reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a ja z Ala do lekarza ide za niedługo bo ma coś dziwnego w buzi a nie sa to pleśniawki chyba? bardziej jakby zapalenie czy coś takiego bo bierze wszystko do buzi a to takie jakby białe pęcherzyki, więc sie umówiłam do lekarza i mam nadzieje, że cos poradzi a nie mnie tu głupkowatym tekstem zbędzie bo wiadomo jak jest... irlandzka służba zdrowia to nie polska, choć jak czytam o tym ginku co to nawet usg nie chce zrobić to smam nie wiem czy w polosce tak dobrze z lekarzami...

reklama
maran- to daj znac jak po wizycie...pewnie plesniawki,afty-ale zawsze dobrze jak dziecko zobaczy lekarz...
marylka- bedziesz krzyczala zobaczysz!!!!!!!! i jeszcze Wisieńka i Zapmarta a potem my wszystkie po kolei:):):)

a u nie zanosilo sie na burze a jakos przeszla bokiem-zerwal sie wiatr,zrobilo sie ciemno a teraz znowu jest si-dobrze,bo pewnie burza obudzilaby mi Domisia :( a tak to sobie spi spokojnie

mama05 - chciałabym mieć tyle zapału co Ty do pracy w ogrodzie. Mieszkamy co prawda w bloku ale mamy działkę 600m2. Nie mogę jakoś dojść z nią do ładu :( W zeszłym roku podcięłam drzewom gałęzie bo poprzednicy nie dbali wogóle i nachodziły na siebie i taki jakiś nieład był. Głównie są tam iglaki. Jedna jabłoń, czereśnia i grusza. Kilka bzów. Ale ma okropnie nierówną trawę :( Na dobrą sprawę trzebaby pewnie przekopać całą działkę i zasiać nową trawę a ja na to nie mam sił niestety :(

a ja z Ala do lekarza ide za niedługo bo ma coś dziwnego w buzi a nie sa to pleśniawki chyba? bardziej jakby zapalenie czy coś takiego bo bierze wszystko do buzi a to takie jakby białe pęcherzyki, więc sie umówiłam do lekarza i mam nadzieje, że cos poradzi a nie mnie tu głupkowatym tekstem zbędzie bo wiadomo jak jest... irlandzka służba zdrowia to nie polska, choć jak czytam o tym ginku co to nawet usg nie chce zrobić to smam nie wiem czy w polosce tak dobrze z lekarzami...
mam nadzieje że to nic powaznego i że księzniczce szybko przejdzie :)

maran- to daj znac jak po wizycie...pewnie plesniawki,afty-ale zawsze dobrze jak dziecko zobaczy lekarz...
marylka- bedziesz krzyczala zobaczysz!!!!!!!! i jeszcze Wisieńka i Zapmarta a potem my wszystkie po kolei:):):)

a u nie zanosilo sie na burze a jakos przeszla bokiem-zerwal sie wiatr,zrobilo sie ciemno a teraz znowu jest si-dobrze,bo pewnie burza obudzilaby mi Domisia :( a tak to sobie spi spokojnie
a u mnie kropi ale tak spokojnie i powolutku :)

mama dzięki, nie zauważyłam, już mi się ślepota włącza:-p
marylka ty krzyczysz w sobotę ze szczęścia, a my niedługo po tobie:-D lista chetnych na fasolkę jest dłuuuuuuuuuuuuga:-)

jezynka co nie które to jeszcze przedemną bedą krzyczeć ze szczęścia :)

JEZYNKA- a prosze bardzo-a my niedlugo wszystkie bedziemy sie darly jak nam testy pozytywne powychodza:tak::tak::tak::tak::tak:i bedzie tam-:shocked2::shocked2:-maaaaaaaaaaaaam 2 kreski!!!!! ale to jeszcze troche...;-):laugh2:
EWCIA822-no ja to uwielbiam ogrod i kupowanie do ogrodu i pielegnowanie roslin(wlasnie znow polalam mrowki wrzatkiem:dry:) przycinaj drzewka to dla nich dobre a jesli chodzi o trawe to moze warto nawiść świerzej ziemi przykryc starą trawe,wyrównac i posiac świerza???u nmie nie ma dnia zebym czegos nie zrobila w ogrodzie a jak przychodzi sloneczny weekend to jaka radość posiedziec w takim ogrodzie z rodzinka w rogu grill sie tli,piwko schlodzone w lodowce czeka na swoja kolej;-):-)teraz czas na pelargonie i szukam żóltych:tak:i pewnie znajde bo ja uparta w poszukiwaniach jestem:tak:

marylka cudne są te rzeczy i bardzo mi się podobają, z chęcią coś kupię jak zaciążę, powiedz mi tylko jaka to miejscowość, bo napisałaś, że hurtownia mieści się w Choszczie, a ja nie wiem gdzie to jest??
dziewczyny jak już większa część nas zafasolkuje to musimy zrobić spotkanie na żywo na kawce bądź soczku:-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry