reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witajcie Laseczki:-)
Widze ze po serialach to sie tutj ruch zrobil;-)

Bunia, kurcze Ty to pamiec masz ja to niestety sklerotyk i wszystko musze na bierzaco bo zapominam...

Kurcze nie wiem co z tym moim zapaleniem pecherza.. Nawet mnie cipulinda zaczela piec i swedziec, sama nie wiem co to:zawstydzona/y:
A przeciez myje sie, dbam...
Matko co sie ze mna dzieje??
Wszystkie dziwactwa mnie lapia jakos...
Wzielam teraz JA sobie obsypalam maka i o niebo lepiej...

reklama
siemka bunia i badylinka:):)
ale mnie syn dzisiaj wymęczył wyśnił mu sie tenis ziemny no i zagraliśmy ja padam a on jeszcze nie normalnie mały jest nie do zdarcia, a wcale nie jest źle z moją kondycją oj dzisiaj szybko do wyrka się wybiorę

ło pierona to Ty feeeeest daleko mieszkosz :/
no to jest plus lapa - mało które gry chodzą xD

lopciu- ja w taką pogodę to od mrugania słabnę i się pocę. a tenis ziemny? jak pomyślę, to już umieram

pralinka- czy to faktycznie pęcherz? bo mi się zda, że bardziej jakiś stan zapalny pipulki a żeby mąką sypać to pierwsze słyszę może faktycznie kup sobie tantum rosa

badylik- jak się ma samochód to nigdzie nie jest daleko a ty kaj dokładnie? to se cyrklem na mapie zmierzę i policzę

Bunia nie wiem co to...
To mam po ostatnich wyczynach Mezusia, jak chcial tak od razu mnie dopasc...
I nie wypiescil tylko od razu do rzeczy przeszedl i jakby poobcieral chyba...
Chwilke to trwalo co prawda, ale jednak..

A maka to mi jakos do glowy przyszlo bo wiem ze sie pupe zawsze sypalo jak podrazniona byla;-)

Albo podmyj się naparem z rumianka. Powinno pomóc.

Ja miała często takie problemy i wynikało to z nadżerki. Usunęli mi ją jakieś 2 lata temu i jest spokój.

pralinka- mąka to na odparzenia raczej. mam nadzieję, że chociaż ziemniaczanej użyłaś (żeby ci się ciasto kajś tam nie porobiło) musisz użyć czegoś co łagodzi ból, pieczenie i zapalenie. może jak podrażnił trochę, to teraz się zapalenie zrobiło albo jakaś infekcja (wystarczy, że siusiałaś nie u siebie). naprawdę spróbuj tantum rosa. O! albo rumianek.

o bidulko

badylina- to do ciebie bym miała raptem jakieś 40km. nima to daleko. na studiach miałam kolegę ze Stanowic- to pewnie rzut baranem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
bunia mówię ci wykończył mnie na całego też zalana potem byłam
a on świeżynka nie ma to jak sześciolatki

asmi ma rację, a jak mąki to tylko ziemniaczanej używaj wysusza stan zapalny

reklama
MALAPRALINKA - Jak jestes osłabiona chorobą to mogła się przyplątać infekcja:sorry2:tantum rosa i globulki ALBOTHYL polecam na twoją "małą":tak::tak:

LOPOPOP - tenis w taki upał:rofl2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry