reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jestem już :-D

szczęśliwa- olej laskę. ty sama dobrze wiesz jak jest w umowie i tyle :-) pozatym witaj :-D

tak to dziewczyny jest już z tą zazdrością. i tak jak piszecie- to że ktoś jest zazdrosny nie znaczy, że życzy źle :tak: ja też zazdroszczę- fasolek i dzieci, znajomym tego, że kupili sobie dom. i wcale nie uważam, że to coś złego i żebym tym kogoś krzywdziła. cieszę się zawsze, ale wiadomo- ciągle ta nutka żalu jest, co nie zmienia faktu, że zyczę jak najlepiej :-D a pozatym mam nadzieję, że sama się tego kiedyś doczekam :-D

a ja sie straciłam- najpierw byłam w sklepie, a potem znowu do notatek z rachunkowości usiadłam. masakra :baffled: miesza mi się to narazie niesamowicie ;-) ale jak je skończę, druknę i będę mieć namacalnie to juz będzie lepiej. ale na pewno jeszcze ze 2 dni z tym powalczę- trzeba przepisać notatki, zadania, zrobić zadania. normalnie kocioł :-p

reklama
300 zl to nie 800zl + media :)
trzymaj sie tego co na umowie i sie nie martw! jestes na wygranej pozycji :)
i staraj sie nie denerwowac :) bo nie ma czym :)

no, taka umowa nawet jak nie jest spisana u notariusza to ma taką samą wartość prawną. i szczęśliwa- trzymaj się swojego, bo trafiłaś na wyłudzaczy i krętaczy. taki zawsze podwójnie traci :tak:

Mój tatko powiedział ze on sie zajmie przekazaniem mieszkania bo mi nie wolno sie denerwować ..... i on jej dopiero udowodni a ze ma większą buźke niż ja to ja jej współczuje he he he :):) uciekam po reszte rzeczy do ruiny wróce poźniej kochane :):)
Bunia - zeby miała wartość prawna musi być potwierdzona u notariusza albo przez urząd skarbowy bo takie na papierku każdy sobie może napisać i podpisać ..... a on nas nawet w urzędzie skarbowym nie zgłosił wiec nie odprowadzał podatku ... wiec można mu jeszcze koło tyłka zrobić i po co mu to ale on i ona chyba nie zdaja sobie sprawy z tego .....

Ostatnia edycja:
Mój tatko powiedział ze on sie zajmie przekazaniem mieszkania bo mi nie wolno sie denerwować ..... i on jej dopiero udowodni a ze ma większą buźke niż ja to ja jej współczuje he he he :):) uciekam po reszte rzeczy do ruiny wróce poźniej kochane :):)
Bunia - zeby miała wartość prawna musi być potwierdzona u notariusza albo przez urząd skarbowy bo takie na papierku każdy sobie może napisać i podpisać ..... a on nas nawet w urzędzie skarbowym nie zgłosił wiec nie odprowadzał podatku ... wiec można mu jeszcze koło tyłka zrobić i po co mu to ale on i ona chyba nie zdaja sobie sprawy z tego .....

acha- myślałam, że miał w US zgłoszone dlatego napisałam, że jest ważna ta umowa. bo my właśnie też wynajmujemy i gospodarz odprowadza podatek z tego najmu.

Bunia - nigdzie nie jesteśmy zgłoszeni wiec jesteśmy na lewo wiesz mi to nie przeszkadzało do momentu kiedy zaczął mi stwarzać problemy ...... wiec jesteśmy na pozycji wygranej .....

reklama
witaj mama
ja tylko na momencik zajrzałam z życzeniami:***
Innym razem wpadnę na pogaduszki!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry