reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama efekt koncowy super :) było warto sie pomęczyć...
bibinka sol zdrówka dla Waszych dziewczynek
bunia tule Cie kochana i walcz o marzenia :*
witam reszte moich koleżaneczek i ide Ale do snu położyć... będę jeszcze, ale później...

reklama
Hejka Kobitki. Jestem w końcu! wrócilismy do domku. Cieszę się, bo w domku najlepiej. Fajnie było ale fajnie się wraca. U mnie wszystko w porządeczku. Objawów praktycznie brak. Chyba częściej siuśkam i budzę się w nocy a wstaję jak skowronek i spać nie mogę. Zastanawiam sie czy jestem w ciązy tak normalne mam samopoczucie.:-)
mama piękności, gratki i jak mówi mój syn szacun za ciężką harówkę :-)My dziś cały dzień na dworze. Dotleniłam się. Martwię się tylko, ze tak grzeje bo jak ja jutro w pracy wytrzymam w tym upale. W autku dochodzi do 65 stopni. :szok:
Lor piekne emotki ja tez chcę!!!!:-)
bunia tulę cie mocno!
Bibinko pozdrawiam cię kochana mam nadzieję, ze córcia już zdrowsza:tak:
Sol Hej. Mój kumpel zapisał się na to ratownictwo bo chce jeździć karetką. Czyli co G... mu to daje????:szok:
maran witam i wracaj szybciutko
Wśród dobrych wiadomości ziarenko goryczy, babcia znowu w szpitalu. Serduszko juz nie pracuje jak nalezy a w płucach ma wodę. Dusiła się okropnie. Płakać się chce jak się patrzy jak ona znika w oczach. :-(Mam nadzieję, ze będzie z nami jak najdłużej ale zdaję sobie sprawę , ze nie jeste dobrze...

Hej kobietki:-):-)

MAMA no suuuuuper Wam to wyszłoSOL ,BIBINKA zdróweczka dla dziewczynek

BUNIA tak to z tymi facetami

AGNIESZKA u mnie słoneczkowięc całe popołudnie spędziliśmy na plaży

LORELAIN to będziesz mieć ciekawy tydzień

SOL,MARAN,AGNIESZKA- dziekuje!!! no warto bylo sie pomeczyc

[FONT=&quot]
f010.gif
[/FONT]

ale teraz oboje padamy:sorry2:

wlasnie dostalam sms'ka od Mlodam-wracaja jutro z nad morza i wlecą do mnie na kawke rano
[FONT=&quot]
c006.gif
[/FONT][FONT=&quot]
e025.gif
[/FONT]

nika hejka:)
mama to będziesz miała gości,super:)Pozdrów Ją od nas:)
Wisieńko przykro mi z powodu babci,serce się łamie jak oglądamy człowieka cierpiącego.
Moja teściowa zawsze powtarza że Panu Bogu starość się nie udała i Ja się z nią zgadzam,3maj się kochana:)
A jutro z rana ruszasz na betę?

Mama bardzo ładnie wam wyszło podobaja mi sie tez Twoje firaneczki:tak:
Wisienka przykro mi z powodu babci oby wrociła do zdrowia i poznała jeszcze Twoje dzieciatko .
Sol zdrowka dla twojej gwiazdeczki
Agnieszka zdjecie super gdzie byliscie na wycieczce?
Hello Maran:-)

AGNIESZA klify robią wrażenie:tak::tak:
MAMA na pewno jesteście zmęczeni ale efekt jest za....ty:tak::tak: Jak będę urządzać salon to wiem to kogo się zgłosić;-)
MARAN hejka:-)
WISIENKA masz rację - nie ma jak w domciu:cool2: A objawów ciążowych możesz nie mieć, ja nie miałam i mam nadzieję że teraz też tak będzie:tak: Tego Ci życzę :happy2: I zdróweczka dla babci :))

AGNIESZKA- ladne to zdjecie na blogu i piekne miejsce na wycieczki [FONT=&quot]
100.gif

NIKA,WISIEŃKA- witam i pozdrawiam i dziekuje[/FONT] [FONT=&quot]
102.gif
[/FONT]
[FONT=&quot]
jak Wam minal dzien???bo jak u mnie to widać na fotkach:tak:;-);-);-);-)
[/FONT]

Ale wam dobrze mama :-)Macie super poranne ploteczki
nika witaj!
mama ja na pewno bardziej się obijałam niż ty:-)Obiadek u teściowej, luz blus kalifornia. Szkoda, ze juz koniec weekendu. Jutro idę na betę! Boję się . Jaka ja jestem głupia , ciągle sie boję, ze sie okarze , ze nie jestem w ciązy.:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
MAMA no ja się na pewno nie napracowalam tak jak Ty;-) U nas weekend minął pod znakiem błogiego lenistwa nad morzem:-D:-D
WISIENKA na pewno Ci trudno w TO uwierzyć bo nosisz Małego Konspiratora/Konspiratorkę:-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry