reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
monia no to mam nadzieje że nic Ci juz dziś nie przyjdzie :)

jaewa no ja tez Ci zdrówka życze :) a humorek nawet nawet choć głowe mam zaprzątniętą fakturami do zapłaty :) i jakoś tak zdałam sobie sprawe ze mam ten tydzień zaplanowany jak nigdy :) dzisiaj po pracy mam wielkie prasowanie jutro inde na pazurki w piątek już sprzątam chate a w sobote wyjeżdżamy nad jeziorko i na Dni Drawna zato w niedziele zamierzam sie pobyczyć :)

reklama
Dzięki :*,
to razem sie pokurujmy, Ty skikasz po winko, ja po zagrychę i zrobimy se rozpuste ;-):-D:-D:-D:-D:-D

Taki mam zamiar, choć wiem, że ciężko będzie nic nie robić przez cały dzień - nie przywykłam...:zawstydzona/y:
dzięki :*

No te chłopy to bambaryły nasze kochane....
A utargu Ci życze meeeeeeeeeeeeeeeega wielkiego...:tak: :*

Ewelinka ja mam winko w domu wiec juz mozemy zaczac:-D Tylko nie wiem czy sie nie przekrece biorac antybiotyk i pijac procenty:-D:-D:tak: Co na zagryche proponujesz? Ja mam polskie sledzie w lodowce :-D

Marylko dobrze ze masz zajecie, wiesz...ja tez bym tak chciala....ech...
Poki co moge gnic tylko w lozku:tak::-D taki ze mnie pozytek:-D
ale dla Ciebie to dobre bo tym mniej myslisz o fasolince ;-)

Ewelinka ja mam winko w domu wiec juz mozemy zaczac:-D Tylko nie wiem czy sie nie przekrece biorac antybiotyk i pijac procenty:-D:-D:tak: Co na zagryche proponujesz? Ja mam polskie sledzie w lodowce :-D

Bedziesz miała niezłego "kopa" przy połaczeniu antybiotyku i wina! :-D:-D
Ja proponuję: swoje ogóraski i grzybki, ale mam tez zawijańce z łososia w sosie czosnkowym, czym chata bogata!! :-D:-D:-D

Ja proponuję: swoje ogóraski i grzybki, ale mam tez zawijańce z łososia w sosie czosnkowym, czym chata bogata!! :-D:-D:-D

Ewenika slonce Ty moje podaje winko i czekam na pyszna zagryche...ale mi smaka narobilas...u nas nie mozna kupic takich rarytasow :zawstydzona/y:
A co tam jak dostane kopa moze mi szybciej przejdzie!!:-D
2w39ter.jpg

Marylko dobrze ze masz zajecie, wiesz...ja tez bym tak chciala....ech...
Poki co moge gnic tylko w lozku:tak::-D taki ze mnie pozytek:-D
ale dla Ciebie to dobre bo tym mniej myslisz o fasolince ;-)
no dobrze dobrze bo sie nie zastanawiam :) dam rade będe dzielna :) tylko teraz to te faktury mi po głowie chodzą :( i bede musiała zapłacić dużo kasy skarbówce :(:( wrrrrrrrrrr a przyznam sie że poszalałam troche w tym miesiacu ale w lipcu zaciągamy pasa

nie kus bo rzuce prace i przyjade do Ciebie na tego łososia ja go uwielbiam i moge jesc samego z sokiem z cytryny mmmmm nie kuś nie kuś bo musze na faktury uzbierac :(

edit:
jaewa no i ty przeciwko mnie??? nie kuś winkiem bo mam na nie wielką ochote

Ewenika slonce Ty moje podaje winko i czekam na pyszna zagryche...ale mi smaka narobilas...u nas nie mozna kupic takich rarytasow :zawstydzona/y:
A co tam jak dostane kopa moze mi szybciej przejdzie!!:-D
2w39ter.jpg

Się robi...

ogorki.jpgmarynowane_grzybki.jpga094c530b1e373cebe70cfca5f31473d,5,12.jpg

No to hop grzybka do buzi ;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Marylka, kuszę..kuszę....wpadaj, wczoraj robiony łososik, a dodam, że sami wędziliśmy na zimno!!!!!!!

litości dla mnie nie macie z tym jedzonkiem a wiecie przecież że ja łasuch jestem :(

mama gdzie jesteś ??????????

Ej dziewczynki to moze w trojke balange zrobimy?:-D:-D:-D
Maryla wyciagnij tam cos spod lady moze byc w procentach:-):-D
Nic sie nie martw moze nastepny miesiac bedzie bogatyszy w obroty? Teraz wakacje, duzo osob wyjechalo moze dlatego tak marnie z klientami?

Ewenika kochana ale bym pojadla!!!!Same pysznosci:-D
Zabieraj te talerze bo zjem wszystko!!!!! :-D:-D

reklama
Ej dziewczynki to moze w trojke balange zrobimy?:-D:-D:-D
Maryla wyciagnij tam cos spod lady moze byc w procentach:-):-D
Nic sie nie martw moze nastepny miesiac bedzie bogatyszy w obroty? Teraz wakacje, duzo osob wyjechalo moze dlatego tak marnie z klientami?

Fajnie by było wszystkie sie spotkać!!! Ale by się działo! :-D:-D:-D:-D:-D Tylko ostrzegam ja to ADHD i gaduła...:zawstydzona/y: :-D:-D:-D:-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry