reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wpadłam pożyczyć miłego popołudnia i co widzę????
Znów jakieś "zgrzyty"???
Wstyd...dorośli ludzie...
Dziewczyny, pamiętajcie - nie oceniaj, bo zostaniesz oceniony!!!!

Mama, jak samopoczucie?
Sol, jak poszukiwania pracy?
Marylka, interes się kręci?

reklama
Czesc dziewczynki jestem po wizycie ......
Ehhhh serducho bije mi ze szczescia tak że nie wiem jak mam ująć to co dzis przezyłam
Zaczne od tego ze odebrałam wyniki i ide do lekarza a babka do mnie przyjdzie pani za tydzien bo teraz nie dam karty ciążowej bo wychodze juz mnie wkurzyła na dzien dobry....ale to nic lekarz poprosił mnie do siebie pytał ładnie jak sie czuje wiec mu mówie ze ok tylko boli mnie zołądek wiec mi powiedział zgaga sie zbliża i dlatego :):) Powiedział kładz sie bedziemy oglądac fasolke ...... Jak ja zobaczyłam kamień spadł mi z serca ma długość 7 mm i szerokość 2.5 mm wiec malusia .... ale jeste ok i wyniki też mam dobre narazie zdjecia mi nie wydrukował bo mówi ze tego po wydruku tak nie widac ja na tym co mi powiekszył na zoomie ....słuchajcie poryczałam sie jak głupia ze szczescia ze jest wszystko wporządku :):)Termin mam miedzy 31.12.2010 a 01.01.2011 :):) Powiedział mi ze mam sie nie dziwic jak swieta spedze w szpitalu:)

aga może jutro dotrze do Was ładna pogoda:tak:
jeżynka już niedługo będziesz kupować maleńkie ciuszki:tak::-).a co do fletu,to mogłam kupić sobie stopery do uszu...:-D
cześć ewelina!jaka pogoda u Ciebie??
szczęśliwa cieszę się,ze wszystko ok:tak::-).nie dziwię się,że się poryczałaś:-).a termin porodu to masz niezły,he he:-)

Ostatnia edycja:
Ehhhh serducho bije mi ze szczescia tak że nie wiem jak mam ująć to co dzis przezyłam
Zaczne od tego ze odebrałam wyniki i ide do lekarza a babka do mnie przyjdzie pani za tydzien bo teraz nie dam karty ciążowej bo wychodze juz mnie wkurzyła na dzien dobry....ale to nic lekarz poprosił mnie do siebie pytał ładnie jak sie czuje wiec mu mówie ze ok tylko boli mnie zołądek wiec mi powiedział zgaga sie zbliża i dlatego :):) Powiedział kładz sie bedziemy oglądac fasolke ...... Jak ja zobaczyłam kamień spadł mi z serca ma długość 7 mm i szerokość 2.5 mm wiec malusia .... ale jeste ok i wyniki też mam dobre narazie zdjecia mi nie wydrukował bo mówi ze tego po wydruku tak nie widac ja na tym co mi powiekszył na zoomie ....słuchajcie poryczałam sie jak głupia ze szczescia ze jest wszystko wporządku :):)Termin mam miedzy 31.12.2010 a 01.01.2011 :):) Powiedział mi ze mam sie nie dziwic jak swieta spedze w szpitalu:)

Witaj,
cudowne wieści!!!! Cieszę się przeogromnie...to Twoje 7mm szczęścia!!! Gratuluję!:-)

BIBINKA, witam serdecznie.Pogoda bossssssssssska, słonecznie...ciepluteńko...cudnie...ogródek cały w kwiatach...bajeczka ;-)

szczęśliwa Ty szczęściaro :-D
Cieszę się że wszystko ok.A termin masz rewelacyjny :tak:
Może urodzisz tak jak Ja 1go stycznia ale byłoby super :happy:

Bibinko przepraszam ale nie doczytałam przez to zamieszanie.Co się dzieje u Ciebie w pracy?

Ostatnia edycja:
aga może jutro dotrze do Was ładna pogoda:tak:
jeżynka już niedługo będziesz kupować maleńkie ciuszki:tak::-).a co do fletu,to mogłam kupić sobie stopery do uszu...:-D
cześć ewelina!jaka pogoda u Ciebie??
szczęśliwa cieszę się,ze wszystko ok:tak::-).nie dziwię się,że się poryczałaś:-).a termin porodu to masz niezły,he he:-)
Nioo wolałabym tą drugą date :):) ehh jestem cała w skowronkach:):) Kazał mi sie oszczedzac no i dostałam kolejne opakowanie DUPHASTON bede go brała do 16 tc ....
Dzieki Agus - nioo niedosyc ze jestesmy imienniczkami to jeszcze jak bym urodziła 1-go to juz w ogole heheh
Dziekuje EWELINA28

Ostatnia edycja:
aga długo by opowiadać..ogólnie to mam przerąbane odkąd tam pracuję,jestem wykończona,ciągle muszę walczyć o swoje,żeby nie zrobiono ze mnie "szmatki do podłogi":-(.a teraz dowiedziałam się,że dyrekcja coś popitoliła z moimi godzinami na przyszły rok na moją niekorzyść i nieprawnie.jutro będę dzwonić w parę miejsc,żeby się upewnic i potem iść do niej z konkretną widzą.jak ja bym chciała mieć normalną pracę:-:)-(

ewelinka to tak,jak u mnie tylko ogródka brak

szczęśliwa dzidziuś sam sobie datę wybierze;)))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry