reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
samochody super i kład też... właśnie mi Ala wstała z drugiej drzemki wiec znikam i ide z nią na spacer...

to do wieczorka Kobitki :)

dobrze ;) Wyślę :) a teraz zastanawiam się jak mam zmienić suwaczek :( nie umiem .Chciałam wstawić suwaczek , żeby odmierzał czas do testowania , ale nie wiem jak :(((( Pomożecie?
a czemu nie możesz wstawić ?? cos Ci wyskakuje czy ten ktoś ci robił i teraz nie do końca wiesz jak?? powiedz w czym dokładnie masz problem a postarma sie pomuc :)

MARAN- milego sparceku:tak:
EWCIA- do potem;-)

STOKROTKA-wejdz na jakis nasz suwaczek i wybierz sobie np.odliczanie do wakacji czy adopcji i jak Ci sie otworzy to wpisz co trzeba skopiuj bb code i wlkej w ustawienia w edytuj sygnature Ctrl i V zatwierdz i gotowe:tak:

Aguś kalafiorowa też mmmmm:):)
Dobra dziewczynki zmykam bo Krzysiek już wraca :):) a chcemy zjeść obiadek wkońcu razem bo tak jadamy osobno :(
a potem chcemy uzgodnic wszystko co do tego mieszkanka wiec buziaczki kochane :***** MIlusiego popołudnia wam życze:*

|Hej , witam wszystkie mamusie przyszle o becne.Do testowania zostalo 7 dni, objawy okresopodobne plus swedzenie brzucha,zobaczymy:))a ja takze mam problemy z wstawianiem kolejnych suwaczkow, wyskakuje, ze jakies za dklugie, za szerokie itp.. buziaki

elleth-bedzie dobrze,trzymam kciuki za sobote:tak:a nie mozecie tego zrobic w domu i zawieść????moi znajomi tak zrobili-macie na dojazd 30 min...:tak:;-)zawsze to facetowi latwiej:sorry2:

reklama
Nie udawało mi się zmienić suwaczka , bo ja wstawiałam go w wpisach gości na moim profilu ....;| nie wiem dlaczego w ogóle ;d hehehe , tam mi się wyświetlało więc myślałam że tu też :p a ten który miałam poprzednio , to jakoś przez przypadek mi się udał ;D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry