reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Made odnośnie głośnych i hałasujących zabawek, to Remi wczoraj dostał od wujka kierownicę rajdową... No wszystko ładnie pięknie, bawił się nią i podobały mu się przyciski, ale czemu to cholerstwo takie głośne???? :baffled::szok: za taką cenę, bo niechcący zobaczyłam metkę, 49zł kupił, że tak powiem szajs.... :dry::no: i nigdzie nie ma przyciszenia :baffled:

reklama
Boogi - ja bym już wyjęła baterie :-D))))) MAniek dostał taką farmę ze zwierzakami, naciskasz i wyskakują zwierzaki....jest kuń i świnia i kura i baran......i jak on mi to wszystko ponaciskał to myślałam, że zwariuję.....lubię wieś, ale bez przesady :))) Teraz wszystkie zwirza wyskakują bezgłośnie :-)

carola : super ze poszlo szybko i bezproblemowo :)

boo : albo naklej na "glosniki" groba mocnoklejaco tasme klejaca ( taka zbey remik jej nie zdarl, np. budowlana), przyciszanie bardzo efektywne!!!!

za 15min wychodze po L. i mam mokry leb ... i wlasnie kawa sie parzy :)

monia - daj znać koniecznie :tak: jestem bardzo ciekawa, a najlepiej nagraj filmik :)))

jos - kurde...ja bym nie zdążyła :-) już bym panikowała hehe

Made nie nagram bo aparat padł na amen a mój głupi komp nie czyta filmów z komórki:dry:

BOO jak ładnie... :sorry2::sorry2::sorry2: :*

MADE hmm... mailem może...? Chyba, że za duży...:szok:

JOS toś mnie zagadnęła
:-D
Nie mogę powiedzieć, że się wcale nie udziela
;-) G robi dużo i szybko, jest zadaniowy, logiczny, strategiczny, ale w sprawach domowo-kuchenno-dzieciowych się jakoś niespecjalnie realizuje :-p Za to jest duszą towarzystwa, ze wszystkiego sobie żartuje - w przeciwieństwie do poważnego kocura :dry: - i co najważniejsze: nie jest agresywny wobec nas :sorry2: Po tym aniele, który mi sprzątał, gotował i romantycznie czas ze mną spędzał, ale nie liczył się ze słowami i czynami - TEN mój niepoprawny G. bardzo mi odpowiada i nie chcę innego :-p

reklama
monia - to nie będzie już filmów z udziałem Wikusi? :szok:

KUOTEK!!! Wysłałam :szok:

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry