reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ELLETH - nic się nie bój - będzie dobrze:tak::tak: A mąż dobry ma plan odstresowania się;-)

SERGEEVNA - witaj:-) I teścik rób lub betkę:tak::tak: Bo objawy typowo ciążowe;-)

reklama
aaaa normalnie dzisiaj się zmuszam do sprzątania. Dobrze że nie miałam dużo zmywania naczyń bo na pewno odkładałabym na jak najdalej sprzątanie. Dziewczyny zróbcie coś żeby mi się chciało tak bardzo jak mi się nie chce :)

sergeevna koniecznie test. przy hormonach nie ma znaczenia, bo testy wykrywają Bhcg w moczu. A to nie jest zwiazane z braniem tabsów.

kinga głowa do góy, napij się mleka z miodem i masłem. Albo herbatkę z miodem i cytryną. Albo każdy inny znany specyfik i odpędź choróbsko precz!!!

hejo dziewczynki !!! Czy jakoś mogłabym dołączyć do Waszej grupy na prywatnym?

asiuasiu1 a to nie był Microgynon czasem?... ;-):-D A koleżanka też wszystko stosowała "tak ja trzeba"?... Bo ja to ewidentnie zachowałam się jak idiotka z tymi antybiotykami... ;-)

sergeevna ja trzymam kciuki,wiem,ze bardzo byś się cieszyła:tak::-).tylko daj koniecznie znać jutro!!!

kochana myslisz ze moze byc badalam sie u gina2 tygodnie temu i mowil ze wszystko ok nic mnie nie swedzi itp hmm
kochana w ciazy lapie sie o wiele czesciej infekcje wiec musisz na siebie pod tym wzgladem bardziej uwazac:tak:
Dzięki dziewczyny za otuchę. Moj mąż chyba strasznie tłumi to w sobie, bo nic nie okazuje. Ala wykazał się dojrzałością, bo jak czytam nieraz ile jest problemów, zeby facet poszedł. A on nie, mówi tylko ze jak trzeba to trzeba, ze to trochę dziwne, ale da radę. Natomiast ja się martwię, przeżywam itd. (myślę, ze on też tylko chce mnie odciążyć). Ale już mi zapowiedział, ze po badaniu idzie na cały dzień na ryby, zeby się odstresować. :-)

Szkoda, ze nie trafiłam na to forum wczesniej, tu jest tak miło i rodzinnie, zawsze można liczyć na otuchę i wparcie. Zadomowiłam się.

Marylko szkoda, ze @ przylazła. Ale może za miesiąc uda nam się obu :-)
ELLETH- fajnie,ze dobrze sie u nas czujesz-wlatuj kiedy masz ochote i napisz jak bedziecie po badaniu:tak:a ta atmosfere tworzysz razem z nami:tak:
mama05 no pewnie, że bym się cieszyła! Przecież wiesz, że marzę o dzidzi... :-) Na razie jestem poza domem, ale mam już kupiony test który leży w szufladzie w sypialni i jutro go zrobię...:tak: Chociaż jak znam życie, to nic z tego nie będzie... W końcu tabletki hamują owulację... :dry:
SERGEVNA- niby tak,ale jak jest ciaza to wbrew pozorom pomagaja ja utrzymac-tak wyczytalam.czekamy jutro na wiesci

slonka ja lece do pediatry,pada ze nic sie nie chce ale musze:dry:

KINGA- kuruj sie slonko-teraz musisz byc zdrowa-wiesz....;-)kocyk,ciepla herbatka,moze kanapka z czosnkiem jak lubisz....zdrówka zycze:tak::-)

reklama
asiuasiu1 a to nie był Microgynon czasem?... ;-):-D A koleżanka też wszystko stosowała "tak ja trzeba"?... Bo ja to ewidentnie zachowałam się jak idiotka z tymi antybiotykami... ;-)

nie mam pojecia co to byly za tabletki ale stosowala tak jak trzeba napewno i zobacz 2 ma i nie blizniaki hahaha

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry