reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
AGNIESZKA - nie wiem czy Ci już kiedyś nie pisałam - masz na imię tak samo jak moja młodsza siostra a twój synek ma takie imię jak mój brat:tak::tak:

MARAN - szybko nam zleci ten czas do urlopów;-)

Ostatnia edycja:
AGNIESZKA - nie wiem czy Ci już kiedyś nie pisałam - masz na imię tak samo jak moja młodsza siostra a twój synek ma takie imię jak mój brat:tak::tak:

Nie nie pisałaś...poważnie hehe no proszę
Widać imię Agnieszka cieszy się dużą popularnością :)
Imię Alan zawsze mi się podobało z resztą mojemu M też i jak tylko synek przyszedł na świat to nie było sporu o imię dla niego bo tu byliśmy zgodni :))

no i witam znów :-p
znów jestem jasną blondynkom :-) wizyta u fryzjera udała się :-D humor poprawiony
szczęśliwa agnieszko poszłam za Twoją radą i porozmawiałam hmmm no narazie pomogło zobaczymy na ile :-p:-p:-p:-p:-p

wisienko udanego weekendu, no może jednak się uda już tylko ponad tydzień do testowania a ja zaraz po Tobie :-):-D:-):-D
ja mam takie dziwne uczucia w brzuch raz jeden jajnik raz drugi zobaczymy co z tego będzie
szczerze to aż boje się testować bo nie wiem jak zareaguję jak będzie ujemny :-:)-:)-:)-:)-(

No Agnieszka to popularne imię:tak:, a Alany to fajne chłopaki;-):-D
JA już się pożegnam - dobranoc:-)

czesc dzewczyny:-)
wpaddłam do was choc na chwile,szykowałam wszytsko na jutro,bo idziemy na wesele-pogoda straszna!!!!!:no::no::no::no::no:
zaraz ide spac bo rano do fryzjera na jakies uczesanie-nie mam zadnego pomysłu i troche sie boje,ja mam włosy kręcone wiec nib zawsze cos idzie zrobic,ale ja to wybredna i boje sie ze mi sie niebedzie podobac:sorry2:

widze ze planujecie wakacje,ja zaczełam i jak sie dowiedzialam o Fasolce to przestałam:-(ale musze do tego wrócic bo juz mało czasu,my raczej w Polsce bedziemy,jakos mam obawy za granice jechac,w ciazy i z Julka to tylko albo autem albo samolotem,ale jakos nie jestem za bardzo w temacie jesli chodzi o samolot bo nigdy nie leciałam:szok:
m:szok:ysle ze pozostaniemy nad naszym morzem-myslałam o wladysławowie,czy ktoś tam był?????bo ja jeszcze nie i własnie dlatego chce spróbowac.

dobra dziewczynki lece spac,chcialabym juz miec wiecej czasu na pisanei z wami,maj i czerwiec mam zakręcony:wściekła/y:
to do napisania,po weekendzie bo mnie nie bedzie,bede szaleć,choc nic nie wypije:sorry:

Nika dzięki :)
Iwonka Witam!
Zaproszenie na zamknięty wysłałam :)
Super że wizyta u fryzjera się udała i najważniejsze że jesteś zadowolona :)) a co do testu to trzeba walczyć do końca i mieć nadzieję.Szczerze życzę Ci dwóch kreseczek:)
KasiuWie Witam także:)
Miłej zabawy na weselu życzę,wybaw się i jedź za dwóch :))
Na pewno pomysł na fryzurkę podsunie pani fryzjerka także bądź dobrej myśli a jak nie będziesz zadowolona to krzycz że ma poprawić:)))
Co do Władysławowa to nie byłam ale moi nie jedni znajomi byli tam i są zachwyceni.Ja jeździłam przeważnie do Gdańska-Brzeźno też fajna miejscówka.W tym roku także ruszamy nad morze tylko musimy zastanowić się gdzie...ale to żaden problem:))

No nic kochane babeczki uciekam się myć i lecę przytulić się do męża:)
Dobranoc!!

Ostatnia edycja:
Dobranoc Agnieszka i w ogóle dobrej nocki wszystkim i ja zniakam :) do jutra więć

reklama
Hej kochane:-) Ja wczoraj wróciłam do domu ok 23, tak więc tylko poczytałam chwilę co u Wa słychać i poszłam lulu, bo dziś cały dzień w pracy byłam:dry: a po pracy zajechałam do K. bo on w pracy jest więc chciałam z nim posiedzieć:tak: Pozdrawiam Was wszystkie:tak: Miłego weekendu tym co wyjeżdżają, a ja zajrzę jutro;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry