reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Nie musisz mieć problemów z popędem aby to brać,czasami fajnie jest spróbować czegoś innego i wcale nie trzeba mieć z tym problemu,nie którzy próbują wskakiwać w śmieszne stroje,kajdanki,jakieś bicze czy inne a Ja spróbowałam tego środka i nie żałuję a problemów z popędem też nie mam.Po prostu miało być tak inaczej i "mocniej" ale nie będę wdawała się w szczegóły :-D:-D:-p

Wiesz...unikając spięcia...dla mnie wskakiwanie w przebieranki nie jest ŚMIESZNE, absolutnie, ale zażywanie leków nie wiadomego pochodzenia jest nieodpowiedzialne. Ale każdy robi to co lubi, ma do tego pełne prawo :tak::tak::tak: najwazniejsze, by było ciekawie i miło..i wesoło w alkowie :-D

BADYLINKA,
lecemmmmmmmmmmm hahaha
Pralinka, na dzień ojca....haha już mamy spóxnienie... ;-)

Ewelinka WON;-)

Mama kończę o 16.30 i jeszcze godzinka na dojazd do domu:zawstydzona/y:
Dziś pewnie nic nie poszukam ale przed dniami płodnymi napewno cosik wymyślę:))

Wczoraj do 22.30 sprzataliśmy przyczepę tak na błysk bojutro przyejżdża gośc oglądać. I testowaliśmy światła i wodę:) I aż kurcze szkoda sprzedawać taka ładna:blink:
I dziś padam bo jeszcze się narobiłam zdjęć i nie umiałam wstawić do aukcji i tak się wkurzyłam że moja praca na marne że spac nie mogłam... Ale naszczęście koledzy informatycy pomogli:-)
Ale zdechła jestem i dziś marzę tylko o łóżku w sensie spaniowym;-)....

hejka seksoholiczki:-D:-D:-D

my po szczepieniu, Karol śpi, ja zaraz też się kładę. Opędzlowałam dwa hot-dogi własnej roboty i jestem najedzona. Kurczak na obiad już się marynuje, kalafior i młode ziemniaki do tego. Obiad z głowy.

Karol nie płakał zbyt wiele, był bardzo dzielny. Mój mały mężczyzna, ściskał swój samochodzik i było git.

mama, wpadam na sernik...

Wiesz...unikając spięcia...dla mnie wskakiwanie w przebieranki nie jest ŚMIESZNE, absolutnie, ale zażywanie leków nie wiadomego pochodzenia jest nieodpowiedzialne. Ale każdy robi to co lubi, ma do tego pełne prawo :tak::tak::tak: najwazniejsze, by było ciekawie i miło..i wesoło w alkowie :-D

Zgadzam się każdy robi to co lubi:)
Ja w tamtym momencie stałam się nie odpowiedzialna i zażyłam,na szczęście żyję:)

z gry:
M stan na rekach
D moze Ci ww tym pomoc...

W zyciu na rekach nie stalam
PRALINKA- ja na w-fie w podstawowce:-D:-D:-D:-Dfajna ta gra widze:tak:

AGUSIA witaj :)
MAMA a no sprobuje :)

Jakie Wy tu macie tematy hehe.
PYSIA- sprobuj i daj znac,a poczekaj jak bedzie Twoj panienski w sobote:-):-):-):-):-):-):-):-)chyba ze nie pasuje:confused:

Proszę mnie stąd wygonić....
EWELINA- a w życiu!!!
mama jak chcesz to Ci przesle ta gre

Ewelina gdzie chcesz isc?? Zle Ci z nami??:-p
PRALINKA- poprosze:tak::tak::tak::-p

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry