reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Lor jestem już wkładałam truskawki do słoików:-D:-D:-DNie chciały wchodzić.:-D:-D:-DMam w tym roku parcie na przetwory. Wszystkiego po kilka słoików. Jutro robię czeresnie:-D:-D:-D
Super, ze podoba ci się praca. Na tej hali to musi byc troche jak w bajce. Te roboty sa takie ... z osobowością jakby. Najwazniejsze żebyś ty była zadowolona. A , ze sami faceci to się ciesz będziesz gwiazda. Ja w poprzedniej firmie pracowałam przez 1,5 roku z samymi facetami i nie było źle!
margolcia smutasie, na pewno jest zadowolony
ewelinka Pol mnie też dziś strasznie denerwuje i nie moge się znieczulić:-D

reklama
Margolcia - a gdzie kotek pojechał? :-(

Ewelina - przykro mi:( ... no to sobie drinkujemy razem, a ja raczej piwkuje:)

Wisienka
- matko, że ci się chce z tymi przetworami :) ... ja na pewno standardowo narobię kompoty, tata robił juz dżemy truskawkowe :) ... o tej osobowości robotów to ja sobie nawet tak nie kojarzyłam eheh, ale masz wyobraźnie ;-)... wiem do facetów się z czasem przyzwyczaje, puki co troche dziwnie bo ostentacyjnei na razie sie wgapiają we mnie hehe ... jakbym była z obcej planety :-D... pierwszy dzień w ogole to przyszłam w szpilkach hehehehehno teraz już wiem, że to był głupi pomysł :laugh2:
aha mnie mam pocieszała, że może to i lepiej jak są faceci bo się prędzej idzie dogadac, a z babami to jak z babami zawsze jakieś niesnaski, niedomówienia, zazdrości itd.

Ostatnia edycja:
lor no własnie i nikt nie będzie miał ładniejszej kiecki, fryzury i nie będzie zazdrościł ci nowych ciuchów, męża i lakieru na paznokciach:-)

cześć wieczorowo,

właśnie Karolek usnął. Przeczytałam was i jestem na bieżąco. Zaraz z wami popiszę więcej tylko ogarnę mieszkanko i zrobię kolację, bo fasolinka się domaga jedzenia.

wisieńko, mnie już nic nie muli, tylko jak podjem coś ciężko strawnego to brzuszek boli, więc ciągle piję mięte.
Humory mam nadal zmienne, więc jak mi coś nie leży to wszystkim się obrywa. Ile to jeszcze potrwa??????

Właśnie opowiadam mężowi różne ciekawostki technologiczne i logistyczne z firmy i on sie wk....a jak jego firma przy tym jest zacofana :-p

hej dziewczęta!!

ewelinka proszę mi tu gile wycierać i się nie upijać na smutno!! najgorsze co może być, to pić na smutno. nie poddawaj się!!
margolcia szkoda że Pan Kot pojechał. ale najważniejsze, że go uratowałaś, "odchowałaś" i teraz poszedł do dobrych ludzi. i wszystko mu będzie oki

lori fajną masz pracę. bardzo się cieszę że ci się podoba. a do facetów przywykniesz- a raczej oni do ciebie. gratki i oby tak dalej

wisienka no ja bym chętnie ci chapnęła trochę słoików- też bym robiła, ale nie ma z czego. niestety owocki u rodziców pozalewało i w tym roku jest dupka blada a nie przetwory.

u nas byli znajomi z naszą chrześnicą- boże jakiego ja przez nich mam zawsze nerwa!!!! jak to możliwe że dziecko przez pół godziny chodzi z kupą w pieluszce i żadne z rodziców nie kwapi się do przebrania?!!!! albo jakim cudem roczne dziecko ma brud pod paznokciami!!! matko kochana- ja tyle czasu staram się o dziecko, a są tacy ludzie co raz się bzykną, mają dziecko, nie mają pracy, nie mają nawet szkoły, żyją na koszt państwa, rodziny, opieki społecznej a dziecko olewają!!! szlag mnie normalnie trafia!!! to jest tak cholerna niesprawiedliwość, że normalnie czuję się do du***!!!!!! aż się poryczałam jak sobie poszli- z wściekłości, bezradności i rozpaczy, że ja bym o swoje dziecko tak dbała i kochała, a nie mogę go mieć i tak długo czekam! po prostu czarna rozpacz mnie ogarnęła!!!!!

a jakby tego było mało, to moja przyjaciółka jest w szpitalu!!! dostała paraliżu lewej strony ciała. boziu jak ja się o nią martwię. normalnie mam teraz takiego nerwa, że tylko ryczeć mi się chce.

Hej Marta mnie wszystko już wk....., nie panuje nad tym. Raz jestem głodna i mam ochotę cały czas jeśc a za chwile mnie mdli na wszystko. Płakac mi się chce i spac i jednocześnie coś zrobić.:-DNie wiem o co juz chodzi z tymi moimi hormonami.
bunia tulę cię kochana baaaardzo mocno. Niesprawiedliwe jest to zycie. Dla ciebie też zaświeci słoneczko. :-)

Ostatnia edycja:
Ewelinka, Twoje zdrowie dzisiaj wypiję! :tak:
ImagePreview.aspx

Dziewczyny trzymajcie kciuki, czekam na odp w sprawie wynajmu mieszkania... I to genialnego, jak by się udało to 150% lżejsza głowa od problemów... Zresztą, same zobaczcie... 1br-Large Spacious 1 Bedroom Ground Floor APT in Coventry - Coventry - Coventry - 1 Bedroom Flats & Houses for Rent - 61000953

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry