malapralinka
Fanka BB :)
mama jak chcesz to Ci przesle ta gre
Ewelina gdzie chcesz isc?? Zle Ci z nami??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie musisz mieć problemów z popędem aby to brać,czasami fajnie jest spróbować czegoś innego i wcale nie trzeba mieć z tym problemu,nie którzy próbują wskakiwać w śmieszne stroje,kajdanki,jakieś bicze czy inne a Ja spróbowałam tego środka i nie żałuję a problemów z popędem też nie mam.Po prostu miało być tak inaczej i "mocniej" ale nie będę wdawała się w szczegóły
Wiesz...unikając spięcia...dla mnie wskakiwanie w przebieranki nie jest ŚMIESZNE, absolutnie, ale zażywanie leków nie wiadomego pochodzenia jest nieodpowiedzialne. Ale każdy robi to co lubi, ma do tego pełne prawo najwazniejsze, by było ciekawie i miło..i wesoło w alkowie
Ewelinka WON;-)
hejka seksoholiczki
PRALINKA- ja na w-fie w podstawowcefajna ta gra widze
PYSIA- sprobuj i daj znac,a poczekaj jak bedzie Twoj panienski w sobote:-):-):-):-):-):-):-):-)chyba ze nie pasujeAGUSIA witaj
MAMA a no sprobuje
Jakie Wy tu macie tematy hehe.
EWELINA- a w życiu!!!Proszę mnie stąd wygonić....
PRALINKA- poproszemama jak chcesz to Ci przesle ta gre
aa Ewelina, wiesz moj tatus dzisiaj na mnie czasu nie ma wiec nie pamietam juz;-)
Rano do Niego dzownilam tylko z zyczeniami...
A do gierki moze linka posle to zobaczycie
Impka - Towarzyska Gra Integracyjna - Niewirtualna Gra Erotyczna
Kto chetny to moge potem przeslac