reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
HIP HIP HURRRRA! HIP HIP HURRRRRA, NIECH ŻYJE VICTORIA!!!! :cool2: MOJE SERDECZNE GRATULACJE MADE :-D Nocki bez cyca też gratuluję! Pięknie! My przez szpital mamy i chorobę jesteśmy 3 świetlne lata od takiego sukcesu :baffled::dry:

Lilu A sio! A sio! A sio! PLamy plamiska od naszej POMARAŃCZKI!!!! :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

A Kuot! Remi przebij dziś Olę :szok: bo pobudka była o czeciej czydzieści :baffled: zabawa, marudzenie, gryzienie, bicie i rwanie włosów z głowy matki doprowadziło matkę do ostateczności, a SZLAG mnie mało nie trafił :zawstydzona/y::dry: no ja już wymiękam, dlatego Tobie należy się kobieto ORDER, za te wszystko SAMA i wychowanie Oli :sorry2::tak::tak::tak::tak::tak: ja już zaczynam złoto składać na ten order :-p

Józefino proszę ucałować oba lica synów swoich od cioci Boogie :* :-) dla Ciebie też buziak, tak mało Ciebie teraz, o zakupach tak mało piszesz :-p:sorry2::-D

Monia
czekam na filmik :cool2:

Asionek ZAZDROSZCZĘ WAM MORZA :dry::dry::dry::dry: :-p;-)

mARY Trolla ucałuj :* :-)

Wiola tak się cieszę, że wraca do was harmonia :tak::tak::tak: oby tak dalej!

Karola CAŁA MASA &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :cool2:

czy coś jeszcze? :confused:

najważniejsze..

Nasze Robaczki małe i większe,

raczkujące lub leżące,

chudzinki i okrąglinki,

te w mamusie i te w tatusia

bądźcie w każdym dniu swojego życia

szczęśliwe, pogodne i zdrowe!
:sorry2:

Tego ciocia Boogie życzy :-D a na dokładkę serwuje słodkiego buziaka w sam środek czółka! :cool2: ​:*

lil : dzieki !!!! ciesze sie BARDZO ze u wiolki wszystko sie dobrze uklada :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
bardzo pozytywne wiescie !!! jupi jupi jup ! :)

a u nas nic nie jets gotowe, remont rusza dopieor oK.16 czerwca po koncowym popdisaniu, ale wszystko trza wybrac, zamowic parkierty kafle farby i inne
zapisac poldka do nowej szkoly i wiele wiele innych ... ostatnie tygodnie sa wypelnione organizacja zwiazana praktycznie wylacznie z przeprowadzka !!!

kuaot : ty sama wychowujesz w tygodniu, ale G. chyba w weekend nie pracuje ? czy pracuje ? a jak jets w domu to ze tak sie wprost zapytam : sie udziela ?
bo ja mam podobnie w tygodniu jetsem niczym smaotna matka, nie liczac ewentualnie wiecozrnego rozwieszenia prania, wyniesienia smieci czy opustoszenia/zapelnienia zmywarki
za to w weekend nie ma przebacz :)

made : gratulacje zatem zdanengo egzaminu !!! :)

hahahhhahhahahahaaaa :-D))))))) KUOTEK, kcesz się zakochać we mnie? :)))))) a jak ja mam Ci ten filmik przesłać?

Aaaa...OLIVKA już po rozprawie, a właściwie nie, bo sędzina oddaliła pozew :)) OLIVKA się cieszy i zmierza ku pracy, zasiąść do laptopa :))))

Boogi - pięknie......:*
Bardzo dziękujemy :-)

Ostatnia edycja:
Boogie filmu nie będzie:dry: bo nie mam jak:((

za to czekamy na film z Made w kąpieli:tak:

To dziś chyba wogóle jakaś nocka do kitu była jak one wszystkie te maluchy tak....

chcecie zobaczyć jakie cymbałki kupiłam?

No, jestem.
Popedalowane, pofitnessowane, a dziecie nadal spi. :happy2:

Mary - jakie owocki dajesz Mii? Boris niespecjalnie za owocami jest :sorry2:
A w ogóle to chciałam się pochwalić, bo to druga noc bez cycka :zawstydzona/y:

Mademoiselle - a jakie tylko znajde - rzecz jasna, sloiczki, bo nie mam pewnego zrodla warzyw i owocow... :-) Mia lubi bardzo. Ostatnio upodobala sobie banana z mango. :blink: Gratuluje bezcyckowej nocy!!! :happy2:

MARY to widzę, że Wy macie podług grafiku :-D
Ja bym mojej w życiu nie ruszyła, gdyby sobie sama rozrabiała:-p

Kocurze - ja juz zdazylam poznac zachowanie Mii, nawyki, znaki jakie mi daje... :blink: Wiem, po jakim czasie bedzie zmeczona i bedzie dawala znak, ze juz czas na drzemke. Mamy juz wypracowana dzienna rutyne, ktorej trzymamy sie w 90% (bo wiadomo, ze czasem cos wyskoczy nieprzewidywanego) i nam to odpowiada. :tak:

Mary fajnie masz z tym że na zmianę wstajecie:) może kiedyś.... chociaż dziś jak wymiękłam to tatuś juz usypiał więc tez nie jest źle... ale jakby tak całą nocke wstawał a ja nie......

Monia - fajnie, ze tez u Was tata wstaje do malej! :-) To jednak wazne! Ale z drugiej strony fajnie miec fajna rutyne z dzieckiem, by w razie, gdy tata jest niedyspozycyjny, dac sobie rade z maluszkiem bez problemu. U nas jest tak, ze M. wstaje raz, potem ja, a jak jestem padnieta i nie daje znaku zycia, to wstaje cala noc - o ile jest taka noc, ze trzeba... Poza tym daje Mii poranne mleczko (je miedzy 4.30 a 7.30, zalezy jaka ma noc i kiedy sie obudzi ;-)). No i do jego zadan nalezy usypianie Mii i wieczorne karmienie. Gdy mnie sie zdarza jakis slabszy dzien, czy zafluczala jestem, to bierze Mie na spacer, albo do swoich rodzicow w odwiedziny i daje mi kilka h na sen lub odpoczynek. Tu jest tak, ze rola taty jest tak samo wazna, jak rola mamy. Chyba czesciowo dlatego, ze dostali duzy przywilej - dlugi tacierzynski. :blink: Tak wiec na M. narzekac absolutnie nie bede, bo bardzo mi pomaga.

mARY Trolla ucałuj :* :-)

Bogusia - dziekuje, jak tylko wstanie! :-) A Ty pogiglaj swojego mezczyzne! :-)

Chyba wybiore sie z Mia do miasta. Musze jej kupic jakis zel na dziaselka oraz zamowic zapas Nutramigenu na miesiac. Pogoda OK, chlodnawo, slonko jest, wietrzyk jest - mozna isc. :-) Ale najpierw poczekam az sie moje malutkie i kochane obudzi. :-) Wlasnie buszuje w necie w poszukiwaniu kilku fajnych zabawek dla niej z okazji Dnia Dziecka. :-) Ufff, dobrze, ze jeszcze nie kuma, bo matka w tym roku bedzie mocno spozniona z prezentem na Dzien Dziecka... :zawstydzona/y:

reklama
monia - a dźwięk jaki mają? Bo mnie bardzo drażnią takie hałaśliwe zabawki :sorry2: Wyglądają bardzo fajnie :))) Ciekawe jak Wikusia zareaguje :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry