reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a u mojej siostry jest corka
u brata syn
u mnie corka ,syn i teraz zobaczymy jaka plec i na co przewazy
i tak sobie poanalizowalam to u brata poszlo w bratowa bo Ona ma brata najstarszego a potem 3 dziewczyny wiec jest szansa ze gdyby brat zdecydowal sie na dziecko jeszcze to Patryk powinien miec siostre
a siostra poszla w nasza rodzine bo ja jestem potem brat,siostra i brat-czyli teraz jak ma corke powiniem byc syn...
ja tez poszlam po mojej rodzinie bo mam corke ,syna i teraz wychodzi corka......a co mi mąż zrobi to sie okaze:)))
u Tomka mama jest jedynaczka a Tom ma starsza siostre

reklama
palissa się odezwała na starankach 2010 :-) wkleiła foteczkę teściora i widać słabiutką drugą kreseczkę :-)

pewnie jeszcze się sama pochwali, ale ja się tak ucieszyłam, że kolejna fasoleczka wyczekiwana i napisałam :zawstydzona/y::zawstydzona/y: mam nadzieję, że nie jesteście złe i że palissa też się nie pogniewa :zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2::sorry2:

ja tymczasem uciekam przygotować obiadek bo małżyk niedługo wróci. a jak zjemy to jedziemy do miasta kupić mu hamulce do roweru (bo on jeździ do pracy na rowerze- nie ma prawa jazdy). miałam dziś piec rogaliki drożdżowe, ale bałam się, że się nie wyrobię i nie zdążymy do sklepu pojechać, więc zrobię jutro :-D bezpieczeństwo mojego Tygryska jest ważniejsze :-)

to buziaki i narazie :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mama- już przeczytałam:tak: dziękuję, martwiłam się trochę z tymi bólami, bo nigdy tak nie miałam:eek: musiałam zażyć nospę taki ból, ale jak na razie nie pomogło, mam nadzieję, że nic mi się nie dzieje

Szczęśliwa- u mnie ciąża odpada;-)

Iwonka2b- no to trzymam &&& oby była fasolka, pójdź może na betkę, wtedy będzie wiadomo:tak:

Sol- no to już nie wiem co poradzić

Bunia- oj takich ludzi tak samo bym potraktowała jak oni te biedne psiaczki:wściekła/y::wściekła/y:

Sergeevna- ile ja bym dała za 28 stopni:sorry:
Co do poronień, to nie wydaje mi się, że jest to dziedziczne. U nas nikt nie miał problemów w ciąży poza mną. co do ilości chłopców i dziewczynek, to w najbliższej rodzinie jest po równo

to był jednak tylko wózek a spodziewałam się innego towaru eh widać musze jeszcze poczekać :)
u mnie tak
babcia od strony mamy:
1 córka
2 syn
3 syn
i teraz tak 1 córka ma 1 córke i poroniła syna
2 syn ma syna i córke
3 syn ma córke i syna

babcia od ojca
1syn (ten ma innego ojca:) )
2 syn
3 córka
4 córka
i tak 1 syn 2- corki
2 syn 1 córka
3 córka 2 chlopców bliźniaków
4 córka córke i syna

to u mnie raczej tak po równo co ??

to był jednak tylko wózek a spodziewałam się innego towaru eh widać musze jeszcze poczekać :)
u mnie tak
babcia od strony mamy:
1 córka
2 syn
3 syn
i teraz tak 1 córka ma 1 córke i poroniła syna
2 syn ma syna i córke
3 syn ma córke i syna

babcia od ojca
1syn (ten ma innego ojca:) )
2 syn
3 córka
4 córka
i tak 1 syn 2- corki
2 syn 1 córka
3 córka 2 chlopców bliźniaków
4 córka córke i syna

to u mnie raczej tak po równo co ??
No wychodzi po równo :tak:

palissa się odezwała na starankach 2010 :-) wkleiła foteczkę teściora i widać słabiutką drugą kreseczkę :-)

pewnie jeszcze się sama pochwali, ale ja się tak ucieszyłam, że kolejna fasoleczka wyczekiwana i napisałam :zawstydzona/y::zawstydzona/y: mam nadzieję, że nie jesteście złe i że palissa też się nie pogniewa :zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2::sorry2:

ja tymczasem uciekam przygotować obiadek bo małżyk niedługo wróci. a jak zjemy to jedziemy do miasta kupić mu hamulce do roweru (bo on jeździ do pracy na rowerze- nie ma prawa jazdy). miałam dziś piec rogaliki drożdżowe, ale bałam się, że się nie wyrobię i nie zdążymy do sklepu pojechać, więc zrobię jutro :-D bezpieczeństwo mojego Tygryska jest ważniejsze :-)

to buziaki i narazie :-D
ale sie ciesze :) tak kobitka czekała i tak sie bała i miałyśmy razem testowac ale ja oczywiście nie wytrzymała ale super mam nadzieje że i do nas zajrzy :)

a u mojego kamila to tak
mama ma siostre która ma 2 synów
kamila mama ma 3 synów i córke (zmarła jak miała 3 latka) :(
z czego jeden syn ma 2 córy a reszta na razie bezdzietna :)

u kamila taty to dokładnie nie pamiętam ale on miał chyba 2 braci

to u niego były same chłopy ostatnio ale jak było wcześniej to nie wiem :)

ups powtórzyłam posta sorka

reklama
a ja sobie zmienilam suwaczki i niech mi szczesliwie odliczaja:tak:;-)jak Sol wroci to poprosze Ja o zmiane na naszej liscie;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry