reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
NAGAPALMA witaj:-) Biedna ty - może się czymś strułaś:baffled:

MARAN - nie przejmuj się:tak: Te gaduły mnie też nie zauważyły:rofl2::rofl2:

Chyba mnie szlag trafi - taki post mi wywaliło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A siedziałam i czytałam ponad godzinę:nerd:

BUNIA - ja klikam z Norwegii i wbrew opiniom wcale tu nie jest zimno:no: Chyba że pod kołem podbiegunowym;-)

MALAPRALINKA - kciuki za testowanie zaciśnięte:tak::tak:

SORBUŚ - fajnie że zadzwoniłaś i się już tak nie martwisz:-)

MAMA - biedny Domiś:-( Ucałuj go od E-cioci - Pati:tak:

BIBINKA - tulę Cię mocno i Alutkę też:tak::tak:

LORELAIN - masz super zdolnego synka :tak::tak: A na sikanie na nocnik przyjdzie czas;-)

BUNIA, BADYLINKA jak czytam wasze posty to śmieję się do monitora:-D:-D:-D

IIIIIIJJJJJAAAAAAA!!!!!
To ja nie chce się z Tobą nigdy w życiu spotkać!!!! ;(

mój wybija zombie, alieny, predatory....... wszystko co się rusza w ekranie kompa :p

NIKAAAAAAAAAAAAA

Bunia - no a ja oprócz tego , ze mam teraz tego rotawirusa, to normalnie mam juz od dwóch lat popier.....lony zespół jelita drazliwego ha ha ha ! Mi przepisała buscopan ( mój przyjaciel ) nimesil - na ból dyńki i jaks nowośc na jelitka - neospasmyl - wzięłam pół godz temu, jak narazie nie ma poprawy

IIIIIIJJJJJAAAAAAA!!!!!
To ja nie chce się z Tobą nigdy w życiu spotkać!!!! ;(

mój wybija zombie, alieny, predatory....... wszystko co się rusza w ekranie kompa :p

mój też wybija, ale mnie chyba nie zauważył (albo zajarzył po ślubie i teraz się mści i wyżywa)
a pozatym kto powiedział że na spotkanie bym wzięła tego beboka?

nagapalma- ja miałam debretil o nic nie dał, a mama mi zapodała imodium i przy tym zostaję

ale wam wesoło
mama ucałuś syncia biedaczek:(

ja tylko na chwilunię a zaraz zmykam bo idzie burza i już grzmi och może potem zajrzę

pieroooooona nie pomyślałach o tym że można się kaj ruszyć bez chopa....
mój ostatnio namiętnie gra w Left4Dead - spytej się Twojego czy zno :) chociaż z tego co czytom to on bardziej konsolowy jest...

kaj Ty w końcu mieszkosz? bo wiym ino że na wsi...

lopop - zapodej trocha tej burzy tukej....

Witam!

Jak mija dzionek dziewczyny?

Mnie ostatnio boli pod brzuchem a dzisiaj w pracy jajniki mnie bolały. Raz jeden raz drugi. Kilka dni temu miałam białe upławy, ale przeszły. Boję się, że robi mi się coś na jajniku. Kiedyś miałam torbiele. I apetyt też mi dopisuje.

reklama
helooooooooł asmi

badylku- w Gorzycach mieszkam. a mój na pewno gry takiej nie zna, bo on głównie na play station gra, a na lapku to mu tylko Gothic działał. pewnie gdybyśmy normalnego kompa mieli to też by go nie odstępował

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry