reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
RURECKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D Szanowny mówi, że nie ma sprawy :-p i mówi, że z tym numerem zawsze grał on de bicz :rofl2: A już tak całkiem od siebie, to muszę obiektywnie stwierdzić, ze slipki będą przymałe :szok:

Olivka :-p:-p:-p a ja tak mam jeszcze z francuskim....ktoś zaparla, a ja już miętka TAM :zawstydzona/y:

Olivka - przez tą Twoją NINKĘ to se łoczy wypaczę :-) No cud nad cudy :))))))) A Ty w tych błękitach na łoczach powalasz made na kolanka :-p
I co to jam jeszcze chciała.....no tak...truskawki :-p zazdroszczę Wam tych dzikości :))))))))))
Aha......narobiłaś mi smaka na kaszankę :zawstydzona/y: a u mnie świnek nie ma :eek: i co ja tera pocznę???

Paula - a wiesz Ty, że ja jeszcze nie jadłam czereśni w tym roku :eek: nawet nie widziałam....i nie wiem po ile kg?
Co tam słychać?

Made a ja mam czereśnie w ogródku;)))
a co słychać???maluchy śpią, przez dwa dni męczyłam się z brzuchem...jelitówka czy cuś...mąż z kolegą piszą pracę inż. a ja mam chwilę dla siebie;))

Prace piszą jak tu EURO się zaczęło? :szok:
Oj współczuję Ci tej jelitówki...brrr straszne to i najgorsze, ze nic na cholerstwo nie działa :/ Ty to masz dobrze z tym ogródkiem :-p

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry