reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Musiałam wyskoczyc do sklepu :):) ale już jestem właśnie gotuje zupke pomidorową mmmm moją ulubiona:):)
MAMA - kochana dziekuje za komentarzyki:***

maryla dziękuję bardzo za dobre słowa... Zobaczymy, będę rozmawiała z moim G. pewnie jeszcze nie raz na ten temat... To już nawet nie chodzi o to, żeby być zafasolkować za miesiąc czy dwa, ale żeby nie czekać jeszcze kolejnych 4 bo psychicznie nie dam rady chyba... :dry:
wiem wiem kochana tule mocno

a sie wydarłam na mojego i pewno sie obraził bo on od wczoraj ma muchy w nosie i chodzi i warczy i sam nie wie czemu i przyszedł i warczał i ja mu mówie z mamą że ma sie uspokoić aon dalej swoje to sie wydarłam bo już mnie tm do szału doprowadza (a przecież tapsów nie bierze to z kąd te chumory ? :):) ) a on sie zawsze obraza jak sie na niego głos podniesie ale normalnie jak dziecko czasem mnie tylko przeraża brak mojej cierpliwości no ale widze byka 100 żywej wagi co ma wredne swoje głupie odzywki to mnie szlak strzela i chyba z tej okazji otworze dziś żóbrówke :) puki moge no nie :) a co a jak zobaczy ze otwarta to sam w łache przyjdzie :):):)

Ewcia ty to dobra babka jesteś my tu o wózkach i łóżeczkach co najwyżej a ty tu z takimi autami wyskakujesz:-D ale super auto i quad sama bym pośmigała :-D

Ostatnia edycja:
Hejo :) wróciłam z pracy , i pojechaliśmy z mężem do sklepu meblowego i kupiliśmy kanapę :D Tak mi się podoba :D Jutro do odbioru , nie mogę się doczekać :D a Wy tyle tu napisałyście , że nie dam rady nadrobić :) tylko tak po łebkach ;p

EWCIA- fajne-autko w sam raz dla mojego Domisia:tak:

EWCIA822- rano pisalas i zapomnialam Ci odpisac-czekamy az bedziesz czesciej zagladala:tak:

a ciekawe co tam u SYLVI????

dobrze ;) Wyślę :) a teraz zastanawiam się jak mam zmienić suwaczek :( nie umiem .Chciałam wstawić suwaczek , żeby odmierzał czas do testowania , ale nie wiem jak :(((( Pomożecie?

reklama
Marylko- ja tam już na wszystko patrzę:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p

Mama- no Dominiś idealnie by pasował do tych bryczek:tak:

Agnieszka.kk- też mi się podobuje:tak:

Dziewczynki będę mykać, za półtora godz będę. Do później Babeczki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry