reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ELLETH- pewnie,ze pamietam ze jutro sobota:tak:i Wasz dzien

WISIEŃKA-NA SZCZESCIE ZACHODZENIE W CIĄŻE to nie wyścigi i jak test bedzie pozytywny(czego Ci zycze) to suuuper a jak negatywny to to nie jest porazka oznaka do wiekszego dzialania-poza tym to pierwszy cykl i moze być szczesliwy a jak nie to bedziemy razem testowaly;-):-D

a ja dostala @ w srode a od dzis od poludnia juz jestem po:szok::szok::szok: 2 m-ce bez @ i tylko 2,5 dnia-dobra jest;-)kiedys sie meczylam 7 dni a teraz prosze-expres:tak:a za 6 dni mam ginek i zaczynamy:tak:moj Tomi mnie rozczulil bo....jak wrocilismy z zakupów to On wyciąga z torby misia i mówi-to dla naszego trzeciego dziecka:-)

reklama
:tak:no nie wyścigi ale zawsze jest nadzieja. Mam nadzieję, ze jakby co to za miesiąc juz na pewno. Ale jeszcze nic do jutra nie wiadomo. OOO jaki Tom slodki, cudownie, ze obydwoje chcecie tak bardzo tego dzidziusia:-)No @ miałaś ekspres:-)

Dziewczynki kochane chetnie bym sie powypowiadała na forum ale kurde non stop sie przytulam do wc :(:( od 20 minut .... a po 2 mam jakieś dziwne przeczucia co do Krzyśka .... tak jak byłam cały tydzień spokojna tak dzisiaj mi nie pasuje coś boże obym sie myliła...

szczęśliwa a co mdłości? jakie przeczucia??? Może to tylko twoje nerwy czy masz jakieś powody???
wisienko wymiotuje ....:( fasolinka zaczyna swoje :):) nioo nie mam powodów ..... ale jestem bardzo nie spokojna nie wiem może świruje ale cały tydzień tak nie miałam a dzisiaj jakoś tak jakby mi sie jakaś lampka zapaliła....

SZCZESLIWA- rozumiem,ze wymiotujesz:confused: a co masz za przeczucia:confused:pisz-chyba ,ze nie masz ochoty....

u mnie zerwal sie silny wiatr-pewnie bedzie burza:dry:a Tom to czasem mam wrażenie ,że chce nawet bardziej tego maluszka......

Szczęśliwa - w ciąży hormony szaleją i będziesz czuła różne dziwne rzeczy - na dodatek jesteś jeszcze po ostatniej akcji wzburzona - poczekaj na rozwój wypadków zamiast się zamęczać :tak: Ja na żyganko polecam kisiel - smakuje tak samo w obie strony i nie gryzie tak przełyku w drugą stronę :tak:

SZCZESLIWA- rozumiem,ze wymiotujesz:confused: a co masz za przeczucia:confused:pisz-chyba ,ze nie masz ochoty....

u mnie zerwal sie silny wiatr-pewnie bedzie burza:dry:a Tom to czasem mam wrażenie ,że chce nawet bardziej tego maluszka......

MAMA - ale zaczełam wymiotować w momencie jak zrobiłam sie głodna wiec teraz szybko wcinam zeby przeszło:p
a co do przeczucia to poprostu mam takie ze wróci do domku znów taki jak ostatnioo troche nie podobał mi sie jego głos .... i na dodatek jest z ta sama elitą co ostatnioo podobno musieli zostać nadgodziny...wczoraj tez miał nadgodziny ale nie czułam takiego lęku jak dzisiaj ....
Dzieki sol:) nawet nie pomyślałabym o kisielku:)
MAMA- ijeszcze miał pracować do 18 a jest 19 i nie dzwoni ....ja sie nie bede odzywać zobaczymy jak wróci

Ostatnia edycja:
SOL-Ty masz dobra rade z tym kisielem:tak:;-)ja z Zuza tak wymiotowalam jak kot,jeszcze w 8 m-cu:dry:

SZCZESLIWA- nie nakręcaj się -tak jak pisze Sol-hormony dzialaja,bedziesz bardziej drazliwa,wkurzala sie o byle co,plakal a za chwile sie smiala.....dlatego jak ja gratuluje kolejnej fasolki to po gratulacjach pisz-nie daj sie hormonom i wlasnie takie zachowanie mam na mysli-przechodzilam to 2 razy:sorry2:a jak staralismy sie o Domisia i po 3 cyklu nadal @ przyszla to powiedzialam sobie-Boze ,niech sie uda,nie bede marudzic i sie wnerwiac!!!!!!! NIE WYSZLO:-D:-D:-D:-D zaszlam w ciaze i hormony tak dawaly znac ze Tomi mi z drogi zchodzil-dobrze ze to tylko pierwsze 3 m-ce;-)

reklama
MAMA - staram sie tylko kurde to nie takie proste:(:( nie denerwuje sie nawet bo to bez sensu ale pokaże coś co mnie rozbawiło hehehe

Załączniki

• a039658451.jpeg
    a039658451.jpeg
    17,7 KB · Wyświetleń: 22
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry