwalają :-p Cieszę się że mam Karolę a drugie - zobaczymy jakim będzie pieronkiem po porodzie :-p A katoliczka ze mnie jak z koziej dupki :-p Jestem zasadniczo ateistką :-D

jaewa - zapraszam do lektury :-p

Małż w Starachowicach ale już rano się do końca chyba pogodziliśmy. Karola już nie pójdzie do przedszkola :-( Ja nie daje rady bo mi słabo a M nie zawsze jest w Kielcach więc chodziłaby 1-3 razy w tygodniu a buliłabym za 5 więc się nam trochę nie kalkuluje :no: Za to piszę podanie żeby została w styczniu przyjęta do przedszkola normalnego które mamy 30 m od domu :-D To nawet z niemowlakiem będę ją mogła odprowadzać :-) A moja mama teraz się bawi z Karolą a ja mam chwilę dla siebie :-D

hej dziewczynki :)
meggy : powodzenia w pracy :) oby szefuńcio był wyrozumiały :)

a ja rozmawiałam z Kamilem o tym co doktor powiedział że jakby nie wychodziło to by misiał badanie robić oczywiście na początku sie oburzył strasznie że on nie musi bo on nie jest nienormalny żeby robić takie badania - ech te chłopy ja mu mówie że to poto żeby wykluczyć a nie potwierdzić no ale wiecie można tłumaczyć w każdym razie stanałe na tym że od tego 9 dc do 16 dc tak jak mówił gin będziemy co drugi dzień no i ja biore te tabletki na ta prolaktyne (możliwe że to przez nią nie możemy zajść bo on mi tumaczył że moje ciało działa jak ciało mamy karmiącej blokuje jajeczka żeby muc wykarmić jedno dzicko - dobrze że mleka nie mam :) ) a jak nam przez rok nie wyjdzie to dopiero kamil powiedział że będziemy sie badać bo jego zadaniem 6 m-cy to za krótko i skoro wcześniej norma było 12 m-cy to widocznie było dobrze a poza tym jego znajomy strzelił w 8-mym miesiącu starań dopiero jak jego tapsy odłożyła no i jak dla mnie troche długo ale na siłe go nie zmusze i pozostaje mi troche wyluzować bo albo ja albo kamil zwarjuje albo nie daj Boże oboje :) wiec ja nie będe robić już sówaczków ile do testowania bo nie ukrywam że to dodoatkowo mnie nakręca
a poza tym to weekend miło mi minoł nad naszym jeziorkiem :)

Marylko,
najwazniejsze, że trafiliście na konkretnego lekarza i wiecie na czym stoicie. Prolaktynkę da sie spokojnie regulować, więc na pewno Wam się uda! A Kamil...cóz....facet myśli, że jak ma wzwód i wytrysk to wszystko z nim w porząsiu, i że zdrowy jak dąb...niestety często jest odwrotnie, ale zobaczysz..dojrzeje i do badań, bo chęc bycia ojcem jest silniejsza od jakichkolwiek przekonań i uprzedzeń! :tak:

SOL, wierzę nie wierzę...mało istotne, trzeba cieszyć się z tego co sie ma, a nie narzekać i żałować. Wiesz, że mnie zatrzęsło jak Cię przeczytałam!!! Też zganiam na hormony!!!!!!!!!! I więcej proszę tak nie grzeszyć!!!! No!!!!!! :-p:-D

Idę po LODA :-D :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry