reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
zapmarta dobre!!!!:-D leć maleńka leć..... do jutra! ;)

a ja już z mężem! ide go posłucham niech opowie ;P
narazie

Jeszcze raz dzięki za komplementy. Ja tam jutro wlecę na Wasze profile, bo mi się NK zawiesiła

Ja to kociara, psiara, teraz jeszcze rybiara i żówiara:-D
...a jak dobrze pójdzie ...dzieciara

Jeszcze raz się żegnam papapapa

lejdis napisze tak-piekne z nas kobiety i piekne dzieci mamy i nasi faceci to szczesciarze,ze nas maja a my ze mamy Ich:tak:
ZAPMATRA- dobrej nocki co by Karollo dzis tez zpieknie spal:tak:poglaszcz Filemona ode mnie;-)
KINGA- no to rodzinka w komplecie jak mąż w domu...

my jeszcze nie zdecydowaliśmy ostatecznie ale na pewno gdzieś zagranicę! :tak:

fajnie że już i wy macie zaplanowane coś :-)
My na pewno do Polski:tak: Na razie plan jest taki że najpierw sprawdzamy auto a potem jakieś wycieczki po naszych okolicach , spotkania ze znajomymi itp. Rok temu też byliśmy autem - tyle że moim:cool2: i najpierw byliśmy na tydzien nad polskim morzem a potem auto do serwisu :sorry: i odebralam go rano w dzień wyjazdu:no::no: teraz robimy na odwrót - najpierw auto potem wypady;-)

reklama
My na pewno do Polski:tak: Na razie plan jest taki że najpierw sprawdzamy auto a potem jakieś wycieczki po naszych okolicach , spotkania ze znajomymi itp. Rok temu też byliśmy autem - tyle że moim:cool2: i najpierw byliśmy na tydzien nad polskim morzem a potem auto do serwisu :sorry: i odebralam go rano w dzień wyjazdu:no::no: teraz robimy na odwrót - najpierw auto potem wypady;-)
Nika a kiedy jedziecie do Pl?

My też się wybieramy autem,mamy już ustaloną wstępną datę ale czekamy na potwierdzenie urlopu a potem bukujemy prom i jazdaaa nad Polskie morze :cool2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry