reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jeżynka ojj do testowania to troche, bo w granicy 18 powinnam dostac-niedostac @;-) a zachcianki to moze bardziej podswiadomosc?...
nika nie dziękuje za życzonka dla taty. oby tak było, staram się wierzyć, ale ciężko.
Wisienka juz piszę :-)

reklama
Sol działasz jak błyskawica, bardzo dziękuję za suwaczki. Widać i firefox nie pomógł.
Wisieńka, ja humor mam ok, nerwy w porządku. Tylko taka zamulona jestem i działam na zwolnionych obrotach. Jak nie ja.
A mdliło mnie trochę wczoraj i trochę dzisiaj. Nic wielkiego a jednak !!! sama nie wiem, czy się nie nakręcam. Podbrzusze nie pobolewa, spać to akurat mi się chce, ale Karol niezależnie od dnia tygodnia wstaje teraz przed 6 więc jak tu się wyspać ???

wchodzisz w panel kontrolny - prawy górny róg
edytuj sygnaturę
tam wklejasz robisz podgląd i zapisujesz jesli jest ok :tak: pamietaj - kod bbcode - żaden inny

zapmarta :-D

Ciężko pisać z Karolą na rękach bo usypie :sorry:

wisieńka, ja pewnie zatestuję z tobą 22-go, jeśli @ nie przyjdzie w 29 tylko 2 30 dniu cyklu. Ostatnio miałam cykle 30 i 29 dniowe, więc możliwe testowanie i 21 i 22 maja.

sol, kolorowych snów dla Karoli. A jak ci się udało te suwaki mi wstawić ???

ale przywalilam z tym rozowym, az razi, haha;) ale na razie nie chce mi sie juz zmieniac koloru, i tak sukces, ze udalo mi sie wstawic;)

reklama
KINGA - hejka:-)

BLACKDIAMOND - super suwaczek:tak::tak:

A mnie się żarłok włączył- właśnie pochłonęłam kawal biszkopta z masą:szok::szok:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry