reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ewciu - niby kiedyś już ktoś mu robił takie numery i podejrzewa ze to ten sam typek ale nie ma pewności - głos młody i koleś nawet nie wie z jakiej miejscowości jesteśmy więc widocznie jakiś szczeniak :wściekła/y: A cicho tu rzeczywiście jakoś a już prawie 9 :szok: :-) Albo śpią albo z pogody korzystają na poranne spacery :-) Ja też zaraz spadam po zakupy z Karolą na bazary póki nie ma upału :tak: Tylko się zbiorę i ubiorę bo w piżamie urzęduję :-p

Kochana mam nadzieje ze wkrotce odechce sie szczeniakowi glupich zabaw:wściekła/y:i bedziecie mieli spokoj:-(
Zycze Ci super soboty, udanych zakupow i nie martw sie ja czesto do 11.00 w szlafroku chodze:-D

Mam nadzieje ze dzisiaj u Was nie bedzie wielkiego upalu:tak:

reklama
maggy - niestety policja jest bezradna dopóki to nie są groźby pod tytułem "zabiję ciebie i twoją rodzinę". Mało to takich spraw było już na policji? Oni gucio mogą :dry: Nie wiem na co idą nasze podatki :wściekła/y: sprzęt podobno mają tylko prawo im wiąże ręce :-( Miałam kiedyś sprawę o próbę pobicia i groźby karalne i jeden policjant który przyjmował zgłoszenie powiedział że ten skó.. powinien dostać wyższą karę ale prawo mamy takie a nie inne i niestety oni nic nie mogą :-( Próbował nawet na śledczego wpłynąć żeby zakwalifikował czyn wyżej bo to farsa o co zostanie oskarżony :no: Dobrze ze był z nami podczas całego procesu i dodawał otuchy bo ciężko by mi i koleżance (świadkowi) było :-(
co za dziadostwo... a najgorsze wlasnie, ze policja nic nie moze zrobic :(

dobrze, ze mala juz powoli sie odzwyczaja od pieluszek :) bedzie lzej ;)

Cześć Dziewczynki:)
Uparłam się dziś i prawie godzinę zajeło mi nadrabianie!

Mamuś bardzo mi przykro:(( Tak jak chyba my wszystkie byłam pewna że się udało:(( Ale tak jak dziewczynki piszę - kwiecień tez piękny miesiąc.. Nie wiem jak jeszczemogę Cię pocieszyć bo sama przeżywam takie chwile od ok roku więc wiem jak bardzo bolą takie wiadomości:((
Ale wkońcu się uda bo musi!!

Sol gratulacje dla Małej:)) Oby tak dalej:) Ale i tak zdolniacha:)

Jaewa to już niedługo będzie się działo:)) Skoro zaczynacie staranka:)) Mam nadzieję że bycie cierpliwą się opłaci i już niedługo ujrzysz II krechy:)

Czarna witaj i rozgość się:) Mam nadzieję że juz jesteś zafasolkowana:) A jak nie to przecież staranka są taaaaakie miłe:))

Buniolku nie smutaj się... Ale wiesz każdy ma czasem takie złe dni że się czuje beznadzieny i wogóle wszystko jest do kitu... Ale wiesz co? To przechodzi... I to najczęściej jest tak że poprostu budzisz się rano i stwierdzasz że już jest lepiej i że już teraz masz siłe walczyć dalej... Jesteś bardzo wartościową osobą, tylko poprostu masz zły okres... Jeszcze będzie pięknie! Ja bardzo mocno w to wierzę!!!

Maggy zakupki wyglądają (czytając) na fajne i udane:)) Daj znac jak tam po ginku:)

Marylka Ty też napisz co ci powiedział.
Miłęgo dnia:)

Ostatnia edycja:
Dziękuję Ewciu ale obawiam się ze ma być do 35 w cieniu i już się zaczyna koszmar wię ja uciekam szybko po te zakupy bo potem padnę :-p Tobie za to spokojnej i owocnej nocki życzę :-D

maggy - polska rzeczywistość psia mać :-p

monisia - zdolniacha aż miło a mi się japa cieszy bo kasy się zaoszczędzi na pampersach :-) A za niedługo będę miała kolejnego pampersiaka więc chwila przerwy mi się przyda :-D A bardzo się cieszę z tek kupki bo zawsze się chowa po kątach robiąc kupkę a tu dzisiaj powiedziała że chce :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzieki Sol i do napisania :-)
Monia Kochana Tobie rowniez z calego serca II zycze!!!!:-D

S kupil grzybki marynowane polskie i wcinam az mi sie uszy trzesa;-)
Mama ma chyba dzisiaj wolne od bb:-D
MAMA WSTAWAJ SPIOCHU!!!

Dziewczynki poki co ja spadam, cicho tutaj dzisiaj strasznie :szok:
U mnie wieczorek, zaraz sobie z S piwko otworzymy :)

Zycze Wam jeszcze raz pieknego dnia i do jutra :*

Witam Babeczki, ja właśnie piję kawkę i zaraz lecę brać się za sobotnie porządki

Jaewa- Mama już nie śpi, z rana mieli jechać po płytki na taras i będzie później :)

Witam Babeczki, ja właśnie piję kawkę i zaraz lecę brać się za sobotnie porządki

Jaewa- Mama już nie śpi, z rana mieli jechać po płytki na taras i będzie później :)

Czesc Ewcia :-)
A no to inna sprawa, gdzies mi przemknelo cos o plytkach ale nie zanotowalam:-D
Milego sprzatania Kochana i smacznej kawki.
Ja uciekam :-) papa

Hej Laseczki:-D
Witam nowa Straczke, a moze juz przyszla mame;-)
Czarna ja przed ciaza nie szlam do lekarza. W grudniu twierdzilismy z Mezem ze to dobry czas. Akurat bylam przed dniami plodnymi. W dni plodne serduszkowalismy 3 razy i sie udalo w pierwsyzm cyklu, niestety dluga sie dzieciatkiem nie cieszylam bo 16 lutego mialam juz zabieg... Teraz mam drugi cykl staran i czuje ze nic z tego nie bedzie... Ale do trzech razy sztuka:tak:
Podsumowujac przed ciaza, jesli to dopiero poczatek staran, nie ma co isc do lekarza bo nie wiesz czy masz po co, dopiero jak wyjda II kreseczki, no chyba ze nie daj Boze kilka miessiecy sie para stara to wtedy warto.
Sol dziecinka z pieluch wyrasta, ale nie przyzwyczjaj sie bo zaraz bedziesz miala nastepne pieluszki;-) Ale zdolna Mała, to sie chwali:tak:

Pusto tu jakos , a ja chcialam z Wami sie kawusi napic i leciec sprzatac, a potem kto wie moze jakies opalansko:-D

Edit
Kawusia wypita to lece prasowac poki slonca w domu nie mam...
Mama, kochanie mam nadzieje ze dzisiaj u Ciebie wszystko O.K.??
Ja nigdy nie zrozumiem dlaczego te co nie chca i nie moga to maja, a te co pragna to sie musza tyle starac... To jest niesprawiedliwe

A wiecie, ja do 30roku zycia chce miec 2ke, iec pewnie jak teraz mi sie uda wkoncu zajsc w ciaze to po porodzie od razu zaczne staranka bo znowu nie wiadomo kiedy sie uda...

Tymczasem milego dizonka Wam zycze, pewnie dzisiaj bede podgladac...
Buziaki

Ostatnia edycja:
Ja nigdy nie zrozumiem dlaczego te co nie chca i nie moga to maja, a te co pragna to sie musza tyle starac... To jest niesprawiedliwe

A wiecie, ja do 30roku zycia chce miec 2ke, iec pewnie jak teraz mi sie uda wkoncu zajsc w ciaze to po porodzie od razu zaczne staranka bo znowu nie wiadomo kiedy sie uda...
ja tez sie nad tym zastanawiam..jak to naprawde jest? a moze to dlatego, ze one sie po prostu nie staraja, nie stresuja? sa wyluzowane i prosze.. jest wynik...

ja tez bym chciala miec 2 :) dlatego zartowalam jeszcze kilka miesiecy temu, ze chcialabym miec blizniaki :)

ja sie za 20 min zbieram do gina.. i tak dumam, czy przypadkiem to nie za wczesnie? moze nic nie zobaczy... hmm.. moze powinnam byla poczekac jeszcze jakies 2 tyg?

moze...moze..moze....

reklama
Maggy napewno sie nie stresuja...
Bo te co po pijaku to nawet im stres nie w glowie, i te co wpadna to te nawet o konsekwencjach nie pomysla...

Ginem sie nie stresuj...
Ja tez bylam pierwszy raz cos w tym czasie co Ty teraz, tylko ie nie nastawiaj ze Ci powie to co bys chciala uslyszec, moze jeszcze za wiele nie bedzie widzial
My ostatnio dzidziusia poczelismy 26 grudnia a do lekarza szlam 20 stycznia
Nigdy nie zapomne tych slow
"Jesli to ciaza to bardzo wczesna"
No ale potwierdzenia mialam;-)a za duzo powiedziec nie mogl. Kazal przyjsc za dwa tygodnie, ale zaswiadczenie do pracy o ciazy dal jak najbardziej

Trzymam kciukasy za wizyte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Koniecznie po powrocie napisz co i jak

Laseczki mam nadzieje ze ktoras podglada...
Chcemy kupic dzisiaj basen na dzialke
Moze ktoras z Was wie gdzie sie najbardziej oplaci??

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry