reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
liczą się chęci :-) nie mozna zniechęcać bo potem już nie pomogą :-p trzeba to jakoś przegryź hihi

idę sie powoli ubrać ale jest nadzieja chwilowo mnie pada więc może urwanie chmury sobie poszło

reklama
kobietki ja tez mykam bo mąż konczy prace o 16.30 wiec biore dzieci i zaraz jedziemy do Poznania bo spożywke trzeba kupic:tak:co by piasku nie jesc:-D:-D:-D

do napisania!!!

Czesc dziewczynki:) przpraszam ze tak pozno ale mam zwariowany dzisiaj dzien i wiecznie mnie w domku nie ma a jak byłam to spałam jak zabita .....u nas pogoda do bani raz słonce a raz leje jak nie powiem co i do tego burze ......a co tam u was ?

mama05 Trzymaj się cieplutko ;-)Miłego popołudnia życzę:))))))))
Szczęśliwa25 witaj:-) Jeśli chodzi o pogodę to u mnie jest piękna i słoneczna, ale troszkę zrobiło się dusznawo, więc pewnie będzie burza.... Do tego cały czas obserwuje Wisłę z balkonu (mamy bardzo bliziutko) bardzo wysoki poziom jest, jeszcze tego nie widziałam:szok: Ale miejmy nadzieję, że będzie dobrze!
Iwonka zerknęłam na Twój suwaczek...widzę, że za 3 dni testowanie?:-):-) Trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& A u mnie ten cykl jakiś zakręcony jest...:cool: No nic, co będzie to będzie :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Czesc Iwonko :) chciałabym zeby weekend był ładny ....tak mi sie marzy spacerek z moim ..... on jutro znów do pracy i zostaje nam tylko niedziele ehhhh..... Bedzie dobrze nie martw sie na zapas:)

Dziewczynki miło było pogadać ale juz kończę prace i spadam do domku:)
Supre że jest takie miejsce:) mam nadzieję że jeszcze znajdę czas jutro żeby sobiepoczytać:)
Miłej reszty dnia:)

no i dupa nigdzie nie pojechaliśmy
bo burza idzie i już grzmi :dry:
qrde...
Ale dobrze że do południa chociaż z synem wykorzystaliśmy ładną pogodę:)

Idę kawkę parzyć
ciesze się ze łabądki wam sie podobają :)

tu jeszcze fotka mojego synka:

Kinga85 ale przystojniak z Twojego synka :-):-):-)

monia_55 Miłego dnia Ci życzę:-) Ja też tu będe częściej zaglądała, tak jak wspomniałam wcześniej - super jest tutaj klimat, dziewczyny są fantastyczne:tak:
Także do następnego klikania!:)

Szczęśliwa25 ojjj tak, weekend mógłby być ładny:tak: Ale z tego co słyszałam mają być burze i deszcze, ale przelotnie, czyli jakieś szanse są na ładny weekend... W ogóle marzy mi się jakiś urlop..najlepiej nad morzem, :cool2:

reklama
zapmarta - gratulacje :d cieszę się, że Ci sie udało :D
któraś jeszcze już ma maleństwo pod sercem czy reszta nadal się stara?
trzymam kciuki za resztę :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry